User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Volvo S60R 07 SS 628 -Uzak Durun!

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef sıfırlar arttığı için ikinci elede yansıdı bu... Mesela bendeki mazda 6yı 29,5 yazmıştı adam ve 27,5 vermiştik... o 28,5ta diretti bir iki gün sonra ilandan kaldırdı... Ben bir iki sene sonra aynı aracı 30a aldım, lpgsini takıp 33,5a sattım... Düşün durumu! Şuan yükseldi evet...

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06436016/detay

Sanırım bahsettiğiniz araç bu geçmiş olsun.

Önceden esnaf adına ismine bi laf gelmesin diye nasıl titizlenirdi şimdi utanmasalar müşteri dövecek hale geldiler...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef sıfırlar arttığı için ikinci elede yansıdı bu... Mesela bendeki mazda 6yı 29,5 yazmıştı adam ve 27,5 vermiştik... o 28,5ta diretti bir iki gün sonra ilandan kaldırdı... Ben bir iki sene sonra aynı aracı 30a aldım, lpgsini takıp 33,5a sattım... Düşün durumu! Şuan yükseldi evet...
    aslında her araçta olmuyor bu durum

geçen sene 2007 model S60 2.4 T5 premium olan aracı 45bin tlye almıştık arkadaşıma ki donanımı Tr de tek diyebilicek kadar iddalı iken

şuan ilanlara bakıyorm 2005 model daha yüksek km li donanımı yarısı kadar olan 2.4 T5 lere aynı paraları istiyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında her araçta olmuyor bu durum

geçen sene 2007 model S60 2.4 T5 premium olan aracı 45bin tlye almıştık arkadaşıma ki donanımı Tr de tek diyebilicek kadar iddalı iken

şuan ilanlara bakıyorm 2005 model daha yüksek km li donanımı yarısı kadar olan 2.4 T5 lere aynı paraları istiyorlar
    Meselede o, sadece İstiyorlar... Stmak isteyen düşürüyor fiyatı

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bursalı kardeslerim geldi 1tane araba begenmişler aradılar bni .sahibini dövücektik sonra daha iyi daha güzel bi araca anlaştık ugurladım güzelce

250 tl için pazarlık bozuldu kısacası arabada 1000liralık masraf vardı hiç masrafı yok dedigi halde.

antalyadan araba alıcak olan arkadaslarıma söyle diyim bizlere sormadan araba almaya buraya gelmeyin rezil olursunuz
    katılıyorm efe abi. aslında sadece antalya için değil heryerde geçerli bu durum. çünkü şerefsiz adam heryerde şerefsiz.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08886689/detay

Sanırım açtığınız ilan da bu

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke gitmeden önce forumda sorsaydınız.Aracın boş olduğu ön konsoldan anlaşılıyor zaten, baz modelin iç trimleri var ve kol dayama yerinin önü plastik.

Volvolarda pcv denilen aktif krank havalandırma sistemi bulunur ,bu sistem bir süre sonra tıkanir ve sökülüp temizlenmesi gerekir.Bilgisiz ustalar sadece bu sebepten motorun ufurme yaptigini zannedip motor açarlar.

Uzun süre temizlenmediği taktirde bu şekilde yag kokusu ve kacaklari oluşur.zaten otomatiklerinde tork azaltilmistir kolay problem çıkaran motorlar değiller.iyi bilen bir volvocunun bakmasi lazım .

Volvolarin derileri iyi bakım yapılmaz ise
    100k km görmeden tamamen dağılırlar.

aracın sahibini tanımıyorum sadece bilgi vermek amaçli yazdım.bakımlarının düzgün yapmadigi kesin.
    geçmis olsun.

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıklar olsun... vicdansız adam cok. geçmiş olsun tekrardan
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir valla duydum çok üzüldüm.Aradım seni müsait değildin.Sıkma canını daha iyisini buluruz sana. Ama herşey bi yana bu kadar da sabır edilmez.En azından bi yumruk atsaydın bari suratına.

Neyse ilan vermen iyi olmuş.Yapabileceğini yapmışsın.Gerçi embesilin teki gelir alır gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında araç en fulle yakın. Yani bunun daha fulünde 18 jant ve sağ koltuk elektriği gibi bir kaç ek daha var... Mesele donanım listesi değil aslında. Mesele adama özellikle "bu arabanın sağ koltuğu elektrikli mi manuel mi? Jantlar 17mi 18mi diye sormam ve bu adam olacak herifinde evet demesi...

Motor düzgün olabilir ama tork sadece 1ve 2. viteste az yanid diğer viteslerde 400nm veriyor... Çokta fark edeceğini sanmam...
    Adama motorda yağ kaçakları varmı dediğimde pırıl pırıl, ne kaçağı deyip tersledi...
    Yağ çubuğu bile kırıktı zaten aracın!

Velhasıl servise bile götüremedik aracı... Anlaştığımız fiyatın 2bin fazlasını diretti... Aklınca düştü kucağıma gibi düşündü muhtemelen...

Sorun değil... Sabahtan beri birçok kişiden teşekkür mesajları alıyorum Sahibindende... Faydalı olabilmek ve hayır dua alabilmek güzel şey...

Bu araç sahibinin ve galericinin ise benden beddua aldığı ve hakkıma girdiği kesin... İnsanda Allah korkusu olacak, başka bir şey demiyorum!

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için... Bugün bir araca bakacaktım ertelediklerimden lakin bugünde kar kıyamet... Hafta sonu br geçsin artık... bir süre daha 200hp+ bir araç peşinden gideceğim, sonrasında olmazsa 1.5 benzinli alıcam

Uyumsuzelement - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir iyiki birşeyle mani olmuşta beraber gitmemişiz son ana dek gider alır geliriz diyorduk ama ben olsam kesin olay çıkardı senin kadar sabırlı ve terbiyeli değilim,neyse bununla geçmiş olsun bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum araştırmaya devam gerçi bugün kar olmasa büyük ihtimal bi araç alırdık sana

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun

Bizde de 850 R sedan vardı siyah otomatik hatta TR deki tek 16 jantlı olan 17 leri kırmıştık daha ilk hafta

R modeller insanı cezbeder gerçekten

Sürekli EVO ya götürüyorduk bakıma ve açıkca söyliyebilirmki dostum volvo alıcaksan istanbuldan Al ve kesinlikle EVO bakımlı olsun

Allah birdaha yaşatmasın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Uyumsuz İnsan... Sende olsan o adamı orda döverdik gaza gelip, bizde sağlam çıkarmıydık bilmem ama dediğim gibi adamı hiç koruyanda olmadı

Sağlık olsun, kar olmasaydı dün ve bugün bir araca bakmaya gidecektim, ama yarın sabaha kaldı... Bu sefer daha düşük bir araç alacağım... Midem bulandı iyice bu araç alma olayından. Hayır çok ince eleyip sık dokuyan biride değilim. Ufak tefek boyaya, kapı değişimine falanda bakmıyorum ama bazıları bir garip...

Bende İstanbul'dan bakmaya kesin karar verdim. Anadolu yakasına bile geçmeye şüpheliyim artık Bir kerede bir Mazda3 için çerkezköye gitmiştim... Adamın LPG var dediği araçta lpg bile yoktu düşün

Haysiyetsizler çok maalesef...

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi üzüldüm ya olmamasına gerçi telefonda bahsetmiştin satıcının sorunundan ama keşke en azından araç kötü cıksa almayıp dönsen sinirler bozulmasaydı. ki ben aracın galericiler pazarında olduğunu bilsem kesinlikle gider bakardım senin için neyse dedigim gibi abi Genelleme yapmak istemiyorum ama antalya'nın insanları biraz sıkıntılı.. özellikle satıcıları.. geçmiş olsun inşallah daha iyisi nasip olur
    cstuningstore

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanı verdim, belli yerlerdede paylaştım... kulaktan kulağa gider zaten. ***** 10-15 tane anca oluyor satılıklarda... Önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasasını bilmem ve yaklaşımları yanlıstır ona da bişey diyemem haklısınız ama diğer 11 araba içinde baya ucuz fiyatı.. 85.000 isteyen bile varken.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılanları devamlı takip ediyorum... Ucuz değil olması gerekn fiyatlar bunlar. Kasko bedeli 42bin TL aracın. Mesela benzer olarak alabileceğiniz passat W8ler 30-35 civarı, mercedes c320lerde aynı... Bu arada daha önce satılan bazı R ları biliyorum, kaça gittiklerini falan... O yüzden fiyat bu araçlarda 35-45 arası değişiyor satılabilecek olanlar. Bu fiyatlarda aracın durumuna, satılan mevsime göre falan değişiyor.

Tabi fiyatının ucuz olması ayağına gittiğimizde 2bin yükselmesi anlamına gelmiyor... Kaldıki 35e manuelinide alıyordum, son anda sahipleri bir başkasına verdiler aynı fiyata...

Ben idareten s70t5 aldım, rolantide kovalamaya devam edeceğim. En azından arabasız değilim...

Aldığım teşekkür mesajı 15-20ye yaklaştı...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dh de s60 bölümü var orda epey kalabalık bir s60 cı kesim var. bu bilgileri ordada paylaşırsanız bence çok daha güzel olur çünkü s60 arayanlarında genelde ilk gittikleri yer orası..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)