okmeydanı darülaceze cd. girişine koydukları yere istesenizde 70 le giremezsiniz, trafik takip sistemi olabilir düşüncesindeyim.
Printable View
okmeydanı darülaceze cd. girişine koydukları yere istesenizde 70 le giremezsiniz, trafik takip sistemi olabilir düşüncesindeyim.
güzel olmuş adam akıllı yolunda giden 90 la da gitse ceza kesmesler o kameraların kimler için koyulduğu belli..
yazmak için yazmıyorum daha geçen gün süratli gelip servis aracına çarpıp servis aracını metrobüs yoluna fırlatan sonrada aracı terkedip kaçan sürücü vardı o servis aracında ufak çocuklar olsa katliam olmuşdu.. ondan önceki gün yaya ya çarpıp durmadan ardına bile bakmadan kaçan araç vardı.. bu radarlar benim fikrim bu tip olaylarda öncelikli kullanılıcak e-5 de binlerce araç gidiyor emin olki çoğu 70 den yüksek gidiyor hepsine ceza kesicek halleri yokdur 10-20 km yüksek hızda gitsin efendi yolunda gitsin ben ceza kesiceklerini düşünmüyorum dediğim gündüz normal trafikde..
gece 2 de hafta içi olmasına rağmen avcılar beylikdüzü arası trafiğe tanık olan sakinler hiç sakin durmayacak bence :)
aracımla yavaş gitmekten keyif alan biri olarak E5'de sağ şeritten 70'le gidenlerden biride benim.
klasik makascıların gelip tamponuma yapışıp sellektör bombardımanı tuttukları benim bir dörtlü yakıp söndürmemden sonra pes edip orta şeritten devir bitirerek ilerlerler.
sonuç olarak E5 gibi bir patates tarlasında saatte 70km sürat çok bile! neyin sellektörünü yapıyorsun bana.. sonra itfaiye geliyor seni araçtan çıkarmaya be pez...venk.
70 hız sınırı resmen soygun, bunun ne trafikle ne can güvenliğiyle ilgisi var.
Zaten istanbul trafiği ömrümüzü azaltıyor , yaşam sevincimizi alıyor , trafiğe takılmayalım gideceğimiz yere çabuk ulaşalım diye akşam 9dan sonra çıkıyoruz, artık o lüksümüzüde elimizden aldılar. Allah islah etsin bunları ne diyim ki. Bence olması gereken mantıklı yasal sınır E-5 de 90 limit 95 toleranstır.
Bunlara sebep gidip motor alıcam en sonunda rahat rahat git gel plaka yok bişey yok.
bence alın zaten. özellikle yazları motor kullanmaya çalışın derim. tabiki kıyafetlerini önlemlerini alarak. istanbulda motosiklet dışında hiç biyere zamanında varılmıyor. geçen evden 2 saat erken çıktım yarım saatlik yol ne olur ne olmaz 2 saat önce çıkayım dedim.
tam 7 saat trafikte takıldım 30 dklık yol için.
sorun yok e-5 e ne zaman arabanın kafasını çıkarsak ya gündüz trafiği yada akşam
o bu değilde iyi para kazanıcaklar :)
Şuna hic dikkat edilmiyor .. Hız maksimum 70... 71'le hediye paketini alabiliriz yani...
dert tasa olmasın diye 60 la mı gitcek millet ? sabahlar olmasın Züleyham...
beyler
radarı geçtim 70le şimdi yapıştırim 100km yi ikinci direkte yine 70le girerim derseniz fena faka basarsınız :)
iki direk arası geçtiğiniz süreyi hesaplıyor ve diyorki
sen 70le devam etsen o direkten bu direğe 3,5 dk da gelecektin sen 2,5 dk gelmişsin demekki ortalaman 85 km yani bu bir ceza :)
En güzel çözüm. Ne trafik var ne hız sınırı..
http://img140.imageshack.us/img140/2748/grnt006jj4.jpg
valla Gökhan bu yuzden motora gectım tekrar..istanbul trafıgını cekemıyorum artık..bu sabah ve her sabah oldugu gibi bahcesehır mahmutbey gıselerı arası fena trafıktı tabi benim için değil:)motosıklete tesfık etmek lazım insanları ama ülkemizde o bilinç daha hakım olamadı...valla istanbul içinde çok rahatım boyle ..bozmayıda düşünmüyorum..
.................................................. ...............
yahu ne 110 nu ne 120 si ne 70 mi
26 km/h diyor ben giderken ibb trafik, hep trafik var. keske imkan olsa da 70 le gitsek.
Bu arada herkes sabit hizla (mesela 70) yolun taisma katsayisi artar, daha cok araba gecer, daha az trafik olur.
Homojen trafik her zaman daha iyidir.
O direklerin ön kısımları boş arkalarındamı acaba 2 gün önce biraz süratli geçtim:(