tylan Nickli Üyeden Alıntı
Geçen sene şuanki bmw 'mi almamıştım alum siteden araç bakıyordum 2001 3.20 d buldum sakarya karasu'da bi galeriden aradım araba'da gram boya yok cok temız falan filan dedi.dedim abi çanakkale'den gelicez bişey çıkmasın almayız.Yok dedi ne çıkacak tamam dedim satılmazsa 3 gun sonra gelıyoruz görüşürüz. tamam dedi oda. yarım saat sonra telefon bu galerici, kardeş merhaba biri daha talip oldu arabaya haberın olsun. ee dedim nasip değilmiş yok dedi bana kapora gonder sana bağlayım 3 gün. Yok dedim görmediğim arabaya kapora vermem saol. Adam bı başladı bana saydırmaya nasıl saydırıyor biz böyle esnafız şöyle esnafız yalan yok bizde sen bize üç kağıtcı şerefsizmi diyorsun,ben 56 yasındayım yalanmı soylıcem falana bağladı.Bende dedim tamam. Eniştem sakarya'da öğretmen yarın gelsın baktırsın ustasına tamam derse soylıcem 500 tl kapora verıcek tamammı ? dedim. Tamam dedi bende dayımı aradım rica ettım gitmiş demiş, benım merkezde ustam var oraya gidelim. Adamların cevabı konsomatrismi bu servis servis gezsın cık dısar da araba, bin bi tur at ver kaporayı git olmuş. bakmış eniştem durum sakat para cekıcem dıyıp uzaklaşmış. :) Şimdi'de araç bakıyorum ama sakarya'daki leri hemen elıyorum daha'da ordan çöp bile almam