User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ADANA da bilinçli usta YARDIM...(HAYAT ARKADAŞI :D)

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bizde zaten gidip motoru rotbalansçıya toplatıyoruz burada.... senin tamirci elektrikçiye yaptırdığın işi biz kendimiz yapıyoruz demişsinya sor bakalım şu forumda benim aracımı benden başkası kurcalamışmı bugüne kadar ben kimseye iş yaptırmam douu arkadaşım hemen hemen her işimi kendim görecek kabiliyet ve yeteneğim var merak etme, zamanında aracıma parça boya bile yapmışlığım var.... ayrıca elektriksel olarak sadece + ve - girişi olan bir boost controller ın nesi elektrikçiye bağlatılacak anlamış değilim? okadar yeteneksimsiniz? geri kalan montaj ise tamamen motorcunun yapabileceği bağlantılar, selenoid giriş ve çıkışları... bunlarıda elektrikçinin yapmasını hiç aklın alıyormu senin? çizdiklerimi incelesen zaten yapılan hataya bitarafınla gülersin, ortada gözden kaçırma gibi bi durum söz konusu değil, normalde çok basit olan bir bağlantıyı çok çok daha zor verimsiz bir şekilde bağlamış, işi salladı desek daha zor bi iş yapmış, gözden kaçtı desek gözden kaçacak bişey yok adam turbo çıkışına vida sıkmış....

ya bunların hepsini geçtim arkadaşım.... ben bu olay yüzünden mustafa abimle karşı karşıya geldim... bana bozuk malmı yolladın naptın ne ettin durumları sözkonusu oldu, adamla aram açıldı... ben usta hatası yüzünden bu duruma düşmek zorundamıyım soruyorum size.... ben hatalı olmadığımı göstermek için taa istanbuldan kalkıp adanaya gitmek zorundamıydım peki bide bunu cevaplayın bakalım??? oradan bakınca çok basit görünüyor olabilir size ama sattığım 350 liralık mal için 400tl lik uçak parası ödedim ben.... usta işini adam gibi yapaydıda gerek kalmasaydı bütün bunlara dimi.... haladaha kalkıp onu bağlamak ustanın işi değil demeyin burada bana ben hayatımda boost controoler takan bi elektrikçi görmedim... burada o tarz malzemeler peak garjda, paşaoğlunda, ecufast vs vs gibi yerlerde montajlanır, anlayan adamlarda buraların ustalarıdır... ha ben kendim bağlarım çünkü gerçekten bi araca havafiltresi takmaktan çok daha basit bi işlem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bu arada son ek olarak iskender usta çok yoğun olduğu için kendi arabamın catback egzonu bizzat kendim yaptım... hani azçok elinden geliyormuşya bitakım şeyler jant boyama vs vs ler benim kendi aracıma yaptığım her işlemi d.i.y. bölümüne konu diye açsam sadece tek sayfa benim konuşarımla dolardı douu arkadaşım emin ol....

bu yazdıklarımda yanlış anlaşılmasın kesinlikle bir ustadan vs den daha yetenekli yada bilgili olduğumu tabikide ima etmiyorum ancak karşındaki adamıda bil boşbeleş biri yok karşında senin....

her ne olduysa oldu... olan oalyları yazdım çizdim ve zamanında bu olay benim çok canımı sıktı, keşkede böyle olmasaydı....

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bizde zaten gidip motoru rotbalansçıya toplatıyoruz burada.... senin tamirci elektrikçiye yaptırdığın işi biz kendimiz yapıyoruz demişsinya sor bakalım şu forumda benim aracımı benden başkası kurcalamışmı bugüne kadar ben kimseye iş yaptırmam douu arkadaşım hemen hemen her işimi kendim görecek kabiliyet ve yeteneğim var merak etme, zamanında aracıma parça boya bile yapmışlığım var.... ayrıca elektriksel olarak sadece + ve - girişi olan bir boost controller ın nesi elektrikçiye bağlatılacak anlamış değilim? okadar yeteneksimsiniz? geri kalan montaj ise tamamen motorcunun yapabileceği bağlantılar, selenoid giriş ve çıkışları... bunlarıda elektrikçinin yapmasını hiç aklın alıyormu senin? çizdiklerimi incelesen zaten yapılan hataya bitarafınla gülersin, ortada gözden kaçırma gibi bi durum söz konusu değil, normalde çok basit olan bir bağlantıyı çok çok daha zor verimsiz bir şekilde bağlamış, işi salladı desek daha zor bi iş yapmış, gözden kaçtı desek gözden kaçacak bişey yok adam turbo çıkışına vida sıkmış....

ya bunların hepsini geçtim arkadaşım.... ben bu olay yüzünden mustafa abimle karşı karşıya geldim... bana bozuk malmı yolladın naptın ne ettin durumları sözkonusu oldu, adamla aram açıldı... ben usta hatası yüzünden bu duruma düşmek zorundamıyım soruyorum size.... ben hatalı olmadığımı göstermek için taa istanbuldan kalkıp adanaya gitmek zorundamıydım peki bide bunu cevaplayın bakalım??? oradan bakınca çok basit görünüyor olabilir size ama sattığım 350 liralık mal için 400tl lik uçak parası ödedim ben.... usta işini adam gibi yapaydıda gerek kalmasaydı bütün bunlara dimi.... haladaha kalkıp onu bağlamak ustanın işi değil demeyin burada bana ben hayatımda boost controoler takan bi elektrikçi görmedim... burada o tarz malzemeler peak garjda, paşaoğlunda, ecufast vs vs gibi yerlerde montajlanır, anlayan adamlarda buraların ustalarıdır... ha ben kendim bağlarım çünkü gerçekten bi araca havafiltresi takmaktan çok daha basit bi işlem...
    Ne sizi tanırım ne de Ergün ustayı.Her usta hata yapabilir,son derece mümkündür bu. Adana'da yaptığı yürüttüğü arabaları neredeyse Türkiye konuşuyor.Tek bir hatasından dolayı yaptığı onca aracı görmezden gelemez kimse Bence olayı çok uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben zaten yaptığı herhangibir aracı inkar falan etmiyorum... zamanında yapılan bir hata yüzünden düştüğüm durum için yakınıyorum bunudamı yapmiyim.... aklıma geldikçe cinler tepeme çıkıyor hala....

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben zaten yaptığı herhangibir aracı inkar falan etmiyorum... zamanında yapılan bir hata yüzünden düştüğüm durum için yakınıyorum bunudamı yapmiyim.... aklıma geldikçe cinler tepeme çıkıyor hala....
    Yap haklısın da biraz fazla tepki veriyorsun
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmmdır knka ne diyim yani özeldende yazdığım gibi insanın zoruna gidiyor işte

herneyse yer yer atarlandığım giderlendiğim için ucu dokunan herkezden özür dilerim, kötü niyetlide değilim aslında ama biraz abarttım farkındayım... ancak bu farkındalık malesef o olanları değiştirmiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha turbo basıncı nasıl ayarlanır wastegate nedir selenoid nedir bunu kim nasıl bağlar gibi şeylerden habersiz adam kalkmış burada bana ahkam kesiyor ne diyim ben daha...
    valla yanlış anlamaca olmasın ama bende referansla adanadaki arkadaşlarım vasıtasıyla ebc bağlattım ama motor ustasına değil adanada bu işleri yapan hamza abi var elektrikçi ona götürdük ve bütün herşeyini kendisi yaptı
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte ondan bahsediyorum bende. Peak garage olsun pasaoglu olsun ankaradaki garajlar olsun elektrik tesisatina kadar kendileri yaparlar belki. Burda oyle degil isler burda motor toplanir sonra elektrikciye gider araba. Adanada tanıdığı usta olmayan akil danisan herkese de ilk bunu soyleriz zaten bizde. Bahsettiğin tarz işler hamza abiye yaptirilir. Mekanik isler Ergün abiye. Baska bisey yazmicam kolay gelsin herkese.

FunnyCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 milyon kusur insanin yasai bu koca koyde 3 tane usta var yani anliyabiligim kadari ile bugun bir tanesine gidicem hepinize guzel gunler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ortaya çıktıki, basettiğim boostcontroller bağlantılarını, araç sahibi dahasonradan kurcalamış, ve bu olaydan ne beni nede project01 ekibini haberdar etmiştir, olayın oraya çıkması araç sahibinin olayı itiraf etmesiyle değil adanadan mustafa kemal arkadaşla yaptığımız görüşmeler sonucunda ortaya çıkmıştır ve olayın buşekilde sonuçlandığı kesinleişmiştir...

project01 ekibinden tekrardan özür dileriz....

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzeltne icin tesekkur ederiz
    PROJECT 01

swalios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ortaya çıktıki, basettiğim boostcontroller bağlantılarını, araç sahibi dahasonradan kurcalamış, ve bu olaydan ne beni nede project01 ekibini haberdar etmiştir, olayın oraya çıkması araç sahibinin olayı itiraf etmesiyle değil adanadan mustafa kemal arkadaşla yaptığımız görüşmeler sonucunda ortaya çıkmıştır ve olayın buşekilde sonuçlandığı kesinleişmiştir...

Sorunun çözülmesi güzel

doush
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önden ceker mutlu etmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseyin ortaya cikmasi guzel.. Bende araclardan bir tanesini suan yaptiriyorum soylenen yerlerden 1 tanesinde simdilik hersey guzel

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    project01 ekibinin böyle bir hata yapacağını rüyamda görsem inanmazdım zaten, olayda başka birinin parmağı olduğu belliydi...

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamza da maaşallah ingiliz anahtarı gibi.Ben 2 yıl önce cas sensörüne baktırmaya gitmiştim.Sonra egzantrik sente ayarı yaptık.Sonrada hararetten subap lastiklerini filan değiştirdiler.Bu işleri elektrikçi Hamza yaptı Şimdi ne zaman adanaya yolum düşse uğrarım Hamza ya.Muhabbet güzel oluyor onunla
    Konuyu açan arkadaşım sen Hamza ya git ama yaptırdığın işlerde pazarlığınıda yap.Ha çok yüksek fiyat istediğinden değil de Hamzayla pazarlık çok eğlenceli oluyor benim açımdan
    Nadide şeyler değerlidir.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamza da maaşallah ingiliz anahtarı gibi.Ben 2 yıl önce cas sensörüne baktırmaya gitmiştim.Sonra egzantrik sente ayarı yaptık.Sonrada hararetten subap lastiklerini filan değiştirdiler.Bu işleri elektrikçi Hamza yaptı Şimdi ne zaman adanaya yolum düşse uğrarım Hamza ya.Muhabbet güzel oluyor onunla
    Konuyu açan arkadaşım sen Hamza ya git ama yaptırdığın işlerde pazarlığınıda yap.Ha çok yüksek fiyat istediğinden değil de Hamzayla pazarlık çok eğlenceli oluyor benim açımdan
    Eh biraz yüksek ama pazarlığı gerçekten eğlenceli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclarimizdan 2 sini sorunlarindan dolayi soylenen yerlerden birine goturdum yardimci olmaya calistilar Tesekkur Ederm ama kendilerinin yapamicani soyleyip 2 ayroi yere gonderdiler ve 2side allah razi olsun sorunu bulamayip sadece marsmotoru sok tak ve immo sok tak 200 lira aldilar araba duzelmedi aksine farkli sorunlar cikardi Aracin sol tarafi felc oldu isiklar yanmyor lambalar patladi.. Mazot pompasi isitma buji ariza lambasi yanio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FunnyCorpse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclarimizdan 2 sini sorunlarindan dolayi soylenen yerlerden birine goturdum yardimci olmaya calistilar Tesekkur Ederm ama kendilerinin yapamicani soyleyip 2 ayroi yere gonderdiler ve 2side allah razi olsun sorunu bulamayip sadece marsmotoru sok tak ve immo sok tak 200 lira aldilar araba duzelmedi aksine farkli sorunlar cikardi Aracin sol tarafi felc oldu isiklar yanmyor lambalar patladi.. Mazot pompasi isitma buji ariza lambasi yanio
    Sorun neydi nereye götürdünüz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)