youtube ta var ama dil olmayınca anlaşılmıyor maalesef. sigara kadar eski olmadığı için henüz net bir bilgi olduğunu sanmıyorum. sigara kanser yapıyor, damar tıkayıp kalp krizine sebep oluyor ve en önemlisi kuşun ötüşünü etkiliyor. :)
Printable View
Bu likitleri ne kadar peki ve ne kadar kullanım süresi var ?
Tadı içimini ben beğenmedim...Bana uymadı diyebiliriz..Her şey irade'de bitiyor zaten...Bırakmak istedikten sonra...
valla denemekte bi şey kaybetmeyiz
cigerleri kurtaralım derken birde beyin girdi işin içine. yakında iyice sıyırıp bla bla blaaa diye dolaşıcaz ortalıkta.
ama buna da böyle bir şey demişler. en iyisi herkesin dediği kafada bitirmek.
Champix kalp krizine sebep oluyor
Yılların tiryakisi,günde 2 bucuk üç paket sigara içen babam bu elektronik zımbırtı sayesinde 15 gündür sigara içmiyor.Farklı nikotin oranları olan kartuşlar mevcut,belli bi zaman geçtikten sonra sıfır nikotinli olanına doğru yönelmek gerekiyor.Normal sigara bagimliligini birakip buna bagimli hale geliyorsunuz yine bana pek sağlıklı gelmiyor valla umarım normal sigara kadar zararlı değildir.
işlerini baltalayan her ürüne bişey diyorlar diyecekler,haber cıkartacaklar,bu devlet normal sıgaradan aldıgı vergının neden dusmesını istesin? o yuzden (champix ) sıgarayı bıraktıracak vergıden olacak devlet baba,elktronık sıgara zararlıda olsa normal sıgaradan daha zararlı degıldır ama malıyet cok daha aşada kullanıcı ıcın,ıstermı baba vergısını alamasın senden,gıt 10 tl ver yarısı vergı olsun baba işini gorsun vs vs
ne güzel 3 ay bırakıp hiç içmemiştim. ilk günlerde fena ızdırap erdi ama sonrasında yeniden doğmuş gibi olmuştum. nasıl olsa isteyince bırakıyorum diyerek bu günlere geldik.
Ben gittim 600 Küsur para verdim şu Allen Carr a
A'dan Z'ye sigara - Allen Carr Türkiye, Sigara Bırakma Merkezi, Sigarayı nasıl bırakırım?
Tam 5 gün içmedim ki bu benim için rekor... 5 günün sonunda wc de içen liseliler gibi
garaja gidip çekmeye başladım. Bizimki biraz da el alışkanlığı. Canım sıkııyor diye yaktığımı
çok biliyorum.
Şöyle güzel bi iskenderden, kebaptan, künefeden, yağlı bi yemekten sonra..
Rakıyla,viskiyle genel olarak tüm içkilerle..
Hırslanınca sinirlenince..
Bırakanlar bunlara nasıl karşı koyuyor gerçekten anlam veremiyorum.