Aynen yaa hepsinin tek tek ne kadar farkettirdigini gormuş oluruz güzel bi video olur. :icon_tup:
Printable View
düz boruya , fitreye , performans son susturucuya gececek arkadaslarla bulusup denenemek gerekir aslnda istanbulda oturan arkadaslar varsa deneyelim orj egzoz sistemi ve orj hava filtresi var aracımda şuan full stoc hiç birşey yok. aradaki farkı goruruz güzel videolu test yapar rehberimizi hazırlarız.
günaydın millet:)
Bu topic guzel olmus bende yeni vts aldim arkadaslar hatta ufak bi sorunum var tecrubeli arksdaslarin yorumunu bekliyorum:)
Sorun su arkadaslar arac bi suredir 1.vitese cok zor geciyordu acaba dislidemi problem var derken dun araci calistirdim ve arac hicbir vitese gecmiyor suan.stop ettigimde debriyaja bsmadan bile viteslere geciyor ama calistirinca hangi vitesteyse orda kaliyor bosa bile atamiyorum.debriyaj bitti sanirim ama baska sorunu olabilirmi ilk defa vts aldim bilmedigim baska bi sorunu olabilir die dusunuyorum:rolleyes:
Harun abimizle tanışayım en kısa zamanda teşekkürler :icon_tup:
Hoşgeldin kardeşim sensiz eksik kalmıştı bu konu :)
Ben varım denemeler için ... Düz boru + Sebring egsoz , Yazılım , Port Polish , 14/60 , filtre kiti var aracımda .
Günaydın güzel olmuş bu konu oh be yoksa kilit olacaktı sorgulamamız :D
şimdi daha sağlıklı bilgi paylaşımları olur
Selamlar GTİ-VTS sevdalıları.....
Fiyatı uygun,şişirilmemiş ( Diri ,temiz) 306 GTİ varsa almak düşüncesindeyim..Varsa bildiğiniz sağda solda beni haberdar ederseniz memnun olurum...Özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz..