120 km ortalama hızla![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sol ön cam motoru bozulur. Birde 2. Lambda sensörü. Benimki 20.000 km die bozuk. Yinede köpek gibi gidiyor ve az yakıyordeğişse daha iyi gidicem ve dahada az yakıcam. Yinede yeterli.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende avensis almadan önce çok aramıştım, tek parça boyalı 2.4 bir accord buldum.
galerici bir arkadaşımla konuştum vergisini söyleyince vazgeçtim ve avensis aldım. avensisi aldıktan 1 ay sonra vergilerinin bu %5 olayından 2.0 motorla aynı olduğunu öğrenince çok pişman oldum ama avensisi almış bulunduk.
aracın dış görünüşü benimde çok hoşuma gidiyor ama şimdide avensise kıyamıyorum. eğer bunu satarsam benimde düşüneceğim araçlar arasında.
Mor lacivert boya ve krem deri döşeme en sevdiğim uyumdu. Öylede aldım zaten aracımı. Bu renk olduğu için çok fazla jant-lastik kombinasyonuda yapmadım standart biniyorum. Eğer bodiy kit yapmak isterseniz sadece marşbiyel, ön ve arka tampon altı ekleri ve bagaj spoyleri 650 tl. yayları 250 den başlıyor. Jant lastikte zaten 2 el bile 1000-1500 arasına alınabiliyor. Alın size 2000tl ye ölüm makinası.
Tarkan, arabanı satmaya karar verirsen her halukarda bana da bi fiyat verirsen sevinirim.
saygılar
Kardeşim zaten satacaktım, ama işte kapıdan tıkladı kamyonet araç servise gitti, geldi allahtan şimdi sorun yok. Bu arada ben doğuştan cc alacaktım, accorduda alacağım arabanın takasından faydalandırcaktım. Araç Hondada yapılırken doğuştadad cc kalmadı anasını satayım. Alacak araba kalmayınca gene Accorda kaldık. Bulursam alacak araç takasa verceğime tanıdığa gitsin isterim zaten bende.
Gerçek 55 binmi? kaç tl? boya değişen bilgiside olursa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7967322/detay/
bu araba duzgun duruyo en azından heryerı aynı renk. bı bak ıstıosan abı.
Çok teşekkürler Jumbo
Dun Low-Rider sağolsun bi link yolladı. 100K km ve fiyat buna göre çok daha iyi. bugün bakıcam bi aksilik çıkmazsa
araç orj 55bnde annem kullanıyo genelde markete filan gidiyofoto yok şu anda bnde ön kaput ve arka sağ çamurluk boyalı değişen yok siyah 2.0
2.4 Accord
Beğenmediğim özellikleri;
- Segmentine göre yol gürültüsü çok fazla (94 accord bile daha sessiz)
- Sert virajda götten kayma (VSA fln işe yaramıyor tam tersi hakimiyeti bozuyor, kayma anında VSA açıksa soğuk terler dökebilirsiniz)
- Çift iklimlendirmeli klimayı kullanması zor, mantıksal hata var.. kışın kaloriferi bile açsanız hangi tuşa basarsanız basın önce bir A/C yi açıyor, dikkat ederek klimayı sürekli kapatmak zorundasınız unutursanız klima açık kalıyor ve klima kompresörü ömürden yiyor. saçma yani..
-müzik sistemi orijinal olmayan CD okumuyor
- Frenler başarılı değil, ayrıca disklerde kolayca atıklık oluşabiliyor.. ABS erken açılıyor..
- Ağırlığına rağmen çok fazla yan rüzgar yiyiyor.
- Stop ampulleri zırta pırta bozuluyor
- 16jant ve 55 yanak Türkiye yolarına göre çok komforsuz kaçmış 60 yanak olmalı.
- Otomatik far yükseklik ayarı çok seri değil..
- Otomatik silegeçler işkence.. istediğiniz hızda silmiyor.. ya çok hızlı ya da çok yavaş..
- Direksiyon birazcık sert
Beğendiğim özellikleri;
- Yakıt ekonomisi harika (benzinde)
- 120-130km hızlarda çok düşük devirlerde yol alabilme,
- Diğer hondalardaki gibi içerde sağdan soldan tkırtı çıtırtı gelmiyor
- Yüksek hızda çok stabil ve dengeli, süspansiyon esneme seviyesi mükemmel, güven veriyor, kaymak asfaltta kadrana bakmayı unutursanız 150-160a çıktığınızı anlamıyorsunuz
- Karoser olarak sağlam ve yine diğer hondalar gibi çabuk dökülmeye meğilli değil..
- Hızlanma performans 2.4 hacme göre düşük, standart 2.0 performansı veriyor..
- Dizayn olarak yıllar geçsede eskimeyecek bir yüze sahip..
- Ön takım ve rotlar normal diğer hondalara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü..
- Kliması müthiş, en yeni kasa mercedes veya bmw den bile daha iyi, ağustos öğlen sıcağında bile 5dk içinde buzhaneye girmiş gibi titretiyor..
- Soğuk motoru çalıştırdığınızda ısınması 2dk. çok çabuk ısınıp hararet hemen yerine geliyor. güzel bir olay..
- K24 Motor kalite ve teknoloji olarak en üst seviyede, isviçre saati gibi motor yapmışlar..
- Frenaj mesafesi başarılı değil dedim ama duruşu çok dengeli ıslak havada bile götü başı ayrı oynamıyor ip gibi duruyor..
- Önden rüzgar direnci çok düşük olduğu için rüzgar sesi yok.. sadece 150km leri geçince en öndeki büyük panjur/ızgara helikopter sesi gibi pır pır yapıp hırıldıyor..
- Uzun farları çok başarılı..
- Kullanımı zevkli, güven veren bir araç..
Almak isteyene tavsiyem mutlaka 2.4 almaları (full paketli 2005 2.0 bulsalar bile tavsiyem 2.4) çünkü ister inanın ister inanmayın benzinde 2.4 2.0 dan daha az yakıyor.. hem şehir içinde hem uzun yolda kesinlikle daha az yakıyor. Yakın akrabamızda bir tane k20 2.0 var bir tanede k20 2.0 Stream var bu 3 aracı uzun süredir deniyoruz. K24 2.4 kesinlikle daha az yakıyor. ha çok bir farkmı var değil ama az yakıyor. 2.0 ile önlü arkalı yola çıktığımızda o 60liralık benzin alıp yolu bitirirken aynı yolu ben 45-50liraya gidiyorum. bunu defalarca denedik.
Birde ben uzun yolda ritm tutturarak yakıtı 5.5/6 litrelere kadar düşürdüm. şehir içinde 14 litreleri hiç görmedim.. tabi çok usturuplu kullanmanız lazım, agresif değil 65yaşında amca gibi kullanmanız lazım.. pedal kadran ve gözleriniz ahenk içinde sanki ameliyattaki doktor gibi çalışması lazım.Kendinizi salıp yanınızdakiyle muhabbete dalarsanız yoldaki araçlara kendnizi kaptırırsanız yakıt hemen değişiyor.. usturuplu kullanmaktan kastım önce aracı bi süre kullanıp karakterini çözeceksiniz, hıza ve eğime göre pedaldan doğru vites hamlesini yapmalısınız. ve aracı ortalama 115 km nin altına düşürmemelisiniz.. bunları yapana tüp felan lazım olmaz.
Tüplü 2.0 ile aynı yakarsınız, asıl tüp k24ün içinde
![]()
Pro Stock Garage
2004 accord - sıfır civic dream - elentra stye?
elentra ve civic 3K daha pahalı.
eskiyle ugraşmamak mı lazım acep hiç?
2005 model 2.4 accord kullaniyorum,ilk sahibiyim, konfor olarak da performans olarak da cok memnunum.
Yazın konyaya gittik draglara, tamamen bos tup deposunu doldurduk 109 tl ye, 580km gittik geldik, bitmedi...
Sehir icinde de 30-32 kuruş yakıyor ortalama kullanımda.
Alacaksan 2.4 al dostum, zira performans anlaminda 2.0 ile arasinda baya fark var ama yakit aynı, onu göz önünde bulundurman lazım...
M.Resat Simsek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)