ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
ya bizde zaten gidip motoru rotbalansçıya toplatıyoruz burada.... senin tamirci elektrikçiye yaptırdığın işi biz kendimiz yapıyoruz demişsinya:D:D sor bakalım şu forumda benim aracımı benden başkası kurcalamışmı bugüne kadar:D ben kimseye iş yaptırmam douu arkadaşım hemen hemen her işimi kendim görecek kabiliyet ve yeteneğim var merak etme, zamanında aracıma parça boya bile yapmışlığım var.... ayrıca elektriksel olarak sadece + ve - girişi olan bir boost controller ın nesi elektrikçiye bağlatılacak anlamış değilim? okadar yeteneksimsiniz? geri kalan montaj ise tamamen motorcunun yapabileceği bağlantılar, selenoid giriş ve çıkışları... bunlarıda elektrikçinin yapmasını hiç aklın alıyormu senin? çizdiklerimi incelesen zaten yapılan hataya bitarafınla gülersin, ortada gözden kaçırma gibi bi durum söz konusu değil, normalde çok basit olan bir bağlantıyı çok çok daha zor verimsiz bir şekilde bağlamış, işi salladı desek daha zor bi iş yapmış, gözden kaçtı desek gözden kaçacak bişey yok adam turbo çıkışına vida sıkmış....
ya bunların hepsini geçtim arkadaşım.... ben bu olay yüzünden mustafa abimle karşı karşıya geldim... bana bozuk malmı yolladın naptın ne ettin durumları sözkonusu oldu, adamla aram açıldı... ben usta hatası yüzünden bu duruma düşmek zorundamıyım soruyorum size.... ben hatalı olmadığımı göstermek için taa istanbuldan kalkıp adanaya gitmek zorundamıydım peki bide bunu cevaplayın bakalım??? oradan bakınca çok basit görünüyor olabilir size ama sattığım 350 liralık mal için 400tl lik uçak parası ödedim ben.... usta işini adam gibi yapaydıda gerek kalmasaydı bütün bunlara dimi.... haladaha kalkıp onu bağlamak ustanın işi değil demeyin burada bana ben hayatımda boost controoler takan bi elektrikçi görmedim... burada o tarz malzemeler peak garjda, paşaoğlunda, ecufast vs vs gibi yerlerde montajlanır, anlayan adamlarda buraların ustalarıdır... ha ben kendim bağlarım çünkü gerçekten bi araca havafiltresi takmaktan çok daha basit bi işlem...