muz falan hikaye bence
bosch işin sonu![]()
zaten muz denilen şeyi icat eden bosch ilk bosch yıllar önce aero twinleri çıkarttı. daha bu çin furyası yokken..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aracın oem'inda ne tip silecek varsa o kullanılmalı,süpürge tipli kollarda muz tipi takılırsa başta ve sonralda atlama yapar,neden'mi o kolun yapısı süpürge tipine göre yapılmıştır,muz tipi yeni nesil araçlar ve bombeli cam yapısına sahip araçlar için uygundur,tofaşçılar yüzünden'de muz silecek apaçi işi oldu.swf bosch biraz tuzlu olsada işin ehli bu markalardır...
C 20 XE POWER...
Aslında kaliteli alınsa o atlama yapmaz zaten o atlama yapmaması için 7 noktadan baskı sistemi falan yapdılar muzlarda valeo lar boschlar öyle diye biliyorum ama millet tabi 60-70 tl sileceğe vermediği için 5-10 tl lik alınan çin mallarının kalitesi bir noktaya kadar.. ben ebaydan alıyım dedim valeo ebayda bile 30 dolardan aşağı değildi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
biz genelde mersolara valeo takıyoruz bi sıkıntı yaşamıyoruz
PERFORMANCE GARAGE
12.1:1 Cr Ek4 Civic V-TEC VTİ
michelin'in bi silecegini almistim subaruya , hayatimda kullandigim en iyi silecekti 45$ tutmustu set . ama boyle bir temizleme sekli yok
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
o kadar iyimi michellin ebayda tanesi 9 dolardı.. bakıyım bir onlara..
Valeo filan hikaye.. kullandım daha doğrusu kullanamadımbosch aerotwin 3 sene olmustur heralde 50tl filandı aldığımda.Ama bugün alıcak olsam bosch un eski tiplerinden alırım
toyotada max 40.000km filan kullanılmıstır herlde kmde onmli![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
peugeot 106 camları özelikle kenarlarda bombeli..
klasik tiplerin ucu basmıyor fakat muz tip olan basıyor ucu
tv reklamından gaza gelip avcılardaki baumaxxtan 2 tane muz tip aldım 6.90 dan.. 2 ay oldu, şimdilik canavar gibi siliyor..
linea dakilerde muz tip, fabrikada ne taktılarsa iyi çıktı, 1 sene olacak nerdeyse hala problemsiz siliyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)