Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Yeni bölümleri ne zaman yayınlanıyor? ben de tuttum bunu, takip edicem.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Her konuşma sonuna yaa la böyle değişik küfürler falan bunlari izleye izleye angarali olcam hahaha
Kıyakmiş işler güçlerden sonra bunu da takip etmekde fayda var
tek kat mehmet
helal olsun cok iyi yapmışlar
OEM+
tutar bu dizi yakında startvde görürüz behsattan sonra gerçi yönetmeni reyting kaygım yok kafama gore cekiyorum diyor 5. bölüm yayınladıgı 4 gün baktım 190 bin izleme vardı 4 günde 190 binözenti işler gücler saçma behsat ç den sonra bu dizi 2sinide sollar .
Bence çok iyi ilerliyor.Dizinin bir çok bölümünde oynayanlar zaten mahallenin insanları.Tam angara bebeleri helal olsun goçlaar.
İtiraf ediyorum 5. bölümü izledikten sonra canım çekti şöyle bi cebeci ulus yaptımda geldim![]()
What Goes Around,Goes Around
Dizinin orjinalliğinin bir nedeni de DSLR ile çekiliyor olmasıymış Behzatın ilk sezonu gibi
https://twitter.com/i/#!/Yolundas/me...com%2FSLANLodn
6. bölümü izledim güzel olmuş baya. İşi öğrendiler artık devamlılık adına merak uyaandıracak şekilde sonlandırıyolar![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)