Böyle görünüyor olması biraz rahatsız etsede, araç bana göre katliam değil.
![]()
Böyle görünüyor olması biraz rahatsız etsede, araç bana göre katliam değil.
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gallardoya Murcielago superveloce tamponu takmış. Arabanın boyu kısa kalmış.Muayeneye nasıl sokucaksın sesi naapcaksın. Yazık vallahi yazık. Bu işçiliği başka bişey için harcamak varken. Orjinalini yap pırıl pırıl yap yaw.
IN BOOST WE TRUST
Ben begendim ya, ici de guzel olmus.. disi belki biraz kotu ama bence guzel yani fena degil![]()
kurtlar vadisinde polata yapılan yüz ameliyatı gibi olmus![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şunu söylemem gerek eğer bunu bir hayal uğruna yaptıysanız neden satıyorsunuz hayalinizi.
Eğer satışta değilde göz bebeğin ise tebrik ediyorum hayalinin peşinde gittiğin için
Bir lambo sahibi olmak ciddi rakamlar demektir insan oğlu yaşamında mutlu oluyor ise istekleri doğrultusunda güzel bir çalışma yapmış ise teprik etmek gerek...
buda gavurların yaptığı replika
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Önü Fiat Coupe gibi olmuş. Beğenmekle beğenmemek arasında kaldım ama işçiliği gerçekten güzel.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Bu yanliz Samilden daha iyi olmus![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)