http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08140483/detay
3.0 strokerlı 750hp civarına getirip KATİL olmak istiyorum :) nasip ederse alırım inş
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08140483/detay
3.0 strokerlı 750hp civarına getirip KATİL olmak istiyorum :) nasip ederse alırım inş
Coil,egzoz,fıltre ve düz boru hariç stock bir 106 Gtı :)
Marea turbo yapmak isterdim :) bravo vardi tr de yapan ama marea yapan yok sanirim ?
Bug a subaru swaplamak :) yapıldı daha önce ama olsun ;)
benim hayran olduğum mercedes w124 coupe'ye 6.3 amg makine swap :)
Örnek vermek gerekirse ;)
honda civic ek coupe'ye k20 motor koymak isterdim
Çok fazla bişey değil. F/h/e komple sökük bir corona 2.0 ve şaşkın bakışları izlemek :)
87 model kasalı Land Rover Defender 110 a 3.9 v8 +250ps buick motor..42" bogger lastik..akrep difransiyel komple çelik alt takım..ön arka kilit..şekilli bir roll bar..ön arka vinç iki kapıdan yukarı doğru uzanan kamyon tarzı düz boru çift çıkış egsoz..araç üstü çadır..2012 model ön göğüs
aslında düşününce 2.0 tempra motorlu fiat uno fena olmazdı hatta süper olurdu :)
s320 yi şaka makinası yapmak iyi fikir aslında.
saçma ama fiorino vana k20 24 süper olur
tek hayalim stock bir ep3 typer
85-86 model bir 500 sec toplamak tamamen orjinal.
s40 t4 e içi forged kafam kadar turbolu bi 850 t5 motoru koymak :)
Güncel çekmiş gibi olcak ama yinede içimde kalmasın:) sıfır aldıgımız 04 model Corolla Verso aracımız var halen kullandıgımız. Hem araba kullanmayı ögrendigim, hemde çok dayanıklı buldugum bir araç oldugu için çok severim kendilerini.. Ne var ki hiç yürümez ve uzun yolda dahi 10 11 litre ortalama olarak yakar.. İşin özüne gelirsek bu araca k20 swap yapmak hep hayalimdir:D ne kadar olur olmaz bu tartışılır ama böyle bi sapıklıgım var.. Görünüm olarak orjinaline sadık kalarak k20de de çok ufak degisiklerle çok kötü şakalar yapmak isterim:) ilerde Allah izin verirde imkanım olursa kesinlikle yapmak istiyorum..
Redsuns bir RX7 FD yapasım var....
stock k20 swap ef kasa
geçen gün durup dururken aklıma geldi de, benim arabanın motorunu hemen ön koltukların arkasına koyup rwd yapmak... motor farklı olabilir (f4r-f7r) ama ortadan motorlu rwd renault 11 coupe çok iyi olur sanırım :)