User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kar Lastiği

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    275/55/19 lazım banada

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    formula aldım gayet memnunum ama kar bitti
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı boneheadz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce duymadığım bi markaydı ama herkes cok övüyo diğerleri ile arasında sizce ciddi bir fark varmıdır ne yalan söyliyim şu an benim aklıma en cok fiyatı yüzünden lassa yatmakta
    Şunu söyleyebilirim, kuzey ülkelerinde ağırlıklı olarak Nokian Hakkapeliitta kullanılır. Yeterli bir cevap olmuştur sanırım

Yeri gelince şu videolarıda paylaşayım aradan çıksın.

BORKED
    Winter Driving School - Central European and Nordic non-studded tires - YouTube

BORKED
    2 winter tyres vs 4 winter tyres - YouTube

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şunu söyleyebilirim, kuzey ülkelerinde ağırlıklı olarak Nokian Hakkapeliitta kullanılır. Yeterli bir cevap olmuştur sanırım

Yeri gelince şu videolarıda paylaşayım aradan çıksın.

BORKED
    Winter Driving School - Central European and Nordic non-studded tires - YouTube

BORKED
    2 winter tyres vs 4 winter tyres - YouTube
    2 tane almayı düşünüyordum videodan sonra da hala 2tane almayı düşünüyorum dengesi bozulur arkayı cok salar dedim ama o kadarda değilmiş sağolun

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abs olmayan araçta iki tane hiç ama hiç bir işe yaramaz diyorlar okadarmı kötü ya iki tane alıp önlere takmak
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abs olmayan araçta iki tane hiç ama hiç bir işe yaramaz diyorlar okadarmı kötü ya iki tane alıp önlere takmak
    çekişte sorun yaşamazsınız ama frende kızaklar araba diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 tane almayı düşünüyordum videodan sonra da hala 2tane almayı düşünüyorum dengesi bozulur arkayı cok salar dedim ama o kadarda değilmiş sağolun
    Videoda yaptığı hareketleri düşük hızda yaptığına göre, bir tık fazla hızda aracı kontrol etmek imkansız bir hal alır.
    Ne diyeyim bilemedim ki,
    Video sizi ikna etmediyse 2 lastiğe vereceğiniz maksimum 300 TL için hem kendi canınızı hemde yoldaki diğer sürücülerin canını hiçe saymış olacaksınız.
    Bir başka nokta ise, sanırım aracınızı hiç eğimli bir yerde kullanmayacaksınız ki bu da Türkiye'nin coğrafi koşullarına aykırı olur. Özetle, önlere 2 tane kış lastiği takarsanız aracınızın arkasını ani bir durumda kontrol edemezsiniz, fizik kurallarına aykırı iş yaptığınız zaman bugün bedelini ödemezseniz yarın mutlaka ödersiniz.
    Almamaya inat ettiğiniz 2 lastik bedeli sizi iflas ettirmez herhalde ?

tarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    185/65/14 var elimde 4 tane. çok uyguna verebilirim.

Sattığım aracımdan kaldı. Hatta istersen tene jantlarıyla beraber de verebilirim.
    Anlaşmalı kargo ile kargosu da çok uyguna gelir.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokian kısa bi araştırmadan sonra buldum punto için, bahçelievler nisa otomotivde var. Lastikler 265 lira WR D3 modeli olarak. Üretimi 2012 34. hafta sanırım tek kötü yanı bu.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nokian kısa bi araştırmadan sonra buldum punto için, bahçelievler nisa otomotivde var. Lastikler 265 lira WR D3 modeli olarak. Üretimi 2012 34. hafta sanırım tek kötü yanı bu.
    34. Hafta kötü değil, daha erken tarihlisi muhtemelen 40 küsür hafta olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34. Hafta kötü değil, daha erken tarihlisi muhtemelen 40 küsür hafta olurdu.
    Valla dötümü kaldırırsam taktırırım bugün abi, ama işin kötü tarafı ben kullanamıyorum karlı havada. Deneyimim yok o konuda.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla dötümü kaldırırsam taktırırım bugün abi, ama işin kötü tarafı ben kullanamıyorum karlı havada. Deneyimim yok o konuda.
    Temel kural, kış lastiğim var höeeeyt bana birşey olmaz mantığı ile sürmeyeceksin, 2 tır boyu mesafe bırakacaksın, hızlı sürmeyeceksin, gerekmedikçe ani hareketlerden kaçınacaksın, tecrübe edinene kadar mahalle arası yokuşlara bulaşmayacaksın.
    Acil çıkış koridorunu boş bırakacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yırtık prezervatif takıp ilişkiye girdiniz mi ? 2 tane kış lastiği almayı buna benzetiyorum, belki biraz ağır oldu kusura bakmayın ama Türk milletinin bişey olmaz mantığı beni deli ediyor.
    daha önce hiç karlı bi alanda yaşamadım yaşadığım yerlerdede öle lastik gerektirecek kar olmadı.bilgsizim yapacak bişi yok en iyi olanına karar vermeye çalışıyorum
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    daha önce hiç karlı bi alanda yaşamadım yaşadığım yerlerdede öle lastik gerektirecek kar olmadı.bilgsizim yapacak bişi yok en iyi olanına karar vermeye çalışıyorum
    Kış lastiği için kar beklememek lazım, hiç ummadığınız bir yerde buz olabilir, haddinden fazla su birikintisi olabilir...vs
    Şunu düşünün, otomobilde yere temas eden tek şey lastik, hayatınız buna bağlı. Bütçenize uygun bilinen markaların lastiklerinden bir set alın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoda yaptığı hareketleri düşük hızda yaptığına göre, bir tık fazla hızda aracı kontrol etmek imkansız bir hal alır.
    Ne diyeyim bilemedim ki,
    Video sizi ikna etmediyse 2 lastiğe vereceğiniz maksimum 300 TL için hem kendi canınızı hemde yoldaki diğer sürücülerin canını hiçe saymış olacaksınız.
    Bir başka nokta ise, sanırım aracınızı hiç eğimli bir yerde kullanmayacaksınız ki bu da Türkiye'nin coğrafi koşullarına aykırı olur. Özetle, önlere 2 tane kış lastiği takarsanız aracınızın arkasını ani bir durumda kontrol edemezsiniz, fizik kurallarına aykırı iş yaptığınız zaman bugün bedelini ödemezseniz yarın mutlaka ödersiniz.
    Almamaya inat ettiğiniz 2 lastik bedeli sizi iflas ettirmez herhalde ?
    ben videoda 4 lastik ile 2lastiğin arasında dağlar kadar fark göremediğim için 2taneden taraf oldum zaten kışları yüksek hızlarda araç kullanmam Türkiye'nin çoğrafyasına gelicek olursak benim gittiğim başlıca yerler var karış karış Türkiye'yi gezmiyorum okul-ev arası aracı kullanıyorum ve yollarda bahsi geçen yokuşlar yok bunun yanı sıra 2lastik beni iflas ettirmez ama kış bitimi satıcağım bi aracada 700-800 lira harcamak istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Adanalıyım Hayatımda ilk karı 10lu yaşlarda Tekirdeki yayla evimizde görmüştüm araba kullanmayı bırak karlı havada yürümeyi bile zar zor beceriyorum Geçen seneki kar yagışında iş yerimden bi bayan arkadaş evime bıraktı toyota yarisle, boyumdan posumdan utandım; eskişehirliymiş. ralli pilotu halt etmiş kızın yanında
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Adanalıyım Hayatımda ilk karı 10lu yaşlarda Tekirdeki yayla evimizde görmüştüm araba kullanmayı bırak karlı havada yürümeyi bile zar zor beceriyorum Geçen seneki kar yagışında iş yerimden bi bayan arkadaş evime bıraktı toyota yarisle, boyumdan posumdan utandım; eskişehirliymiş. ralli pilotu halt etmiş kızın yanında
    ilahi topram ya
    artık corc-i zamanı cdti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben videoda 4 lastik ile 2lastiğin arasında dağlar kadar fark göremediğim için 2taneden taraf oldum zaten kışları yüksek hızlarda araç kullanmam Türkiye'nin çoğrafyasına gelicek olursak benim gittiğim başlıca yerler var karış karış Türkiye'yi gezmiyorum okul-ev arası aracı kullanıyorum ve yollarda bahsi geçen yokuşlar yok bunun yanı sıra 2lastik beni iflas ettirmez ama kış bitimi satıcağım bi aracada 700-800 lira harcamak istemiyorum
    O masraf değil işte, senin yapman gereken birşey; ve belkide sırf bu inadından Allah korusun başına tatsız birşey gelecek ve bilmiyorum ama kazasız-belasız olduğunu düşündüğüm aracında istemediğin hasarlar çıkacak ve vermemek için kastığın 300-400TL misli misli çıkacak...vs
    Bence inat etme, 4 tane al. Satarkende kış lastiklerinide alıcıya ufak bir meblağ karşılığı verirsin. Ya da 4 kış lastiğini forumda satarsın, illa bir şekil ucundan masraf dediğin meblağın bir kısmını da geri almış olursun.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O masraf değil işte, senin yapman gereken birşey; ve belkide sırf bu inadından Allah korusun başına tatsız birşey gelecek ve bilmiyorum ama kazasız-belasız olduğunu düşündüğüm aracında istemediğin hasarlar çıkacak ve vermemek için kastığın 300-400TL misli misli çıkacak...vs
    Bence inat etme, 4 tane al. Satarkende kış lastiklerinide alıcıya ufak bir meblağ karşılığı verirsin. Ya da 4 kış lastiğini forumda satarsın, illa bir şekil ucundan masraf dediğin meblağın bir kısmını da geri almış olursun.
    iki tane alsin tecrube etsin, yazarak anlasilmiyor;
    arkasi gelince tecrube eder, daha iyi ogretmen olamaz
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)