çok geçmiş olsun kardeşim. demetevler pek düzgün biryer degildir ama olacagı varmış işte. yaşanan olaylarda çok kötü kimsenin başına gelmez inş ama oluyor işte
Printable View
çok geçmiş olsun kardeşim. demetevler pek düzgün biryer degildir ama olacagı varmış işte. yaşanan olaylarda çok kötü kimsenin başına gelmez inş ama oluyor işte
Çok geçmiş olsun
Oldum olası demet i sevemedim,o kadar kalabalık ki heran herseye musait.Cok gecmis olsun..
Eyvallah herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin, suan fiziksel agrim disinda birsey yok cok sukur. Tabi her yer mosmor.
para istedi,yok demeye kalmadan vurdular diyorsun.yani yok dediğin için dövmediler değil mi ?
ortada bence başka bi mevzu var.
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Anlattığına bakılırsa onlar zaten gasp etmeyi kafaya koymuşlar, para istemeleri senin dikkatini dağıtmak için yapılmış bi kurgu bence.
geçmiş olsun Allah belalarını versin şerefsizlerin alıp şişeye oturtacaksın bu tipteki yavşakları
geçmiş olsun kardeşim demette geçen hafta bizim arkadaşın evine girdiler malesef ülkemiz öyle
Geçmiş olsun. Hadi size bunu yapan kansızları geçtim; ambulansın, memurların yaptıklarına ne demeli. Sanki hırsızlığa, cinayete teşvik, destek varmış gibi son hız artıyor olaylar. Allah beterinden korusun.
Gecmis olsun.
Tesekkurler.
çok geçmiş olsun devir çok kotu
açıkcası arabayla bile kapılarım kitli geziyorum biri birşey sorduğu zaman ne inerim ne camı açarım
Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun polisin sizi aldığı yerde esnafız (metro istasyonunda) gündüz pek olay olmaz ama geceleri ara sokaklar tehlikeli hemen hemen heryerde.
Bu arada saat kaç gibi oldu olay tarif ettiğiniz yerler çok kalabalık aslında yapanları gören olursada boş boş bakmazlar.
büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun
2 sene demette oturdum 2011-2012
Hatta evim de 1. caddedeki osmanoğulları fırının karşısındaydı.
Ana cadde de dahil heryer it çakal dolu. Özellikle doğudan çok göç alan bir yer oldupu için çok sıkıntılı bir yer.
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.doğma büyüme demette otururum.çok it çakal var buralarda