Ceza falan geleceği yok ama insan bekliyor işte. :) geçenlerde bi ekşın oldu o yolda ama ceza gelmedi hala.
Printable View
Ceza falan geleceği yok ama insan bekliyor işte. :) geçenlerde bi ekşın oldu o yolda ama ceza gelmedi hala.
Altunizadeden Şile yoluna girince yanlış olmasın ya 1. ya 2. tuneldi.
kameraları tunel çıkışlarına döşemişler. Dikkat.
şimdi bunlar hız koridorumu altından geçincemi okuyor ne yapıyorlar arada unutup basıp gıttıgım oldu da gelen bişey olmadı daha :D
Ben bilmeden yabancı olduğum için kamera yerleri vs ve E5 i hiç kullanamdığımdan geçenlerde 90km hızla geçtim sanırım kameraların altından. İnşallah boşuna ceza yemeyiz, hız yapsam içim yanmıcak 90 l gidiyordum zaten.
avcılarda ve incirlide var aktif gibi görünüyor ama herkes hızlı geçiyor bi tane 70le geçen görmedim daha :D
ben de merak ediyorum bu konuyu şimdiye kadar hiç 70'e dikkat etmedim diyebilirim ve merter'e inen yokuşta mesela her tarafta kamera var daha gelen giden bi ceza yok. bence o kadar çok insan aşıyor ki trafik olmadığında o hız sınırını yetişemiyorlar ceza kesmeye :) zor gibi geliyor bana o radarları aktif etmeleri :)
ön plaka iptali kesin çözüm olabilir arkadan cekmıyorlar
Böyle bir sistemi kurmadan sistemdeki açıklar kaçaklar göcekler hesaplanmışdır diye düşünüyorum.. sanırım adamlar sürücülerin çok basit bir ön plaka sökme işlemini düşünmüşlerdir.. neticede kameralı sistem bir kaçarsın iki kaçarsın plakanı söküp üçde kameradan eşgalinide arabanıda belirlerler bir yerde illa yakalarlar.. yakalarlarsada davranışları pek hoş olmaz tahminimce.
Yeni kurulan kameralarda arkada da tek kamera var malesef her türlü yakalar :D
Hız koridoru olayı çok sakat, o yol hayatta bitmez 70le falan.
Ben de çok geçtim 140 150 inşallah gelmez ceza...
Şerefsiz bunlar daha ötesi yok, zaten normalde trafikten ikinci vites üstüne atamıyoruz, tamamen yol boşken de 70le gidelim diye bekliyor p.zevenkler.
trafiğe trafik katıcak bir uygulama bence
gidin olum niye gitmiyonuz :D ben n guzel gidiyorum ayak zaten aliskin otomatikman sabitliyo 70e :D :hehe:
bu kdr zor degil yahu 70le gitmek : )
herkes ztn 70le gitse inanin trafik vs hicbise olmaz istanbulda :)
sapaklardan millet bi cikiyo hoop en sola..lan gec iste baglan sag seride devam et..zaten 70surekli gidilse bi duzen olcagi icin sikinti yok.
ama en basinda sollama seridi olan sol seridi bosaltmalari lazim istanbulda o ayri dava:D
Ya sinir oldum geçen sabah karşıya geçiyorum millet sellekör yapıo.En sonunda adamın birine dedim radar var 70 i geçme ya salla bosver dedi :D
bom boş yolda 70 inanılmaz sacma.