-
Off road için cherokee kare kasa, mt lastik yükseltme , lsd, şnorkel vs vs
Günlük için az yakacak corsa polo . baz donanım olsa da olur
Arada keyif almak için Sağlam motorlu vectra a gt ya da vti , si yani bu tip pahalı olmayan iyi gidecek bi araba.
Ah ulen ah...
-
Bır cok projemı gerceklestırdım ama aklımda Renault 5'i pist aracına donusurmek kaldı...
Sanırım Suzukı Swift GTI gunumuzun R5'i...
-
Şu an ki aracıma 4A-GE BT motor alıyım yeter :)
-
en büyük hayalim saçma gelebilir ama 94 95 SL320 alıp içine yeni kasa S, SL, E, C artık ne uyarsa onun içini swap yapmak..makyajlı C nnin içi tercihen.. hayt canm benim çok güzel olur :)
mesela:
http://forums.vwvortex.com/showthrea...dash-swap-pics
http://www.fiero.nl/forum/Archives/A...-2-098303.html
-
Mk2 leon alip rs6 motoru yani 5.0tt swaplayip adanadaki 2.0 tfsi ekibine saka yapma hayalim var :D
-
belkı cogu kısıye hayal olarak gelmeye bılır ama benm hayalım honda cıvıc hb'e b16a 2. jenerasyon koyup swaplayıp ortalama 350 400 hp guc almak kendı kendıme eglenmek(turbo veya atm. fark etmez)
-
şuanda yaptığım işlemleri uzunca süre hayal ettim
allah şükür allah nasip etti yapıyyorum
bundan sonra aracıma v4 sanzuman v4 dccd kilit
sonra destroke 2.5
birde dineaaazor turbo alalh nasip ederse yapıcam :D
-
bir adet mirafiori drift car yapmaya çabalıyorum :)
ileride de bir muscle projem olacak inşallah :) ama henüz bu projeden ne beklediğimi bende bilmiyorum :D
-
kan kırmızı mk1 golf + krom bbs rs1 iyi de bi basacaksın sağ şeritte 40-50 gezeceksin hep hayalimde :)
-
atmosferik EK K20 :) tamamen içgörünüm dış görünüm orjinal ve sade :))
-
her nekadar EK4 vtec im olsada herzaman için gerçek bir EK9 type_R ım olsun çok ama çok isterdim!!!!!!!sağdan direksiyon tr de bir hayal artık :(
-
-
clio rs turbo (siyah)
cbr turbo (hacim farketmez)
-
proje hayali demeyeyim de yere basık bir s2000 im olsun isterdim.
-
klasik mini ye turbo busa motoru koymak.
-
-
-
Motor haric en ufak civatasina kadar ful restorasyon golf mk1. Motor ici mumkunse clean bay.
-
s2000'e ufaktan çıtırdan atmosferik yuklemek isterdim