Selamlar ,
Elektrikli radyatör fanları için alüminyumdan davlumbaz yapımında yardımcı olabilecek yer arıyorum . Bildiğiniz , custom işe yatkın yer varmıdır ?
Teşekürler
Selamlar ,
Elektrikli radyatör fanları için alüminyumdan davlumbaz yapımında yardımcı olabilecek yer arıyorum . Bildiğiniz , custom işe yatkın yer varmıdır ?
Teşekürler
efe çalışılıcak parça kalınlığı ne durumda
alüminyuma kaynak zor oluyor pop perçin işini gormezmi ? gerçi parcayı bilmiyorum ama
resim çizim falan var mı ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
böyle birşey olacak onur .
saç kalınlığı 1-2mm olsa yeter heralde
Ben kalıbı çıkartırın radyatör üstünde gerekirse , düzgün kesebilecek , köşeleri kaynaklayacak . bir de benim fikirlerime katlanabilecek bir usta olursa süper olur![]()
bu parçanın aynısı yapılıcak dimi ? kaynak yapılıcak yer montaj yerlerimi sadece ?
yarın işe gittiğimde bi bakıym![]()
135
├┼┼╕
246R
ayaklar , köşeler yapılacak moruk .
aslında benim daha fantazi fikirlerim var da , şu kadarcık şey içn kimseyi rahatsız edemem yani . dediğim gibi köşeler , sacın kıvrılması köşelerin ve kaynağı
malzeme çok ince olmadığı surece kaynak yapılırda ince olursa sıkıntı çıkar bence
ben yarın iş yerine gittiğimde bi babama danışyım hem kolay hemde biraz uğraştırıcak bir iş![]()
135
├┼┼╕
246R
saç kalınlığında problem yok aslında . sağlam olması önemli çünkü 2 tane elektrikli fan taşıyacak üstünde . ben saç alıp çekiçle gireyim dedim yapmak için ama , çok amatör gözükecek bitince ondan fabrikasyon bişey olursa süper olur .
her türlü ölçüyü çıkartırım gerekirse cad olarak da çizebilirim .
Kartal oto sanayi de Demirhan lar var..Kime sorsan gösterir..
demirhanlar ı bilirim zamanında araba boyatmıştımonurla çözemezsek uğrarım onlara . teşekkürler
Epoksi bazlı alüminyum katkılı yapıştırıcı ile ayakları yapıştırsanız daha iyi olur bence. İnce parça kaynakta zor olur. Dahası bazı yapıştırıcılar alüminyum kaynağından daha mukavim oluyor. + kimseye ihtiyaç duymadan, kendinizde rahatlıkla yapabilirsiniz.
eyvallah onur , çok sağol valla.
orası neresiyse ben fanları radyatörü aıp gelirim alıştırma için vs .
@ semih
evet ufaktan da olsa hesap yaptım . dediğim gibi daha çok planım var da ulgulamaya yer ve vakit yok . bu en basit çözüm olacak .
@turan
moruk tershanede sıkıntı olur . ama çözemezsem arayayım seni
Her türlü fikire de açığım bu arada , yardımlara açığım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)