Aynen.
Kacakcilik falan yaptigimiz yok. Sadece Kargoyla gelir mi diye ogrenmek istedim. Arkadaslarda sokmayi goze alirsan bi ihtimal sokabilirsin dediler. 200 300 lira icinde o riski goze almam. Yasal olmayan bir islemde bu yasima kadar yapmadim yapmamda. Bilgilendiren butun arkadaslara tesekkurler
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
BAhsettiğim kargo şimdi geldi paket açılmamış dağıtana sordum kontrol ediyomusunuz içini felan diye yok edilmiyor dedi tabi dağıtıcıya gelmeden ana biyerde felan kontrol ediliyorsa bilemem paket açılmamış ama.
açıkçası şansa bırakmamak gerekir daha önce ben getirtmeye kalktım gümrükte takıldı ve hiç bir şeklde kargo yoluyla türkiyeye girişi yapılamıyor dediler iphone marka cep telefonu getirtmiştim gümrükte takıldıgı zaman geri iade ediliyor oda kargo masrafı ve gümrük vergisini ödeyerek bence şansa bırakma yurt dışından geln biri ile getirt
-Mapped by chare-
Prosport water temp gauge getirdim bu kutunun içinde telefonda olsa gelirmiş ama: Birde bölgeden bölgeye değişebilir küçük yerlerde kargonun içimdekine ptt memurlarının takılabılceğini sanmıyorum.
batu telefon geçmez kutu açılmıyor diye düşünme xray den geçiyortelefonu hiçbirşekilde geçiremezsiniz yasak
RACE WERKS
Peluş Ayının götünü görmez belki X-ray![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iphoneu 3 parçaya bolup ayrı ayrı yedek parça oalrak sokarsın anca
lcd ekran kasa pil ve anakart gibi
oda 3 farklı kargo parası vericeksin![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
insanları yanlış yönlendirmeyelim , gümrük memurunun görmek istediği her kutu açılır sonra tekrar paketlenir.Onun haricindede xray den geçer. Geçirme ihtimalin yok ,olursa 2 ihtimaldede gözden kaçması lazım bu da çok zor birşey.
Özetle Telefon getirmek yasak,getirirsen gümrükte el koyarlar.
son 3-4 yilda degisti mi bilmiyorum da ben usps ile ebay'den alip kapima kadar almistim daha onceden iphone 2G ve 3GS ciktigi zamanlar
ya o zamanlar xray muhabbeti yoktu ya da sallamamislar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)