merak etme bizim vatandaşımız 70 ile giderkende o frene basıp öyle girer sapağa
Printable View
Kesinlikle katılıyorum :D
bide incirli , merter ve cevizlibağda varmış sanırım , başka yerlerde yoksa hiç olmadı ordan yırtarız :D
Bayağadır denemesini yapıyorlardı ortalama hız radarlarının artık uygulamaya başladılar çok kişinin canı yancak =(
Çok uzun zamandan beri E6'yı kullanıyordum istemeden de olsa. Sanırım kullanmaya devam edicem.
@ mert Gelen ceza bu hadımkoy yolu bağlantı yolu diyor tam neresi bilmiyorum. o günü net hatırlayamıyorum.
http://img841.imageshack.us/img841/4690/gp612312.jpg
Kamera iyide 70 az o yola
kamera direkleri yanyol'a taşıyormu dikkat etmedim, eğer taşmıyorsa giderim yanyoldan..
Bugun tv gosterdi ama bende yanyola dikkat etmedim tasmiyor gibiydi.bence tasmiyordur yan yol adi ustunde dur kalkli yol:)
Trafik yogunlugundan baska birsey yaratmaz, yani alt hiz limitide koyarsin yurtdisindaki gibi herkes belli tempoda gider sikinti yok 50 70 arasi yol akar
bizim gibi serit degistirirken bile frene basan milletten hiz dusururken zincirleme arkaya dogru yavaslar ve tikaniklik olur yada komple kamera koy herkes gitsin 70le bi 100 bi 70 yapmasin amac trafigin homojen akmasi olmali,
Aynen bizde okuz cok onu bos adam frene basiyor
Çalışmaya başlıyacağı tarihi duyursalar bari gol yemiyelim ya durduk yere