Hem tatmin eder seni hem bundan sonrası için motora girmen gerekir piston egzantrik vs.
Kule gergisi de şart bu arada, aracın normali zaten yüksek, güzel yatıyor. :)
Printable View
Tabi ondan sonra yerinde durması sıkıntılı olacak o aracın. :D
Onun içinde çözümler mevcut ama.
Lada Samara'nın motor hariç mekanik yapısı O dönemki Fiat araçların, Doğal olarakta Tofaş'ların mekaniğiyle aynı gibi.
Ufak tefek farklılıklar var. Bu sitede bir arkadaş Mesela Turbolu Murat 131'e Palio Sporting'in Fren Tesisatını Komple aktarmıştı.
Lada'ya da olur, uyar. Biraz çaba gerekli. Gerçi ucuz araba değmez diyebilirsin ama projeler için ideal. :)
o paraları samaraya verme derim.. bidünya başka araç var önerisi gelen. opel corsa , ford ka , palio , mazda 323. Belkide bana günde 50-60 adet samara gördüğümden artık ök gelmiş de olabilir..
öğrenci adamsın benim gibi bende kocaelide okuyorum parayı arabaya yatırıp sonra binememek için sierraya hiç bulaşma arkadasımda var yakıtla baş edemezsin. tavsiyemde mazda 323 yada toyota corolla ae92 olabilir. özellikle corolla seni fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun
samaraya 7bin ver demiyoruz sanırım yanlış anlaşıldı 4bin civarı alınır üstünede bişeler yapılır diye önerdik