Bende onu yapıyorum zaten de, keşke ortak kontrol için bir mekanizma olsada bir daha uğraşmasak. Satan adamlarda farkında olur hiç olmazsa kaçgün bekledim gelecek diye ona yanıyorum .
netten satın alırken adam yazıyor özellikle şu üretim diye onu tercih ediyorum. yazmıyorsada sorarım zaten
Ben mobil 5w50 kullaniyorum. Su an 4 litrelik Mobil 5w50 lerde Ankara'da 2011 den sonra uretim bulmadim. 1 lt aldim. Onlarin da uretim 2014.
Yagciya sorsan 10 yil diyor....)) Elde lastikler kalinca 10 yil safsatasini cikarmislardi onun gibi...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Ben hep hepsiburadadan aliyorum mobil 1 esp 5-30,daha 3 ay once aldim 2016 uretimiydi
Siz hangi yagi aldiniz?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
yağçarsısından aldım. Bu konuyu görünce merakla baktım 2016 mart sonu üretimiymiş ve piyasadaki en uygun fiyata aldım. İyi esnaf hep kazanır. =)
Instagram: mutusgarage
Yağ son kullanım tarihi aslında üretimden 3 yıl sonradır. 3 yıl içinde kullanılıp, değiştirilmelidir.
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
Bana gelen yağların ikisinde sadece Made 130910 yazıyordu. Diğerinin logosu resmi v.b. farkıydı ve hiçbir yazı yoktu.
Yağların aslında son kullanım tarihi yoktur. Üretici firmalar önerilen saklama periyodunu belirtir, fakat bu tarihten itibaren yağ özelliğini kaybeder anlamına gelmez. Bu durumda bir kaç dakika kutuyu çalkalamak gerekir.
Fakat bu süreyi geçtiğinde yağ özelliğini kaybetmez. Güvenle kullanılabilinir. İyice karıştırmanız yeterli, çünkü içerisindeki katkı maddeleri dibe çökecektir uzun vadede.
Tabi yeni yağ alıyorsanız 6 yıllık yağı iteliyorlarsa geri iade edin o ayrı, fakat elinizde hali hazırda varsa çöpe atmanıza gerek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)