User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Nasıl bilirsiniz ?- Esenyurt- Makrom İnşaat Evleri

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgiler için teşekkürler. seni yorduk ama son olarak 1 şirket hakkında daha birşey söylemek istiyorum. şu osmanlı denen şirket hep reklamlarda bişiler söylüyor arıyorsun bi anda kıvırıyorlar. hiç bir zaman reklamlarındaki o dairelerden kalan birşey olmuyor. bu nasıl bir kafadır çözemedim. zaten zamanında daire teslim ettiklerinide hiç duymadım.

innoviayı zaten bu tür saçmalıklar yapmadığı için tebrik ediyorum.

ancak sizede şu geri zekalı emlakçılar musallat olmuş durumda. sağda solda 45bin tl ye innoviada 2+1 diye reklam veriyorlar. hele sahibindende bi ara yüzlerce vardı. sokak yada sağda soldaki broşür ilanlarını saymıyorum. neyse ben gitmedim ama giden bir arkadaşım suratı asık döndü aslında uyarmıştımda fakedir o diye ama inanmış gitmiş. herşeyi yapmışlar satmak için. tam alacam dedikten sonra abi o 45bin peşinat. kalanı sana kredi çıkarıcaz demişler. tamamlanmamış proje olduğu için o kadar ucuz sanmış garibim

neyse uzun lafın kısası şu geri zekalı emlakçıların sizin projelerden uzak durması için bişiler yapsanız hayırlı olur diye düşündüm.

mesela innovia dan teyit alıyoruz kesinlikle o emlakçıların bizle alakası yok diye. ama emlakçıya sorarsan nasıl olurya özel anlaşmamız var o müşteri temsilcileri ne bilir bizim anlaşmalarımız gibi palavralar sıkıyorlar. tabiki koca şirketi lekeleyemezler ama çorba sinek hesabı olabiliyor bilmeyene.
    abi açık konuşalım reklamlar gel gel dir gelirsin görünce beğendiğin için alırsın spartakulede 1+1 dairemiz kalmadı reklamları hala yapıyoruz ama gelince 2+1 alıyor müşteri.

teslim sürelerine gelince esenyurt bu konuda süpriz bir yer bir hava bozuyor ismi gibi bir başlıyor rüzgar esmeye iş güvenliğinden dolayı şantiyeyi durduruyoruz bundan dolayıda geçikmeler mevcut ama TÜRKİYE ilk sıfır faiz senetle daire satmayı ve geçikme bedeli ödemeyi biz yaptık insanlar bundan da memnunlar.
    Emlakçılara gelince yakaladıklarımı ben hallediyorum direk kim o anlaşmam var derse gelsin yüzüme bir baksın bakalım onlarıda temizledik artık yeşil holdinge bağlı olarak online gayrimekul diye şirketimiz var tek yetkili satma ve kiralama firmasıdır.

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre kardeşim innovia 1 de hiç dairen kalmadı degil mı emlakçıdan almak ta istemiyorum son care innovia 2 yada parlamenterler zaten bunlardan başka duzgunde yok buralarda numaran değişmediyse yakında alo diye eğim sna

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre kardeşim innovia 1 de hiç dairen kalmadı degil mı emlakçıdan almak ta istemiyorum son care innovia 2 yada parlamenterler zaten bunlardan başka duzgunde yok buralarda numaran değişmediyse yakında alo diye eğim sna
    numaram aynı istediğin zaman arayabilirsin satış ofisine geldiğinde girişteki kızlara beni aramalarını söylersen ararlar şantiyedeysem gelirim yoksam söylerim ne gerekiyorsa yaparlar sen gel ben elimden geleni yaparım merak etme

tarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2+1 bulamadım , 1+1 ler gerçekten küçük kaç metre kare 2+1 ler acaba ? ve fiyatı nedir bende girebilirim böyle bi projeye.
    1+1 45 48.000 TL
    1+1 50 53.000 TL
    2+1 75 80.000 TL
    2+1 80 85.000 TL

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı firmaların bazı projelerinde belediye ile itilaf var.. makromunda mysgarden projesinde bildiğim kadarı ile belediye okul cami için yer istemişdi belediye ile mahkemeliklerdi o yüzden tabii yanlış hatırlamıyorsam..
    Burası da MYES GARDEN zaten
    Yanında boş arazı bulmuşlar, 1 blok daha yapıyorlar, adı ESMİA olmuş. İçiçeler yani, birlikte 1 site oluyor.

Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğduğumdan beri esenyurttayım isterse beleş rezidıns versinler yine orda kalmam .

çocuğum olduğunda esenyurtta oturmamayı düşünüyorum. Artık ne anlarsanız bu cümleden
    Valla haklısın özellkle Beylikdüzü Tatilyadan yürüyerek gittim, etrafı tanıyayım diye. Şehitler parkına kadar herşey normal gibi. Parkı geçince tuhaf manzaralar ayyuka çıkıyor, Abartmıyorum, Elemanlar elinde kelebek-çakıyla, tesbihle dolaşıyorlar.
    Yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi küçümsediğim hor gördüğüm yok, ama durum da ortada arkadaşlar.

Lakin bu proje parka gelmeden hemen sağda boş bir arazı var, orada yapılacakmış.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o bölgedeki en ideal alanlar bana göre kısa vadede beylükdüzü megakent kısmı uzun vadede silivri olucak..

megakent de eğitim vadisi denen bir proje vardı belediye çok büyük devasal bir alanı sadece eğitim projesine ayırmışdı kampüsler okul binaları v.b henüz daha bir temel bile atılmadı ama şu anda oraya çok büyük bir altyapı çalışması yapılıyor ve sırf o proje için o alandaki benim bildiğim birkaç villa projeleride iptal edildi..

Eğer o eğitim vadisi hayata geçerse megakent kısmı her alanda coşar biraz daha elitleşir biraz daha sosyalleşir evler prim rant yapar v.b
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhlas bizim evler yapilariyla ilgili bilgisi veya duyumu olanlar var mı, ozellikle emre abiye bu sorum. Bizimkiler ihlas bizim evler 5den ev almışlar, ocak 2013 te teslim edecekler ama ne nedir bilmiyorum. Sanırım baya da uzakmis istanbula
    "Korkmadık, savaştık"

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ......istanbulun en sağlam zemini gaziosmanpaşadır.....
    Fore kazıkçıyım nickten anlaşılacağı üzere.. Bu biraz fazla genelleme olur. Avrupa yakası için doğru denebilir ama Anadolu yakasında inanılmaz sağlam zeminler var.
    Hatta Avrupa Yakası'nda da, levent, levazım çok sağlam zeminlerdir.
    Herhalde bugüne kadar kazık yapmadığım semti kalmamıştır İstanbul'un...

Hatta şu an Gül İnşaat'ın Bahçeşehir'de bir projesi var, sanırım kazıkçınız aynı Çok sağlam bir zeminle uğraştılar duyduğum kadarıyla

--------------------------------------------------------------

Geri kalan konuda ise, Esenyurt ve civar bölgelerde neredeyse kazıksız bina yok denebilir. Bazıları tamamen hakkı verilecek yapılıyor, bazılarında ufak şişirmeler var denebilir.
    Bazi bölgeler var, bırakın 20-30 metreyi, 70-80 metre derinliklerde kayma eğrilerinin bulunamadığı yerler var. Tabi şu var, teknik olarak kazıkların her zaman ana kayaya soketlenmesi gerekmemekte, proje ile alakalı bir durum.
    Sonuç olarak sağlam bir zemin var diyemez tahminimce kimse, önlemler alınarak birşeyler yapılıyor.

Çevre olarak, ciddi anlamda hızlandı son 1-2 senedir. Özellikle Esenyurt tarafı, Osmanlı ve Pusula'nın olduğu yerlerde de yol çalışmaları başladı. O yol karşıdan gelip havuz tarafına bağlandığında da, ortalık baya bir toparlanmış olacak.

Ukra'yı bilmiyorum ama Fi tam bir muamma oldu. Ne yaptıkları yıkılıyor, ne el değiştiriyor. Olduğu vaziyette duruyor kabası bitmiş halde. Innovia tarafı için değil ama muayene istasyonu taradı hiç kıpıradamadan yerimde duruyor.

Alınmaz değil asla, Müteahhit eğer güvenilir ise alınır. Ama Makrom mu olur, Babil mi olur, Osmanlı mı olur orası alıcıya kalmış.

O bölgede İsthanbul'a da bakılabilir derim şahsen.. En azından ben beğeniyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satış sözleşmesinin Noterde olmaması,
    henüz ortada onaylanmış projeyi geçin, maketi, dergisi, broşürü bile olmaması,
    Firmanın bitmiş bir projesi olmaması
    ve 2yıl teslim tarihinin çok uzun olması sebebiyle, kısacası güvenemediğim için vazgeçtim.
    g*tüm yemedi, risk alamadım

100 bin lira altı ev arayışım devam ediyor.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık Kiralık düşünmüyorsun dimi?
    O taraflarda
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık Kiralık düşünmüyorsun dimi?
    O taraflarda
    Hayır satın almak istiyorum .
    Yer farketmez. Kurtköyden Beylikdüzüne kadar arıyorum. Esenyurttaki mahalle içi-apartman daireleri hariç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İhlas bizim evler yapilariyla ilgili bilgisi veya duyumu olanlar var mı, ozellikle emre abiye bu sorum. Bizimkiler ihlas bizim evler 5den ev almışlar, ocak 2013 te teslim edecekler ama ne nedir bilmiyorum. Sanırım baya da uzakmis istanbula

genelde ihlas'ın yaptığı inşaatlarda bir sıkıntı olduğunu pek duymadım oturanlar arkadaşlar memnun, istanbul olarak nereyi düşünmdüğüne göre değişir uzaklık kavramıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    karşı taraf ilgi alanın dahilindeyse şehrin merkezine uzak ama çok nezih genelde emeklilerin olduğu kurtköy ve o civarlarda güzel siteler var ama merkeze bostancıya falan baya uzak.. bende orda bir ev sattım alanım değildi ama müşteri bizim yapdığımız residence takas olarak verince tanıdıkdıda kıramadık.. ben beğenmişdim gittiğimde siteyi sessiz sakin belli bir eğitim ve kültür kesmine sahip genelde emeklilerin olduğu yerlerdi.. sabiha gökçene baya bir yakındı .. bu arada ordaki evi 120 bin tl ye satmışdım geçen kış.. sitenin güvenliği kendi içinde yürüme alanı oturma kamelya yerleri her dairenin bir arabalık kendine ait yeri apartmanda çift asansör falan vardı..
    bir daha git evi bulabilirmisin dersen hayatta bulamam ) bir ev nasıl bir şey onu görmeye gitmişdim birde satmaya gitmişdim ikisindede kaybolmuşdum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Darkmoon abi, alıntı yapmamissin dolayısıyla benim soruma cevaben yazdığını düşünüyorum 120 bin tlye sattığınız ev salt fiyatı miydi yoksa rezidans+120 mı? Bide 3+1 mı? Hem 3+1 hemde salt 120 bin tl ise vay pederin basına gelenler

Zaten bizimkilerin tercih etme nedeni nezih bir ortam için. Çanakkale gibi sakin yerden gelip, İstanbul kesmekesligini çekmek zor olurdu

@hfk telden giriyorum alıntı yapamadım, cevap için teşekkürler.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tarik arkadaş için yazmışdım kurtköydeki önödeme olarak aldık bize dediği 140-160 bin tl eder demişdi biz oralara çok uzağız bilmiyorduk itimat ettik aldık sonra satarken oralar o fiyatta değilmiş en azından o sattığımız yer o fiyata değilmiş kurtköy çok büyük bir yer ve çok farklı kalite ve donanımda siteler var.. 120 bine sattım o parayı ön ödeme saydık..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır satın almak istiyorum .
    Yer farketmez. Kurtköyden Beylikdüzüne kadar arıyorum. Esenyurttaki mahalle içi-apartman daireleri hariç
    tarık abi yeşilköy florya uygunsa bence bak gzel yerlerdir ama o paraya bulabilirmisin acaba
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarık 140 150 tl aralığında başaksehir 5.etap 90 lık dairelerden de bakabilirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarik arkadaş için yazmışdım kurtköydeki önödeme olarak aldık bize dediği 140-160 bin tl eder demişdi biz oralara çok uzağız bilmiyorduk itimat ettik aldık sonra satarken oralar o fiyatta değilmiş en azından o sattığımız yer o fiyata değilmiş kurtköy çok büyük bir yer ve çok farklı kalite ve donanımda siteler var.. 120 bine sattım o parayı ön ödeme saydık..
    Gidip bakmak lazım araştırmak lazım, baya gelişti Kurtköy.

Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık abi yeşilköy florya uygunsa bence bak gzel yerlerdir ama o paraya bulabilirmisin acaba
    Piyango çıksaydı alırdım Burakcım. Dalga mı geçiyorsun Çok pahalı..

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık 140 150 tl aralığında başaksehir 5.etap 90 lık dairelerden de bakabilirsin...
    bütçe 100 esnek. ama 140a kadar esmenez.

Emre Abdik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle her yoruma saygı duyarak bir şeyler yazayım zemin yer yer iyi yer yer kötü vadi şeklinde alanlar var ve buna göre kazık çalışmaları yapılıyor 12m den 38 metreye kadar eğer kayıp gidiyor olsaydı milyonları oraya harcamazdık ki zaten deprem bölgesi olan ülkelerde yaşayan insanlar da bu mantıkla orada yaşayamazlardı ve o tonlarca bloklarda orada duramazdı zaten şimdiye kadar kayardı esenyurta gelince ben 2006 da başladım inşaat yapmaya o zamana kadar esenyurt bir çöplüktü innovia ile beraber esenyurt hayat buldu ve diğer projeler yapılmaya başladı ve değer kazandı ara sokakları hala daha çöplük ve her gün yenilenmeye devam ediyor zamanla harabe görüntü değişecek fakat insanların kafası değişmeyecek ama gelir düzeyi yükseldikçe seviyede yükselecek ve değer kazanacak İSTANBUL silivriden pendiğe kadar değerdir gerisi çöp şimdi beğenmediğiniz yerler yarın altın olacak istanbulun en sağlam zemini gaziosmanpaşadır eğer innoviayı esenyurta değilde gaziosmanpaşaya yapsaydım m2 sini 2300 tl ye değil 5000 tl ye satardım bu da aradaki farkı ve ev sahibi olabilme ihtimalini açıklıyor herhalde oradaki bir evi beşiktaşda almaya kalksanız 6 katını ödersiniz ev hayali olan binlerce insan esenyurta ev sahibi olma imkani yakaladı insanlar için orası bir umut ve yaşamak gerçekten zevkli
    Innovia'dan geçen sene topraktan daire aldım... Arasıra yolum düştüğünde uğruyorum. İnşaat süreci gayet güzel gidiyor. Bizde inşaat yapıyoruz. İşi bilen biri olarak yapılan işe saygı duyuyorum. Bana göre semtlerin kötü izlemini silen yapılarıdır. Innovia Beylikdüzüne değer kattı inşallah Esenyurtta yapılacak olan siteler de o semte değer katar. İnsanlarımız biraz sabit fikirli olduğu için düşüncelerini değiştirmek zor oluyor.
    ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
    34VY7761

cemo306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün makrom ev için müşteri hizmetlerini aradım. üniversiteli kampanya ve 1+1 ve 2+1 için. haftasonu gdip bakacaktım. dün görüştüğüm müşteri temsilcisi aradı... Toplantı yapılmış binaların ruhsatı yokmuş. satışı bu şekilde yapın sölemeyin kimseye filan denmiş. onlarda itiraz etmişler... 15 kişilik satış ekibi işten atılmış... Esenyurt ve beylikdüzü tarafından alacağınız evler için gidip belediyeye ruhsatları araştırın dedi kadın. satış ofisinde size ruhsat gösterirler fakat siz belediyeye gdip ordan bakın dedi. tuzla içinde aynı şeyi söyledi. ben daha dikkatli davranacağım ve makromdan uzak duracağım gibime geliyor. bilgin olsun aldıysan veya alacaksaan belediyeden ruhsatını gör öyle hareket et...

işten kovuldular firmaya *** atıyolar diye düşünmüyor değilim fakat insanın içine kurt düşüyor. bilgi amaçlı yazayım dedim..
    "UE 9690" "Stock GTI-6"

"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)