gökdelenler sardı dört bir yanı. şaka bi yana arada çekimlerine denk geliyorum. baya kalabalık bi kadro. emekler boşa gitmez değeri bilinir inşallah
Printable View
Yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor? ben de tuttum bunu, takip edicem.:)
muhabbetler bomba :D replikler gündelik fiks
amaa başını yesin gardaşla neymiş :D
tam angara bebeleri :D bende başından beri takipcisiyim kafa dağıtmak için güzel ;) ...
Baya baya iyiymiş ya bütün bölümleri izledim :D
Her konuşma sonuna yaa la böyle değişik küfürler falan bunlari izleye izleye angarali olcam hahaha:D
Kıyakmiş işler güçlerden sonra bunu da takip etmekde fayda var
tek kat mehmet :D:D:D
helal olsun cok iyi yapmışlar
tutar bu dizi yakında startvde görürüz behsattan sonra gerçi yönetmeni reyting kaygım yok kafama gore cekiyorum diyor 5. bölüm yayınladıgı 4 gün baktım 190 bin izleme vardı 4 günde 190 bin :D özenti işler gücler saçma behsat ç den sonra bu dizi 2sinide sollar .
Bence çok iyi ilerliyor.Dizinin bir çok bölümünde oynayanlar zaten mahallenin insanları.Tam angara bebeleri helal olsun goçlaar.
İtiraf ediyorum 5. bölümü izledikten sonra canım çekti şöyle bi cebeci ulus yaptımda geldim :D
Dizinin orjinalliğinin bir nedeni de DSLR ile çekiliyor olmasıymış Behzatın ilk sezonu gibi :)
https://twitter.com/i/#!/Yolundas/me...com%2FSLANLodn
Dün 4 bölümünü izledim beğendim baya
6. bölümü izledim güzel olmuş baya. İşi öğrendiler artık devamlılık adına merak uyaandıracak şekilde sonlandırıyolar :)