bosch klasik severim.
bence muz tiplerinin hepsi kotu
Muz olan aracta mecburum fabrikadan muzlu
Wiper blade treatment nedir ki? Cozucu maddeyle yumusaklik mi sagliyor acaba. Muzun krali bosch ta galiba?
bosch ve valeo silicekler en iyisi sileceğin kalitesi kullanılan kaukçuğun kalitesiyle orantılı marka kaliteli olduça ömrüde uzuyor kaukçuğun
bosch ve valeo en iyisi swf mi ne vardı orjinal vw araçlarda kullanılan ondanda çok memnun insan vardı..
ben şahsen bir sileceğe valeo yada bosch diye 60-70 tl vermem.. 2 senede bir silecek alıyorum rbw kullanıyorum şu anda tüv onaylı diye aldım ilk sene iyiydi ses iz yokdu ama bu sene ses olmasada camda iz bırakmaya başladı.. 5 tl ye me almışdım hepsiburadadan.. bu sene belki biraz daha kaliteli bir şey denerim 10-20 tl lik .![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
muz tipi cidden klasik tipten kötü siliyor. veya daha erken deforma oluyor vs vs.
bosch ve bulunabilirse valeo ama swf de valeo grubundur o da çok iyidir.
bosch'un muz tipini geçen gün aldım 40tl
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
sieceğe fazla para vermeyin çünkü bi soğuk bi sıcak anası ağlıyor 2 yılda . 30 40 tl veriyosunuz 2 yıl gidiyor max. ben carub alıyorum takımı 10 tl misssaynı hesap boşuna çarçur etmeyin paraları
en iyi malzemeye sahip olanı almak lazım
yazın güneşi gorup sertleşmediği surece sorun olmuyor
benim şuan kullandğım muzlar çok iyi çıktı
bu arada 2009 da almışım baktım alışverişlerime markası vette imiş
yani şuan 4. kışını geçiriyor bi sıkıntı yok
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kipadan aldım. orjinal sileceklerle yeni aldıklarımı dağıttım lastiklerini değiştirip topladım fena olmadı![]()
Vetteyi JSV üretiyor. Ben puntoda kullanmıştım memnun kalmamıştım pek.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arka silecek kotu silmeye başladı halbuki hepsini aynı anda almıştım ama on camda bi sıkıntı yok
bu sene başlayan tek sorun eğer cam çok ıslak değilse ilk silmede ses yapıyor sonrasında geçiyor
bence 1 takım denene bilir bende çok uygun fiyata almıştım dedim bozulursa bozulsun hala ustunde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
inwells yada rbw ucuz sıleceklerın bnce en kalıtelılerı.
hayatımda hasta oldugum tek sılecek mercedes servıste kullanılan sılecektır.arkadasımın arabasında sahıt oldum cam yokmuş gıbı sılıyordu bunu nerden buldun dedım servıste yenılemısler dedı .ya valeo ydu ya bosch
Orjinal Bosch marka silecek kullanıyorum 50TL gibi birşey olması lazımdı fiyatı.
ayrıca, muz sileceğe de uyuz olurum.
valeo bosch on numarada fiyatları 60-70 tl lerde bir sileceğede o kadar verilmez.. 5 tl den on tane alsam her sene değişsem 50 tl tutar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)