Merhabalar....
Dun gecirmis oldugu trafik kazasinda Kubilay kardesimizi kaybetmis bulunuyoruz hepimize allah sabir versi.
Merhabalar....
Dun gecirmis oldugu trafik kazasinda Kubilay kardesimizi kaybetmis bulunuyoruz hepimize allah sabir versi.
basınız sagolsun allah rahmet eylesın gerıde kalanlara buyuk sabırlar....
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Crm performance
çok kesin olmamakla duyduğum kadarıyla kasımpaşa civarında olmuş ve duvara çarpmışallah rahmet eylesin...haberi biraz önce aldım bende ve hala şoktayım
![]()
hiçbir uçak havada kalmaz...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Arkadaslar hepiniz sagolun.
Arabayi yikmak icin evden cikiyor ve benimde ogrendigim kadariyla konturolu kaybediyor ve duvara carpiyor daha sonra hastahaneye vardinda vefat ediyor, bende facebookta gordum ve hemen birilerine ulasmaya calsitim serkan gülen kardeşimi aradım ve bana doğru oldugunu ve kubilayı kaybettiğimizi söyledi. Bagzem ABD. Yasadığım için nefret ediyorum. Mekani cennet olsun kardeşimin
Allah rahmet eylesin kubilaydan boyle bi haber duydugum icin cok uzgunum Allah sevdiklerine sabir versin daha gormesi gereken guzel gunleri vardi.
Allah rahmet eylesin, başkasıdır diye düşünmüştüm Serkan'ın profilinden bakınca tanıdığım Kubilay olduğunu gördüm... Mekanı cennet olsun inşallah, Allah ailesine sabır versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)