farklı bi sektör gerçekten 6 sene önce laboratuvarda çalışırken kullandığımız bi maddeydi o zaman ist merkez kimyadan alıyorduk sektörü bıraktığım için şimdi aşina kaldı konu bana![]()
farklı bi sektör gerçekten 6 sene önce laboratuvarda çalışırken kullandığımız bi maddeydi o zaman ist merkez kimyadan alıyorduk sektörü bıraktığım için şimdi aşina kaldı konu bana![]()
Onur bilgi için teşekkürler ama zeytincilik diyor acıklamada ne alaka anlamadım zeytinemi karıştırılıyor acaba bilgin varmı?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
zeytinin acılığını almak için çözeltilerek yapıldığıbı biliyorum ben,
fakat asıl mevzuu deterjan sektöründe![]()
asıl amacı temizlik. araç yıkama köpüklerinin içine kadar kullanılıyor. zeytinin acılığını azaltmak amacıyla kullanılıyor samet'in söylediği gibi.
Anladığım kadarıyla, Alt yapı hazırlayan bir sektordesiniz. Kostikte bi ışık gördünüz ve bu işe girmeyi uygun buldunuz doğru mu ?
Kardeşim Osmaniye'yi mutlaka düşün, burnaz sahil 13 km ki sanayiden max 7-8 , botaş tesisler liman vs çok yakın ve ciddi desteklemem var,kalkınma bölgesi. İşi somutlaştırırsan osmaniye'den bir fabrika sahibi makine mühendisi bir abimle görüştürebilirim. Yardımcı olur.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Onur koyduğun linklerin aynısıyla ekonomi bak. nın sitesinde karşılaştımda tam olarak hangi sektörlere teşvik sağlanıyor o listeye bir türlü ulaşamadım.varmı bilgin?
şirinceye geliyorsan bekleriz:P:P,
yani plastik imalatı,yada metal eşya yani kilit filan gibi üretim gruplarını araştırmak istedim sadece.
kimya teknikeri olurmu
şaka bir yana iyi bir tespitte bulunmuşsunuz deniz ssuyundan NaOH kostik üretimi mümkün okul yıllarından hatırlıyorum keşke bilgilerim taze olsaydı yıllardır su sektöründe çalışıyorum herşey suyun etkisiyle seyreldi gitti, tanıdık bir kaç mühendis arkadaş vardı durumları nedir bilmiyorum ulaşa bilirsem yönlendirme yaparım bir şekilde
Doğu kimya vardıorganize yolu üstünde, daha evvel kimya sektöründe çalıştım. ordan kostik ve klor alıyordum, su sektörü ,için arıtmada kullanıyordum. Bildiğim kadarıyla maldan çok nakliye ve dağıtım planlaması maliyeti tutuyor diyorlardı o dönemde.Çevre il Müd. (Valilik) ile de görüşmek gerekli proje için kimya sektörünün ekstra standartları vardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)