csl den çok csl jantı üretildiği kesin)
Dr.ECU
dün akşam gördüm beylikdüzünde siyah cabrio m3 35 plaka csl mi değil mi bilemiyorum,csl cabrioda da var mıydı?
İngilterede Csl alan kişiye aldığı arabanın normal bir yol arabası olmadığı, yol lastikleri ile fabrikadan çıkmadığını bildiğini gösteren bir sözleşme imzalatıyolar kaza durumunda kanıt olarakTopgear'da izlediğim Isle of man bölümünde anlatmışlardı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Mert abi bi ara ilanda İstanbuldan Siyah vardı, 10binli kilometredeydi yanlış hatırlamıyorsam,
koleksiyonerler için vs.. gibi bişeylerde yazıyordu hafızam beni yanıltmıyorsa![]()
kapalı garajda durandan bahsedıosun sanırım. 100k eu gıbı bı fıyatı vardı... cıddı guzel bı cıhazdı.
yalnız csl dedınmı bıraz farklı yanı. araba sadece pist temalı oldugu ıcın elektrnık fılan yada konforla alakalı bırsey yok yanı fabrika cıkısında yok ama alan kısıler illaki ekletiyor.
öyleki
camlar manuel
klima yok
muzik sistemi yok
yani sadece elektronik olarak tc olması lazım arabada. fabrika çıkışı semi-slick olması lazım üstünde. yagmurlu havalar için hiç elverişli değil.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Evet baya bi durmuştu ilanda siyah CSL.12 bin küsür km, 110 bin £ fiyat vardı diye hatırlıyorum...
Acaba satıldımı, vazmıgeçildi ?
İzmir'de bu var,
http://i48.tinypic.com/2a7hlhv.jpg
Acıbadem caddesinde görmüştüm gunmetal,gri,füme gibi bir renkte 34 CSL 02 (0x plakaydı yanlışım olmasın) Karşıdan gidiyordum tersten geçerken gördüydüm çok taş duruyordu..Hani ''selam naber'' diyordu. O gerçek csl mi bilmiyorum ? Tam evime gelirken starbucksın orada gördüydüm otoparkın kumandasını ararken bi plaka okudum csl la hönk falan öyle geçti.vaktim olsa peşinden yardırıp izleyecektim epey. Maşallahımı eksik etmiyeyim.
Fatih abinin uzmanlık konuları bunlar![]()
8 adet CSL olması lazım TR ye giren.
AND plaka
Bursadaki kaza geçiren
CSL 46 olması lazım siyah
KER plaka siyah
Bmw borusan motorsport pilotunda
İlanlarda olan vardı bir de 110 bin euro ilan olan
Bunları biliyorumTam emin olmamakla beraber
![]()
Ankara'da var bi tane, günlük kullanılıyo, Bilkent'teki spor merkezinin otoparkında çokca denk geldim. Alan niye almış bilmiyorum, ufak bi kazası da vardı arabanın. Günlük kullanmaya M3 CSL, çok enteresan, ama durum bu.
öyle işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)