farı sökecektim tampon sökmek gerek,yanlız üstte fodaki klipslerden var plastik çeviriyorum ama çıkmıyor hiçbiri.altıda boşa dönüyor gibi Bi ilmi falan var mı nasıl sökülür bu meret ?
![]()
farı sökecektim tampon sökmek gerek,yanlız üstte fodaki klipslerden var plastik çeviriyorum ama çıkmıyor hiçbiri.altıda boşa dönüyor gibi Bi ilmi falan var mı nasıl sökülür bu meret ?
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Eğer bu resimdekinin aynısı ile çevirince çıkması gerekli yada buna benzer olanlar var onlarıda ortasını içeri doğru bastıgında çıkması lazım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Vidalı ve plastik olduğu için muhtemelen diş kapmıştır.
Parçacılarda bu klipsin tanesi 25 kuruş 50 kuruşa falan satılır.
Sendekini keserek çıkart. Yerine yenisini takarsın.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
fotodakinin aynısı belki uğraştığım diş kapmıştır diye diğerlerini denedim ama değişen bişey yok ortasında delik var belki değişik biçimde sökülüyordur diye sorayım dedim olmassa kesecez artık![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Kaynama yapmıştır artık zamanla.. Zaten sökmeye takmaya gelen bir malzemede değil sertleşip kırılıyor bu segmanlar.. Kesici bir alet yardımıyla yada tornavida gibi bir alet ile çıkartmayı dene.. İç içe geçmiş 2 plastik alttaki plastiğin dişleri kırılacak muhtemelen çıkarırken ..
Çevirince direk çıkmaz bunlar genelde.Bi yandan çevirirken bi yandan da vidanın altından destek vermek gerek.
çevirerek çıkan vida türü bişey değil sanırım. ben bu tür klpsleri makasla tutup çekerek cıkartıyorum. yalnız tamponla kesişiminden yakalamanız lazım yoksa başı kopar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)