User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: GTİ VTS Sahipleri Bulusma Noktasi

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi su flans isine ikna edemedim seni flansli cok farkli oluyor ama 4 flans 400-500 tl civari olunca tadim kaciyor. birde bende surtme yapiyor tam tur yok su anda sizde nasil surtmuyor anlamadim
    nasıl 400 500 ya altından mı yaptırıyorsun o paralara.

en baba alüminyumdan yaptırıyorsun 180 200 ya sen ne yaptın kardeşim yaa

tabi flanş alırsan uzun bijon kullanman gerekiyor uzun bijonların fiyatıda 6,5-7 lira/adet onuda unutma.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorularına elimden geldiğince cevap vermeye calışayım.

Öncelikle 106 gti kesinlikle alınır ve insanın hayatında bir kez dahi binmesi gereken bir araba çok aşırı keyifli ben hiç bir arabada bu keyfi alamadım açık konuşayım.
    Kronik sorunu eğer aracın bakımlıysa temiz ise hiç bir kronıik sorunu olmaz.Örneğin çata pat eksoz patlatırsan(gazla pedalıyla) motor kulağının içindeki saplamayı kırıyor.değiştirme maliyeti 20 lira saplama zaten 1 lira felan.direksiyon kutusu bozar ama titiz kullanırsa ancak 2 senede felan bozarsın.bozuldugunu farzedersek tamiri 200 lira(2 sene rahat kullanırsın bozulmaz),bununla beraber askı rotu bozar 6 ayda bir felan tabi araban çok basıksa ve yoldaki cukurları doldurursan. askı rotlarıda 40 lira fiyatı.senede iki kere bozdugunu farzedersek 80 lira bi maliyeti olr sana oda titiz kullanırsan zor yani.. binde bir belki abs lambası yakar oda kendi kendine 1 kaç gün içinde söner tabi bu binde bir 106da olur olacaksada binde bir olur.yakıt konusunda piyasadaki 1.6 benzinli arabaların çoğundan az yakıyor.örneğin 1.6 motor bir astra dan az yakıyor

Alırsan pişman olurmusun düzgün kurcalanmamışına denk geklirsen kesinlikle pişman olmazsın.ama bitik bir arabaya denk gelirsen anandan emdiğin süt sanayilerde burnundan gelir.
    piyasa durumu 8 e de 106 var 22 23 ede 106 var.eger ugraşmak istiyorsan 17 ve üzeri rakamlara cıkmak zorundasın.
    alırken özellikle dikkat edilmesi gereken bir noktası yok bence sıradan bir araba yani 106

Benim yazabileceğim öneriler bu kadar yoruldum valla yanımda olsan 106 nın bütün seceresini dökerdim sana ama parmaklarım yoruldu amma yazmışım he
    Bendede sanziman kulagi kopmus gibi bir durum vardi degistirdim ama duzelmedi acaba benimde saplamadanmi oldu vites degistirirken sanzuman yada motor kulagi kopmus gibi hissettiriyor ama daha hafif
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HD Type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılacak hersey yazılmış çok teşekkürler
    şuna emin ol bir kere 106 ya binersen daha kopamazsın bu konuda iddaa ederim hastalık bu inan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl 400 500 ya altından mı yaptırıyorsun o paralara.

en baba alüminyumdan yaptırıyorsun 180 200 ya sen ne yaptın kardeşim yaa

tabi flanş alırsan uzun bijon kullanman gerekiyor uzun bijonların fiyatıda 6,5-7 lira/adet onuda unutma.
    Abi 180-200e bul bana hemen su anda alacagim . Hergun internette guncel varmi diye kovaliyorum su an en ucuzu 180 tl bijonlariyla beraber ama 2 tanesi. 2x180 = 360

Bu soyledigimde usta isi balansina vs guvenilir mi

h&r ler var 500-550 tl takimi
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede sanziman kulagi kopmus gibi bir durum vardi degistirdim ama duzelmedi acaba benimde saplamadanmi oldu vites degistirirken sanzuman yada motor kulagi kopmus gibi hissettiriyor ama daha hafif
    motor kulağı kopmaz iki çeşit arıza verir ya motor kulağının lastiği yırtılır yada içindeki saplama kopar.

lastik yırtılırsa inceden bir vibrasyon olur.Saplama kırlırsa arabanın heryeri titrer.

Ama ben senin sorundan hiç bişey anlamadım.sen motor kulağınımı değiştin yoksa saplamayı mı? motor kulağını söktüğünde yırtık yoksa zaten sağlamdır demek.eger motor kulağında yırtık felan yoktuysa boşa değişmişsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kulağı kopmaz iki çeşit arıza verir ya motor kulağının lastiği yırtılır yada içindeki saplama kopar.

lastik yırtılırsa inceden bir vibrasyon olur.Saplama kırlırsa arabanın heryeri titrer.

Ama ben senin sorundan hiç bişey anlamadım.sen motor kulağınımı değiştin yoksa saplamayı mı? motor kulağını söktüğünde yırtık yoksa zaten sağlamdır demek.eger motor kulağında yırtık felan yoktuysa boşa değişmişsin.
    Yok abi ben direk sanzuman kulagini degistirdim bloga bagli olan ama duzelmedi

Ornegin 1den 2ye cektigimde sert olarak vurma yapiyor
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 180-200e bul bana hemen su anda alacagim . Hergun internette guncel varmi diye kovaliyorum su an en ucuzu 180 tl bijonlariyla beraber ama 2 tanesi. 2x180 = 360

Bu soyledigimde usta isi balansina vs guvenilir mi

h&r ler var 500-550 tl takimi
    bostancıd harun ustaya git o 200 e veriyor yoksada yaptırıp veriyor.

alüminyumdan yaptırmıştım zamanında balanslarda hiç bir zaman sorun yaşamadım.hatta şuanda o cc ve flanşlar kırıkkalaedeki indigo uz 106da halen daha sorunsuz kullanılıyor.sen dediğim gibi yap harun ustaya git..200 e flanşları yaptırırsın 130 civarıda bijonları alırsın olur biter.

OBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    51 lik al , mümkünse potsuz olsun taktıgına değsin Sona Denızlıdekı tum 106larda hks var yırtıcı sesı var ama ben SS magnum seviyorum ve öyle kullanmıştım

Birde kendimi nedense hiç Hondacı olarak göremedim , hiç gti/vts konusundan çıkamıyorum 106 alıcam galıba yıne ; evladıyelık
    Aynen Denizli'de hep oyle ya, HKS candir hacı seni kaşıntı tuttu zaten insallah bulalım sana bi samanlık spec
    BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!

Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi ben direk sanzuman kulagini degistirdim bloga bagli olan ama duzelmedi

Ornegin 1den 2ye cektigimde sert olarak vurma yapiyor
    bloga baglı olan sanzuman kulagı mı? akünün altındaki mi yoksa eksoz borusunun yanındaki mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bostancıd harun ustaya git o 200 e veriyor yoksada yaptırıp veriyor.

alüminyumdan yaptırmıştım zamanında balanslarda hiç bir zaman sorun yaşamadım.hatta şuanda o cc ve flanşlar kırıkkalaedeki indigo uz 106da halen daha sorunsuz kullanılıyor.sen dediğim gibi yap harun ustaya git..200 e flanşları yaptırırsın 130 civarıda bijonları alırsın olur biter.
    Harun usta kimdir abi Dukkan ismi falan varmi uzun bijonlarim var zaten ... Adres verirsen ugrayip bir bakayim saolasin
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bloga baglı olan sanzuman kulagı mı? akünün altındaki mi yoksa eksoz borusunun yanındaki mi ?
    Valla orasini bilmiyorum ama direk sok tak olmuyordu kolay bi sekilde zor degisti parca ... Su saplamaya bakayim ben bi belkide ondada sikinti vardir
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejocu harun herkes bilir bostancıda teli : 0532 331 91 50

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla orasini bilmiyorum ama direk sok tak olmuyordu kolay bi sekilde zor degisti parca ... Su saplamaya bakayim ben bi belkide ondada sikinti vardir
    tamam anladığım kadarıyla sen alttaki eksozun borularının yanındaki kulagı değiştin yuvarlak ortası delikli lastikli parça pres makinasında cakılıyor yerine.sen onu değiştiysen ve vites aralarında motor oynuyorsa beynin altındaki motor kulağı yırtılmıştır.onu değiştirmen gerekiyor.

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti da olurmu

YsnErhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saplamayı bende kırmıstım. Arkadaş bi araba bu kadar titrermi hemen ustamı aradım o soylemısti korkma gel yanıma 20 lira sıkışmış diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saplamayı bende kırmıstım. Arkadaş bi araba bu kadar titrermi hemen ustamı aradım o soylemıste korkma gel yanıma 20 lira sıkışmış demişti
    Aynen ilk kırıldığında öyle çok korkutucu

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harunn abi'de ki malzemelerle bir tane 106 rahat toplanır

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde basıma geldi agustos sıcagında lambalarda tak die kırıldı.arka koltuktata yabani jako vardı onun bagırma sesi arabanın titremesiyle yaz'ında sıcagıyla anında ter kıcıma kadar geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim evde ilk 106m dan kalan bir poşet saplama var haftada bir koparıyordum.torpidoda gezdiriyordum kırılınca artık 10 dakikada kendim değiştiriyordum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)