En güzel At arkadaşının atı. en güzel yat arkadaşının yatı![]()
En güzel At arkadaşının atı. en güzel yat arkadaşının yatı![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
[QUOTE=Dayı;6474501]1 gün müsade.
[QUOTE]
olmadı
Konuyu okuyanlar hayvanın istedigi ilgi bakım konusunda kendilerinden eminlerse yazsınlar bence, cünkü at bakılması cok kolay bir hayvan degildir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kankacım çok sevdiğim bir abim var boluda çiftliği var yarış atlarıda var konuştum isterim dedi dediğim gibi zaten b işin içinde bi insan gözün arkada kalmaz düşünürsen haberleşelim
Yazdığım üzerine bunları yazdığınızı düşünüyorum. Açıkcası ben düşüncenizi çok anlayamadım. Kaç tane at çiftliği sahibi, veya buna yeri müsait olan arkadaşımız olabilir ki? Ben size benim bildiğin Anadolu yakasının en büyük çiftliklerinden birisinin sahibi çok yakın akrabamızın diye yazdım ama sizin cevaben yazdığınızı anlayamadım.
Ali Can Calis
merhaba atı alıp baglarbası caddesıne sokup ıkı tur atıp sekıl yapmak ıstıyorum en kotu olmadı bı at arbası alıp ustunde domates patates satmayı dusunuyorum eger ılgılenırsen paramda hıc kalmadı abimle maddi baglantılarımız koptu cok kotu durumdayım tek kurtulus yolum bu at ve at arabası ınsallah beledıyeye yakalanmadan bu ısı yapabılırım bu gun haber verırısen gelıp atı hemen alabılırım FURKAN KAPLAN
C R M performance
Helal sana Yesil kalbimdesin
Onu bunu birakta su atı alda bi baglarbasi yapalım
Malkacoglu spec![]()
Abi kac hp bu peki ?
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)