keşke arkadaşınız buraya gelmeden önce aracın ilanını bizimle paylaşsaydı da galericiler sitesindeki adam gibi galerici tanıdıklarımıza baktırtsaydık ..
neyse artık yapacak birşey kalmamış gibi geçmiş olsun ..
Printable View
keşke arkadaşınız buraya gelmeden önce aracın ilanını bizimle paylaşsaydı da galericiler sitesindeki adam gibi galerici tanıdıklarımıza baktırtsaydık ..
neyse artık yapacak birşey kalmamış gibi geçmiş olsun ..
Hepimiz arayip 10 lira verelim diyelim, akilli olur daha da yeltenmez boyle itliklere
Üflemeden üflemeye fark var üflemeden kastınız nedir ? Yağ çubuğunu yada kapağını açtığında üflemeyen motor olmaz önemli olan bu üflemeyi gözle görebiliyormusun ? Göremiyorsan sıkıntı yok görüyorsan sorun var demektir.
Allah cezasını versin inşallah.
Benim de geçtiğimiz günlerde bir benzeri başıma geldi. Artık il dışına araba bakmaya gitmeye son. En fazla 1-2 saatlik çevre illere giderim, artık güvenecek adam kalmamış.. Bu tip durumlarda harcadığın zamana mı, emeğine mi, paranla rezil olduğuna mı yanarsın belli değil.
Geçmiş olsun..
sonrada neden insanlar galericileri sevmiyor diyorlar adama bak ya,ama arkadaş sabırlı çıkmış insan kendini tutamaya biliyo bazen
ne olursa olsun denir mi ya ben böyle getirtirim insanı buraya diye..
Esnaflık bitiyor nasıl para kazanacaz diye şaşırmış millet herkezi aptal sanıyorlar herhalde.. Kendileri kaybeder, hiç sıkmasın canını böylesi daha hayırlı olmuş bence.. Başka şekilde çıkartır Allah acısını bu tür insanlardan..Dürüst olan adama aydan yine müşteri gelir..Galericileri şikayet etme sitesi açılsa hit olur herhalde adına sanına kadar yazıcaksın internetten yazacaksın galeriyi tüm olumlu olumsuz yorumlar görülecek..
............................................. neyse..... galericiler yüzünden 0 araba satışlarında patlama yaşanmıyormu zaten, yoksa neden o kadar vergi versin herkes ,salakmı ..
Buraya kadar geldi almadan gitmez diye düşnüdü demek ki...
butun sıkıntılı ıslerde senın basına gelıyor sıkıcı durumlar
Gitsin 35 e satsın artık yediği küfürde içine kaçar ayıptır ya esnaflığa bak .
Konunun adını galerinin ismi olarak değiştirilsin, en azından aramalarda çıksın. Biz buradan konuşuyoruz ama değişen bir şeyi yok.
Aslında sahibinden.com'da mağazaların olduğu gibi galeriler için de yorum kısmı olması gerek.
Web sayfasi var mi bu galerici abilerin!
ARkadaşım antalyaya gitti sakso vts almaya lokal boya var değişen yok demişler gitmiş bakmış araç taklalı tek gitti iki galericiye dalmış silah felan çekmişler ( arkadaşım tek bunlar iki kişi silah çekiyorlar erkekliğe bak ) karakolluk mahkemelik oldu 2. senesi bu dava devam ediyor
Ben görmedim Kadir dün akşam apar topar aradı ben yarın gidiyorum diye. Kaportadan fazla anlamam şasesine cartına curtuna bakınca anlamam ama sesi zaten belli eder yatak sesini sübap sesini anlarım az çok. Yağ çubuğu üzerindeyken üfleme yapıyormuş. Gözle görmüş zaten bi de motor bölümü yağ içindeymiş. Araba 110 binde 90 bine kadar otokoç a gitmiş ama otokoç tarih vermiyor en son servisi ile alakalı. Ben zaten fiyattan dolayı şüpheliydim o fiyata düzgünse kesin al diye ben dedim Kadire yoksa 14 e S70 T5 alacaktı. Biraz da ben çeldim kafasını galiba S60 R iyi makinadır diye.
aaaa şok oldum MPS (Kadir) benim çok yakın arkadaşım daha dün akşam arabayı bana göstermişti.O kadar da heves etti alıcam birlikte yürütücez diye.Şimdi çok fena üzülmüştür.Ariym bari teselli ediym.
Allahından bulsun o galerici ne diyelim artık...
***** sitede ilanlara bakarken hoşuma giden bir araç olursa ilk baktığım yer galeriden mi yoksa sahibinden mi oluyor...
Eğer araç galeridense 1 saniye bile bakmadan kapatıyorum sekmeyi... İsterse inanılmaz temizlikte olsun...
Antalya'ya giden arkadaşlara geçmiş olsun, Hem zaman hemde para kaybı olmuş...
aracı almaya giden kişinin sinirleri hakkaten alınmış galiba. sakin biri olmasa orda olay sebebidir öyle bi laf.