User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sahtekar Satıcı- Clio

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslen bende sakaryalıyımda yaşamadım hc
    Akyazıdan bi araba almıstım baya bi üçkağıtcı çıktılar ama yinede aldım Babam demişti dikkat sakattır orlar falan dedi dinlemedik ondan sordum
    aynen doğrudur,buyuk sözü dinlemek lazımhele Sakaryalıysa

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatıda çok uygun değilmiş bence neyse geçmiş olsun.

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmeden önce başlık açsaydın keşke bu aracı almaya gidecem vs vs diye. Yardımcı olurduk size azda olsa. Evet hendek -sapanca - karasu ve özellikle Akyazı çok tehlikelidir. ama buralardan araba alınmaz anlamına gelmez illaki dürüst satıcılar bulunur fazlasıyla..
    Ne diyeyim insan evladıyım..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seviyorum ama yapmam taksici veya dolmuscu olsam ilk yapıcağım şey şaka deil
    ozaman bas istifayı gel sana taksi var istanbulda
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adapazarın'da 10 araba satılıksa 1 yada bilemedin 2 tanesi alınabilir durumdadır

Aile tarafı Sapanca'lıda

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene şuanki bmw 'mi almamıştım alum siteden araç bakıyordum 2001 3.20 d buldum sakarya karasu'da bi galeriden aradım araba'da gram boya yok cok temız falan filan dedi.dedim abi çanakkale'den gelicez bişey çıkmasın almayız.Yok dedi ne çıkacak tamam dedim satılmazsa 3 gun sonra gelıyoruz görüşürüz. tamam dedi oda. yarım saat sonra telefon bu galerici, kardeş merhaba biri daha talip oldu arabaya haberın olsun. ee dedim nasip değilmiş yok dedi bana kapora gonder sana bağlayım 3 gün. Yok dedim görmediğim arabaya kapora vermem saol. Adam bı başladı bana saydırmaya nasıl saydırıyor biz böyle esnafız şöyle esnafız yalan yok bizde sen bize üç kağıtcı şerefsizmi diyorsun,ben 56 yasındayım yalanmı soylıcem falana bağladı.Bende dedim tamam. Eniştem sakarya'da öğretmen yarın gelsın baktırsın ustasına tamam derse soylıcem 500 tl kapora verıcek tamammı ? dedim. Tamam dedi bende dayımı aradım rica ettım gitmiş demiş, benım merkezde ustam var oraya gidelim. Adamların cevabı konsomatrismi bu servis servis gezsın cık dısar da araba, bin bi tur at ver kaporayı git olmuş. bakmış eniştem durum sakat para cekıcem dıyıp uzaklaşmış. Şimdi'de araç bakıyorum ama sakarya'daki leri hemen elıyorum daha'da ordan çöp bile almam

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun Ozan. Malesef insanlara güven olmuyor.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakaryadan uzak durulması gerektiği belirtilmiş, doğru denmiş Elini veren kolunu kaptırır

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar abartılı olmuş , her ilin iyiside var kötüsüde...

Başına gelende yazık olmuş ama fotolardan araç zaten hoş durmuyor , yanına gidip teyit etmişsin..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fotograflara bakıp iyi bir araba beklemek hayal olurdu zaten.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakaryadan uzak durulması gerektiği belirtilmiş, doğru denmiş Elini veren kolunu kaptırır
    çokta abartmamak lazım okadar diil.iyiside var kötüsüde var sadece araştırmak lazım okadar sıkıntı yaşamamak için.sakaryada araçlarla ilgili sıkıntı cok araç olması ve nerdeyse sakaryanın yarısının sanayii veya otomotivle ilgili işler yapılması.sanayii cok gelişmiş bizde iyi kullanan da kötü kullanada var

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene şuanki bmw 'mi almamıştım alum siteden araç bakıyordum 2001 3.20 d buldum sakarya karasu'da bi galeriden aradım araba'da gram boya yok cok temız falan filan dedi.dedim abi çanakkale'den gelicez bişey çıkmasın almayız.Yok dedi ne çıkacak tamam dedim satılmazsa 3 gun sonra gelıyoruz görüşürüz. tamam dedi oda. yarım saat sonra telefon bu galerici, kardeş merhaba biri daha talip oldu arabaya haberın olsun. ee dedim nasip değilmiş yok dedi bana kapora gonder sana bağlayım 3 gün. Yok dedim görmediğim arabaya kapora vermem saol. Adam bı başladı bana saydırmaya nasıl saydırıyor biz böyle esnafız şöyle esnafız yalan yok bizde sen bize üç kağıtcı şerefsizmi diyorsun,ben 56 yasındayım yalanmı soylıcem falana bağladı.Bende dedim tamam. Eniştem sakarya'da öğretmen yarın gelsın baktırsın ustasına tamam derse soylıcem 500 tl kapora verıcek tamammı ? dedim. Tamam dedi bende dayımı aradım rica ettım gitmiş demiş, benım merkezde ustam var oraya gidelim. Adamların cevabı konsomatrismi bu servis servis gezsın cık dısar da araba, bin bi tur at ver kaporayı git olmuş. bakmış eniştem durum sakat para cekıcem dıyıp uzaklaşmış. Şimdi'de araç bakıyorum ama sakarya'daki leri hemen elıyorum daha'da ordan çöp bile almam
    Hangi galeri acaba adını hatırlıyormusunuz
    Ne diyeyim insan evladıyım..

Ghan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sakarya neden böyle ya,2 kere araba baktık bu yaz adam ies için bi arkadan kazalı boyası var az dedi arabanın başına gelmeyen kalmamış,opel astra baktık araç 130binde gözüküyo,kaputu açtık 286bin triger değişme kağıdı yapıştırılmış,insan onu söker bari,sakaryadan ne zaman birinin araba baktığını duysam yamuk çıkıyo.Sakaryalılar alınmasın ama araba alınacak yer değil sakarya yanaşmayın ordaki araçlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi galeri acaba adını hatırlıyormusunuz
    valla tam hatirlamiyorum biz luks araba calisiyoruz sadece diyorlardi. bu arada ilk once enistem sonra dayim yazmisim hizli yazdigimdan enistem gitmisti bakmaya yarin sorarim o hatirliyorsa yazarim buraya.

uGuR8505 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu clionn sahibiyle bende yaklasık olarak 15 dk falan konustum arabası için çok guzel konusuyordu gel gor hiç bişeyi yok vs.. son anda bunu almaktan vazgeçtim edirneye gittim araba almaya bos yere zaman kaybından son anda kurtulmusum sanırım...

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım geçmiş olsun.

bu konudan iki sonuç çıkıyor.
    1-mümkün olduğu kadar, yaşadığın şehirden veya çok yakınından araba alacaksın.
    2-galeriden araba almayacaksın (bkz. ms 44)g
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım geçmiş olsun.

bu konudan iki sonuç çıkıyor.
    1-mümkün olduğu kadar, yaşadığın şehirden veya çok yakınından araba alacaksın.
    2-galeriden araba almayacaksın (bkz. ms 44)g
    galeri konusunda bnce çok on yarglı olmamak lazım hepsi bir değil.ama dikkatli olmak lazım tabi yok arbayı gostermem su bu diyen adamdan araba alınmaz tabi... çanakkaleden arba almaya gitmstm saolsnlar otobustn indgm yerden gelip aldılar kahvaltımı oglen yemegimi ısmarladılar vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galeri konusunda bnce çok on yarglý olmamak lazým hepsi bir deðil.ama dikkatli olmak lazým tabi yok arbayý gostermem su bu diyen adamdan araba alýnmaz tabi... çanakkaleden arba almaya gitmstm saolsnlar otobustn indgm yerden gelip aldýlar kahvaltýmý oglen yemegimi ýsmarladýlar vs.
    Kendi memleketim diye demiyorum ama canakkalenin araclari temiz oluyor cunku memur,asker kenti bide yuruyerek 10 dk da gidecegin yere arabayla yarim saatte gittigin icin milletin arabasi yatiyor hep kapinin onunde trafik kazalariaz sonucu olumle biten cok nadir oluyor :-D ama ikinci el araclar haddinden fazla pahali canakkalede evelsi gun 98 doganin 12.000 e satildigini gordum sahsen ben ikinci el arac alicaksam izmiri tercih ediyorum su anki aracim dahil dort defa izmirden arac aldik sukur husrana hic ugramadik ama buca daki.galericileri kimse ovmuyor nedense :-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi memleketim diye demiyorum ama canakkalenin araclari temiz oluyor cunku memur,asker kenti bide yuruyerek 10 dk da gidecegin yere arabayla yarim saatte gittigin icin milletin arabasi yatiyor hep kapinin onunde trafik kazalariaz sonucu olumle biten cok nadir oluyor :-D ama ikinci el araclar haddinden fazla pahali canakkalede evelsi gun 98 doganin 12.000 e satildigini gordum sahsen ben ikinci el arac alicaksam izmiri tercih ediyorum su anki aracim dahil dort defa izmirden arac aldik sukur husrana hic ugramadim
    gerçekten dedklernin dısında en ufak bi fark çıkmadı fiyat biraz pahalı olabilir ama değer temiz araba iyi para=) bide benimde sansım var sanırım biraz edirne - çanakkale ve alanyadan araba aldım 3 ude dedikleri gibi çıktı=)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)