User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: Nasıl bilirsiniz ?- Esenyurt- Makrom İnşaat Evleri

tarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemo306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün makrom ev için müşteri hizmetlerini aradım. üniversiteli kampanya ve 1+1 ve 2+1 için. haftasonu gdip bakacaktım. dün görüştüğüm müşteri temsilcisi aradı... Toplantı yapılmış binaların ruhsatı yokmuş. satışı bu şekilde yapın sölemeyin kimseye filan denmiş. onlarda itiraz etmişler... 15 kişilik satış ekibi işten atılmış... Esenyurt ve beylikdüzü tarafından alacağınız evler için gidip belediyeye ruhsatları araştırın dedi kadın. satış ofisinde size ruhsat gösterirler fakat siz belediyeye gdip ordan bakın dedi. tuzla içinde aynı şeyi söyledi. ben daha dikkatli davranacağım ve makromdan uzak duracağım gibime geliyor. bilgin olsun aldıysan veya alacaksaan belediyeden ruhsatını gör öyle hareket et...

işten kovuldular firmaya *** atıyolar diye düşünmüyor değilim fakat insanın içine kurt düşüyor. bilgi amaçlı yazayım dedim..
    Ben görüştüğümde ruhsatın olmadığını söylemişleridi zaten, ben riske giremedim, almadım.

cemo306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben görüştüğümde ruhsatın olmadığını söylemişleridi zaten, ben riske giremedim, almadım.
    valla sakat mevzular... hayatta girmem makrom yapıya??? satıcıya güvenmeden yanaşmayın sakın dedi... kendiniz araştırın belediyede ruhsatı görün dedi.. iyi yapmışsın boşver elimizde 3 kuruş para var ondan da olmayalım..
    "UE 9690" "Stock GTI-6"

"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukra İnşaat iflas erteleme istedi geçen hafta; bilginiz olsun..

Ukra naat iflas ertelemesi istedi - Hrriyet EKONOM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osmanli insaati tavsiye etmiyorum. 1.5 yil once bana gelen 70k kadar ceklerini yazdirdim, 4-5 ay surdu tahsil etmek..
    5 aylik cek aliyorsun e bir de odenmiyor 4-5 ayda tahsil etmek icin ugrasiyorsun ediyor sana 1 sene, su cek kanununu bir daha gozden gecirsinler. Hapis cezasi kalkti millet evragini odemiyor
    Remapped by ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)