User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ADANA da bilinçli usta YARDIM...(HAYAT ARKADAŞI :D)

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak biraz konuşunca oksijen geldi söylediklerinin farkına vardın

herşeyden önce SAYGI diğer konuda zaten bişe demedim yapmaz etmez diye gözden kaçmış yada başka bişe olmuştur dedim

ayrıca cidden kafama takıldı dükkan sahibi ergün usta başka hangi usta varmış orda arabaları yapan ??
    valla bende bilmiyorum bizim burada arkadaşlar bikaç ustadan bahsetti orada ondan böyle bişey yazma ihtiyacı duydum... söylediklerimin farkına taa başından vardımda zaten sen uzatmaya devam ettin nedense yoksa editlemezdik dimi o yazıyı

herneyse bende olayın halendaha kesinlikle gözden kaçma olmadığı kanısındayım, sen istediğin yorumu yapmakta serbestsin nediyebilirimki, ama emin ol ortada gözden kaçma falan yok

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende bilmiyorum bizim burada arkadaşlar bikaç ustadan bahsetti orada ondan böyle bişey yazma ihtiyacı duydum... söylediklerimin farkına taa başından vardımda zaten sen uzatmaya devam ettin nedense yoksa editlemezdik dimi o yazıyı

herneyse bende olayın halendaha kesinlikle gözden kaçma olmadığı kanısındayım, sen istediğin yorumu yapmakta serbestsin nediyebilirimki, ama emin ol ortada gözden kaçma falan yok
    çok tezat konuşuyorsun o arabaları ergün ustanın yapmadığını biliyorum diyorsun şimdi bende bilmiyorum arkadaşlar bikaç isim verdi diyorsun :confused

açıklayim o araçları yapan ERGÜN USTA dır akıl veren beyin ayarlarını yapan yeri geldiğinde kendi uğraşan SAMİ RAMAZANOĞLU dur sami abi tamirci ustası değildir !!! bilgileriyle tecrübesiyle herkese akıl veren saygı değer bi abimizdir arkadaşlarına da böyle söylersin

KONUYU DAĞITTIĞIM İÇİN KONUYU AÇAN ARKADAŞTANDA ÇOK ÖZÜR DİLERİM KUSURA BAKMASIN
    PROJECT 01

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm bnde dahada yorum yapmam diyeceğimi dedim... olan olmayanda herşey ortada, mustafa abide boşuna çağırmadı beni taa istanbuldan sonuçta....

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntılı konu olmuş..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok tezat konuşuyorsun o arabaları ergün ustanın yapmadığını biliyorum diyorsun şimdi bende bilmiyorum arkadaşlar bikaç isim verdi diyorsun :confused

açıklayim o araçları yapan ERGÜN USTA dır akıl veren beyin ayarlarını yapan yeri geldiğinde kendi uğraşan SAMİ RAMAZANOĞLU dur sami abi tamirci ustası değildir !!! bilgileriyle tecrübesiyle herkese akıl veren saygı değer bi abimizdir arkadaşlarına da böyle söylersin

KONUYU DAĞITTIĞIM İÇİN KONUYU AÇAN ARKADAŞTANDA ÇOK ÖZÜR DİLERİM KUSURA BAKMASIN
    Estfrllh saygilar ii forumlar Hepimize...

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ergün abiye laf edecek adam bana arabadan anladıgından bahsetmesin sakın. adam işi olan işi yapar senin boost controller selenoid vs. zımbırtılarını bu adam baglamak zorunda degil. kim ne yapacaksa götürsün elektrikçiye yaptırsın.

ergün ustanın yaptıgı bir arabada mekanik bir sıkıntı çıkmadıgı sürece tek bir hata bile olmadı bugune kadar. bence lafınızı sözünüzü bilmeniz lazım. bide ne istediginizi bilmeniz.

herkes çok ustaydı da neden PROJECT01 garage'ın araçlarından daha hızlı araçlar çıkmadı adanada piyasaya ? parası olan oraya gidiyor degil. parası olan dogru uygulama yapılan yere gidiyor beyler.

o adamın yaptıgı işi görmeden verdigi emegi bilmeden arkasından sallamayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ergün abiye laf edecek adam bana arabadan anladıgından bahsetmesin sakın. adam işi olan işi yapar senin boost controller selenoid vs. zımbırtılarını bu adam baglamak zorunda degil. kim ne yapacaksa götürsün elektrikçiye yaptırsın.

ergün ustanın yaptıgı bir arabada mekanik bir sıkıntı çıkmadıgı sürece tek bir hata bile olmadı bugune kadar. bence lafınızı sözünüzü bilmeniz lazım. bide ne istediginizi bilmeniz.

herkes çok ustaydı da neden PROJECT01 garage'ın araçlarından daha hızlı araçlar çıkmadı adanada piyasaya ? parası olan oraya gidiyor degil. parası olan dogru uygulama yapılan yere gidiyor beyler.

o adamın yaptıgı işi görmeden verdigi emegi bilmeden arkasından sallamayın.
    evet boost selenoidini elektrikçiye bağlatmak seninde neyden nekadar anladığın böylelikle anlaşılmış oldu arkadaşım dahada konuşma derim

boost selenoidi ne işe yarıyor söylesene allah aşkına

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha turbo basıncı nasıl ayarlanır wastegate nedir selenoid nedir bunu kim nasıl bağlar gibi şeylerden habersiz adam kalkmış burada bana ahkam kesiyor ne diyim ben daha...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala google dan boost selenoidinin ne olduğunumu bulmaya çalışıyosun hayırdır?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....
    Fikirlerinden çok insanlara atar gider yapıyorsun şu anda biraz sinirlerine hakim olmanı rica ediyorum bana da cevap verirken.

Bir tane senin kasa forester dan hatırlıyorum biraz yaşı olan biri galiba yeşil renkteydi o da.. Bilmiyorum ondan mı bahsediyorsun? Kendisini tanımam ama araç yapıldığında gayet mutluydu, Sami abiyle ayara falan gidip geldiler diye hatırlıyorum.

İstanbul'da işler nasıl yürüyor bilmiyorum, ama Project01'de işlerin yürüyüşünü anlatayım sana. Orası çok yoğun bir yer, sadece proje araçları değil diğer normal insanlar da çok sık geldiği için. Ben aradığımda genelde 2-3 gün sonrasına gün verir sadece yağ- buji vs. değişimi için mesela.

Senin aradığın zamanda bu kadar yoğunluğa denk gelmiş olabilir ve yanlış bağlantılar yapmış olabilir her usta gibi. Neden yapmış olabilir hemen ona geçiyorum. Böyle methanol kitiydi, afr ydi, boost controller dı bilmem neydi onları Ergün usta zorunlu kalmadıkça bağlamaz. Onun için Hamza usta vardır ki burası başka bir elektrikçidir herkes oraya gider. Bu yüzden bu sene yanına elektrikçi aldı Ergün usta, Hamza abiyle beraber çalışan işinde çok iyi olan bir elektrikçi.

Ergün usta dışında bir usta olduğu doğrudur, kendisi 60 yaşlarında amerikan ustasıdır sadece amerikanlara dokunur başka bir şeye dokunmaz. Cumali abi vardır kalfadır, çırak olarak da Ergün abinin oğluyla, Aziz diye bir eleman çalışır.

Ergün abinin işi mekaniktir, ve techte konusu olmayan araçları görseydin konuşmalarının çoğunu geri alırdın.

Bunun dışında TechTurkey'in kurucularından olan Sami abi(sami_z01' di galiba nicki) hobi olarak map işi yapar, ve diğer tüm konular hakkında da fikir danışılır. Eğer usta dediğin Sami abiyse çok yanlış şeyler duymuşsun, Türkiye'den herkes arar telefonu 1 dk susmaz, hiç tahmin etmeyeceğin kişiler arar hem de yardım için. Bu durumda senin deyişinle Türkiye'de usta bırakmazsın çoğuna Sami abi yardım etmiş veya ediyor olduğundan.

Tekrar söylüyorum beni sakın yanlış anlama ama söylediğin şeyden dolayı o kadar iyi şeyin yanında bir tane kötü durum veya aksaklık yüzünden bu insanların işlerine leke sürmen doğru değildir, geçen haftalarda olduğu gibi bir eleman konu açtı "DD-Tuning" hakkında biliyorsun aynı o duruma düşüyor.

Konu çok dağıldı ama konu sahibine de yazayım;

Ben de Project01 öneririm ama yoğunluktan dolayı işin hallolmayabiliyor bazen, işçiliğe aldığı ücret bana her zaman çok makul geldi, hatta sen öğrencisin diyip daha da indirim yapar bana her seferinde.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet boost selenoidini elektrikçiye bağlatmak seninde neyden nekadar anladığın böylelikle anlaşılmış oldu arkadaşım dahada konuşma derim

boost selenoidi ne işe yarıyor söylesene allah aşkına
    birader senin tamirciye elektrikçiye gittigin işleri biz kendimiz yapıyoruz. yaşının adabını bil. seni araba diye söküp takar dalga geçtigin adamlar. bizim burda o tarz işleri elektrikçimiz yapıyor. kimin neyi yapacagını bilmiyorum merak etme. araba işini ögretmeden önce bi o adamın neler yaptıgını sorgula ögren önce.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala google dan boost selenoidinin ne olduğunumu bulmaya çalışıyosun hayırdır?
    bana mı dedin birader ? neyin ne oldugunun farkındayım hiç merak etme. bizim burda abilikle kardeşlikle yürüyor işler. boost selenoidini de elektrikçimiz takar. kelebege polishte yapar gerekirse. burda işlerin nasıl yürüdügünü bilmiyomusun sen ? boş gevezelik yapıyosun bence. gösterge diye arabaya takar basınç diye açar o dalga geçtigin adamlar.

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar merhabalar

Bu konuyu acma sebebim oncelik ile yeni arkadasliklar dostluklar Ayni zamanda tech ailesinden olsun veya tech de taniyamadigmz hos insanlar ile tanisip Daha kaliteli sohbet etmekti..

Usta ihtiyacim gerckten var dogru duzgun tamirci bilmiorm tanimiorm cok sacma seyler basima geldi bu yuzdende yine Sitemize uye olan arkadaslarm cok yardimci oldu ama her sorunumda tiklamamda kazamda bakim zamaninda arkadaslarimi rahatsiz etmek cok hosuma gitmedigi icin Boyle Bir Konuu Acmak istedim...

Keyifli forumlar. hepimiz bilgilerimizi bildiklerimizi dogru yada yanlis paylasiyoruz Sonucta dogru yada yanlis bir sekilde ortaya cikiyo
    Tekrardan ii forumlar Guzel Aksamlar

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FunnyCorpse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar merhabalar

Bu konuyu acma sebebim oncelik ile yeni arkadasliklar dostluklar Ayni zamanda tech ailesinden olsun veya tech de taniyamadigmz hos insanlar ile tanisip Daha kaliteli sohbet etmekti..

Usta ihtiyacim gerckten var dogru duzgun tamirci bilmiorm tanimiorm cok sacma seyler basima geldi bu yuzdende yine Sitemize uye olan arkadaslarm cok yardimci oldu ama her sorunumda tiklamamda kazamda bakim zamaninda arkadaslarimi rahatsiz etmek cok hosuma gitmedigi icin Boyle Bir Konuu Acmak istedim...

Keyifli forumlar. hepimiz bilgilerimizi bildiklerimizi dogru yada yanlis paylasiyoruz Sonucta dogru yada yanlis bir sekilde ortaya cikiyo
    Tekrardan ii forumlar Guzel Aksamlar
    Eğer herkes oradayken özellikle cumartesi öğleden sonra gidersen çok eğleneceğini garanti ederim
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan herşeyi okumadımda sen bizim Ergün abi diye kimle muhattap oldun yada Project01 diye nereye gittin acaba?

İçinde elektriksel bir bağlantı olan hiçbir cihaz Ergün abiyi ilgilendirmezki boost controller bağlamakla uğraşsın.

Elektrik kullanacak elektronik bir cihazıda elektrikci bağlar örnek evc

sen Project01 diye nereye gittin acaba gerçekten merak ettim ki taaa afedersiniz ama ...indirik bir boost controllerı bağlamak için çıkmış adanaya gelmişsinde kaputu açar açmaz görmüş yarın hallederiz demişsin vay beeee

Ergün abinin mekanik işlerini yaptığı benimde safc ayarını yaptığım Mehmet isimli bir arkadaşımın foresterıyla biz drag bile yaptık otobanda bayada güzel gidiyordu.Hı safc evc ve fcd yide yine elektrikcide ben anlattım elektrikci bağladı şimdide tıkır tıkır yapıyor hepsini aynı kişi bir kere göstermen yeterli.

şu forum ortamları bu yüzden iyi değil işte

bilip bilmeden bebenin biri yazar adamın yıllardır verdiği emeğine bir anda karayı çalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir ince nokta var anlaman gereken. hangi parçayı hangi insanın takacağını biliyoruz hiç merak etme. yeri gelir arabanın altına da yatarım gelir elimden az çok.

bizim burda işler senin tahmin ettiğin gibi yürümüyor. ergün abi sadece mekanik kısmını halleder. motoru toparlar arabayı çalıştırır. ayarlık kayarlık herşey, göstergeler, methanoller hatta bazen mekanik ufak tefek işler elektrikçiye gider.

mesela intercooler genel olarak egzozcular tarafından monte edilir dimi. bizim elektrikçimiz bu işi de yapıyor mesela. burda işlerin nasıl yürüdüğünü bilmeden konuşmayacaksın.

ben oto yıkama ve detaylı temizlik işi yapıyorum. jant boyar mı oto yıkamacı ? boyuyorum. elektrik işi yapar mı ? onu da yapıyorum.

sen şimdi yazarsın belki aahahahaha yıkamacı jant mı boyarmış diye. Boyuyor işte hafife almayacaksın iş yapan adamı.

ergün abi eli alet tutan bi usta. hiç ingilizce bilmez. hiçbir kağıt üzerindeki şemadan doğru bağlantıyı bi elektrikçi kadar hızlı yapamaz. bilmediği işi yaparım demez. bi müşteri gelir de beni dolaştırma yapıver abi derse kimseyi kırmaz. yağ filtreler buji vs. değiştirir 20 lira el emeği alır. kısaca insandır yani.

nasıl bir adam olduğunu bilmeden burda saydırmana gerek yok.

ha bana da laf çarpmaya çalışıyosun ya hani. senin o oynadığın selenoidler hortumlar falan hepsinin ağa babasını kullandık zamanında. hemde kendimiz takarak. a-b kişisine taktırarak değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılan herşeyi okumadımda sen bizim Ergün abi diye kimle muhattap oldun yada Project01 diye nereye gittin acaba?

İçinde elektriksel bir bağlantı olan hiçbir cihaz Ergün abiyi ilgilendirmezki boost controller bağlamakla uğraşsın.

Elektrik kullanacak elektronik bir cihazıda elektrikci bağlar örnek evc

sen Project01 diye nereye gittin acaba gerçekten merak ettim ki taaa afedersiniz ama ...indirik bir boost controllerı bağlamak için çıkmış adanaya gelmişsinde kaputu açar açmaz görmüş yarın hallederiz demişsin vay beeee

Ergün abinin mekanik işlerini yaptığı benimde safc ayarını yaptığım Mehmet isimli bir arkadaşımın foresterıyla biz drag bile yaptık otobanda bayada güzel gidiyordu.Hı safc evc ve fcd yide yine elektrikcide ben anlattım elektrikci bağladı

şu forum ortamları bu yüzden iyi değil işte

bilip bilmeden bebenin biri yazar adamın yıllarlık emeğine bir anda karayı çalar
    ne güzel söyledin Halil. Çok sevdiğimiz bi abimiz zamanında kalkıp 6-7 saatlik yoldan Adana'ya geldi timing için. İşi bilmeyen project01de timing yaptırmak için falan. Reklam yok usta reklam. Tek eksiğimiz bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha turbo basıncı nasıl ayarlanır wastegate nedir selenoid nedir bunu kim nasıl bağlar gibi şeylerden habersiz adam kalkmış burada bana ahkam kesiyor ne diyim ben daha...
    ahahah bunu yeni gördüm ben ya dostum 2005 yılında wg'ten basınç açıp araba yürütüyoduk sen 15 yaşındayken daha

ya allah aşkına bilmeden ne güzel ahkam kesiyorsunuz ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)