Belki alakasız beyler ama mesela Mcdonals büyük seçim bir menü aldıgımda ( kola en buyuk boy şekilde) yemek sonrası gögüsümde bir agrı oluşmakta benzer bir durum yaşayan varmı ?
Printable View
Belki alakasız beyler ama mesela Mcdonals büyük seçim bir menü aldıgımda ( kola en buyuk boy şekilde) yemek sonrası gögüsümde bir agrı oluşmakta benzer bir durum yaşayan varmı ?
Senin olayın büyük ihtimalle psikolojik bence...Çünkü her göğüs daralması , göğüs ağrısı falan kalp krizi belirtisi olmuyor...Kalp krizinin sıl önemli belirtileri omuz ağrısı , mide ağrısı , mide bulantısı gibi şeyler...
foruma girmeyi bıraktığında otomatik olarak bu alışkanlıklarında son bulacak
Kuzenim de bağımlı idi kolaya, sonra mide kanaması geçirdi, şimdi aylardır tövbe diyor ağızına vurmuyor :)
Kola pişmanlıktır :)
içerisindeki kafein sebiyle çarpıntı yapıyor olabilir. ayrıca mideyi aşırı derecede zorlamak bunun sebeplerinden birisi olabilir.
böyle bir kola türü olduğunu sanmıyorum. arkadaşın bahsettiği yerlerde premix ve postmix gibi cihazlar kullanılır. bu cihazlar tanklarda bulunan şurup halindeki konsantre kolayı ve filtre edilmiş suyu soda haline getirerek kola markasının uygun gördüğü ölçülere göre su / şurup oranını kalibre edip tüketiciye sunuluyor.
nasıl olurda bu konuda bu video olmaz...:)
sabahları ac karnıma içerdim acahip bağımlıydım 5 ay oluyor artık sadece ızgara balık yerken ıcıyorum onun dışında ıcmıyorum benım tavsıyem cola yerıne değişik içiçekler al daha önce tatmadıgın emın ol 1 hafta sonra cola içmiyceksin.
fare kanı var dedıler örumcek var dedıler yılmadık bırakmadım ama azaltmaya calısıyorum :)
diet kola iç bırakamıyorsan. en azından 1kalori :D
cola içeceğine al chıvas 1lt.bir hafta içersin :)
bende çok kola içiyodum 2 aya kadar şiddetli mide ağrısıyla doktara gidince doktor verdi küsküyü artık içmiyorum :)
Ben bi ara bırakmaya yeltendiğimde,meyve suyu+soda karıştırıyodum..Hem aldıgın 1lt meyvesuyu sodayla ıcınce daha fazla çıkıyo,hemde deişik tad oluyo :)
mesela ;
cappy şeftaliye,limonlu soda
karışık aromaya,sade soda
elmaya,limon soda
gibi gibi..
ve max 2bardaktan fazla içemiyosun :D