GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
GTİ VTS Sahipleri bu baslik altinda toplansak iyi olur diye dusunuyorum. Karsilikli fikir alisverisi , problemlerimiz , bulusmalar vs gibi konular uzerine uygun bir baslik olacaktir
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Evet cikaranlarin icinde bende vardim acikcasi hakli bir uyari aldik ve bu basligi actim
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
İyi yaptın kardeşim yaa![]()
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Duz boru vardi zaten bende Sebring XT1 koydum tek kelime ile mukemmel oldu ... Su an sadece bir sirkeleme problemim var o da rolanti yada oksijen sensorunden sanirim bilemiyorum baktiracagim...
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Evet noluyooo burda bakalım![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Uzun zamandır kafamda bir 106 gti almak var eskiden beri hep istedim ama kısmet olmadı bu aralar iyice sardım.. bira araştırdım ama pek net bi bilgiye ulaşamadım..
şimdi tech üyelerine bir kaç sorum olucak buradaki arkadaşların engin bilgileri faydalı olucaktır diye düşündüm...
öncelikle 106 gti alınır mı? kronik sorunu var mıdır? yakıt bakımından tahmini bir bilgi paylaşabilir misiniz? alsam pişman olur muyum? piyasa durumu şimdiye göre nedir? alırken nelere dikkat edilmeli ??
madem 106 cı arkadaşlar burada buluşacak sizlerin bilgisinden birşeyler öğrenebilrisem ne mutlu bana herkese yardımları için şimdiden çok teşkkür ederim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)