arkadaş aslında aynı arabanın ilanını açsın ve açıklamasına bunlar yalancı v.s diye açıklamları yazsın millet nasıl olsa daha ucuz olanına göz atacaktır ..
o arabayı 35 e de satamazlar :) öyle bir ilandan sonra ..
Printable View
arkadaş aslında aynı arabanın ilanını açsın ve açıklamasına bunlar yalancı v.s diye açıklamları yazsın millet nasıl olsa daha ucuz olanına göz atacaktır ..
o arabayı 35 e de satamazlar :) öyle bir ilandan sonra ..
Böyle satıcı bana denk gelsin allah yarattı diyecek adamın a... k.....! Arkadaşta peygamber sabrı varmış
bence pimini çekmeden orda öylece bırakacaksın....
Giden arkadaşın bir önceki gün mesajını görmüştüm gerçekten çok üzüldüm cabrio ararken aynı şey bende de vardı ama ben gitmedim telefonla Antalyadan bir bir servisle anlaşıp parasını havale çıkarttım ve baktırdım..
araç sahibi hiç bişey yok sadece bir iki lokal boya var diyordu serviste arabanın macunsuz yeri çıkmamıştı..
Bazen adam vurup ceza evine girenlere hak vermiyor da değilim.
bunlar esnafmı
Lafa bak yaa, çok büyük olay sebebi olur. Aşşağılıklar. Çok daha fazlasını söylüyorumda forum ortamında olmaz. Böyle arkana baka baka gidersin ne demek. Bir gün biri denk gelir karşısına dinsizin hakkından imansız gelir hesabı, çeker bir şarjör boşaltır üstlerine hepsi rahatlar, buz gibi olurlar. Töbe yarabbim, sen böylelerini, kendileri gibilerle karşılaştır diyorum, başkada bişey demiyorum.
Hiç galeriden araba almam. İstediğim ikinci el bulamadıysam, bir alt sınıfın sıfırını alırım kafam rahat olur. Böyle insana benzeyen yaratıklarla alışveriş yapmaktansa.
Valla okuyunca çok fena sinirlerim bozuldu.
ayıp denılen bısey warya .
ismail yk ıle bırlıkte ; ben sizin ananızın :hahaha:
Galerici bir AKN akın ı tanırım o da düzgün adamdır başkasıda aman diim.
adamın fotoyu koyduğu yer zaten Talha kardeşim oto pazarı orada galerıcıler var elını kolunu sallayan oraya gidip arabasını satışa çıkarabılıyor zaten yenı sanayının girişine yakın bır yerde :( talihsizlik olmuş diyecek bir şey yok çok şey var ne desen cuk diye oturur bu tarz tiplere
bakın ne yazmış sahıbınden'dekı galeri mert kısmının yanına
Galeri Mert
GALERİMİZ İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞ VE ALIMINDA HİZMET VERMEKTEDİR......GALERİMİZİN İLKESİ MÜŞTERİLERİMİZİN OLABİLDİGİNCE TEMİZ MASRAFSIZ KAZASIZ, PROBLEMİ OLMAYAN SORUNSUZ VE ORJİNAL İKİNCİ EL ARAÇLARA ULAŞTIRMAKTIR...''galerimert07@hotmail.com''İKİNCİ ELDE GÜVENİLİR ADRES...ANTALYA...
:) komik
''bak gördün mü ben adamı Antalyaya böyle getirtirim hem de böyle arkana baka baka yollarım '' lafı bittiği anca çakıcan belden aşağı ne var ne yok sonra dicenki bende gelir adamın anasını böyle ...ker sonrada giderim !!
Bunlara esnaf demek, işini hakkıyla yapanlara hakaret olur. İnsanım diye geçiniyorlar...
yazık günah be,adam istanbul'dan antalya'ya gitti bide ahkam kesmişler yok antalya getiririm falan filan...böyle esnaf olmaz olsun..
şeref yoksunu insanlar,
o kadar yol git üstüne birde laf söylesin. servise göstermeyeceksen ne diye adamlara o kadar yol getirtiyorsun ki? ayrıca o kol dayamaya ne olmuş öyle zımparalamışlar mı?
Mps nickli arkadaş sanırım dün konu açmıştı, uçakla gelecekti ve yardımcı olabilecek birilerini soruyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra karar değiştirip babası ile birlikte arabalarına binip geleceklerdi. Şayet bu şerefsizliği bir de adamın babasının önünde yaptılarsa yazıklar olsun...
bu araçtan bakıyorsanız çekmeköydeki s60 ı tavsiye ederim , hergün iç çekiyorum mavi mavi duruyo
edit : çekmeköydeki r ilanda yok ama daha demin galeride duruyodu citroen galerisi
R arıyoruz ama fiyatta önemli.
Galeriden asla araba almam...