ahahah o bende de oluyordu da alıştım :D
çok yavaş giderken dikkat kaybı oluyor çok
Printable View
yüreğime su serptiniz arkadaşlar kendimden şüphe etmeye başlamıştım :)
O hızla gidince, ve gidilecek mesafede uzunsa, haliyle paranoyak gibi göz göstergeye gidiyor, birde yanından geçip gidenler yüzünden psikoloji duman oluyor, sonuç LFS S2 gibi oluyor, sanki yol aracın altında bir bant gibi ilerliyor da sende duruyormuşsun gibi oluyor, o yüzden de aracı yolda tutmak bazen güç oluyor, denemek için yaptığımda ilk sefer bende de olmuştu, sonra bünye alıştı.
Sahil yolundaki kameralar söküldü 1 haftda 3 kaza gördüm. İyimi oldu kötümü bilemedim valla :)
Acaba bu radar ve yasagı çıkaranlar bu yoldan hiç 70 le gittilermi?
İncirliye koydular sahil yolundaki sistemden ama şöle bişi var orda insanlar istesede hız limiti aşamıyolar sürekli trafik 20 nin üstüne çıkamıyosun ki anca gece gazlayanlar denk gelirse gelir :D
bunlar radar falan değil ya, başka bişey yada devrede değil hala ceza yiyen yok , 70 le giden araç sayısı 10 tanede 1 tanedir
herkesin dediği gibi bi kere 70 ile gidiyim dedim uyuyordum az kalsın
Kameralar kurulduğundan beri en az 500 kere geçmişimdir, hep 120 130 daha birşey yok şükür :D
Arkadaşlar gaza getiriyorsunuz sonra topluca ceza yiyeceğiz :D.Tahminim, cezalar hemen görünmüyordur?
TBMM de calısan bı abımız war,birisinin şöförlugunu yapıo, dun muhabbetı oldu bu kameralarla ılgılıde, çalısmadıgını soyledı şuanda. aktıf degılmıs yanı.
2gün önce Barbaros bulvarında yanımda bir accent durdu, ön camda 2 tane kocaman güvenlik kamerasına benzer kamera vardı
gezici radar herhalde
Az önce tv'de kanallari Gezerken S Haber'de denk geldim. E5 üzerindeki Eds kameralarinin henuz calismadigini ama en yakinnzamanda calismaya başlayacaklarını soylediler.
Ocak 2013'ten beri calismiyormus daha kameralar.
Bu arada Mahmutbey giselere de seyyar egzos emisyon olcum araci kurmuslar. Polislerle birlikte ozellikle dizel ticari araclari çeviriyor ekipler. Cevirdiklerine de cezayi kitlediler. Az buz da degil. 1700 tl ceza kesildi havayi kirletiyor diye..
Para koparacak yeni kapiyi bulmus devlet yine..