70km nin ilk çıktığı zamanlarda sabaha karsı 3-4 gibi +yagmur+sisd bahçeşehirden kurtkoye 70-80 aralığında gittin uyumak ne kelime bayılıyodm :D
Printable View
Dalıp yanlışlıkla ceza yiyeceğiz gibi geliyor özellikle gece. Gündüz 70'i geçmek ne mümkün zaten saat 10'dan sonra anca 90-100.
Tiki memolar'da artık çapraz poz verir eds'lere :)))
Hız limiti tekrardan düzenlenecektir diye düşünüyorum 70 km sıkıntı yaratacaktır..
arkadan çekmiyorsa sıkıntı yok bana, sökerim ön plakayı bağlarım sabit 90 a giderim. 70 nedir mk
İncirli'de ki kamera direklerinde arka tarafa bakan 1 kamera var tam ortada
Yaklasik 1 ay once florya hiz koridorunda 78 le girmisim , 154 lira ceza geldi. Bunlar da ayni mantik oldugu icin dikkatli olmak lazim , 1 kmyi bile affetmiyorlar.
Dun radar kameralarina elektrik verildigini kirmizi isiklarindan gordum.
70 e laf etmeyın ya adapazarında e5 te var 1 tane hız sınırı 50 eger 51 olursanız gecenız senlenıyor yıyorsunuz flası gozunuzun ıcıne :)
Yanyollarda hiz siniri 50, yani 51 olursa ceza mi gelecek?
70 km/s hız sınırı 2 kamera arasınımı ölçecek yoksa çeken kameranın önünden 70 geçip ilerde 100 km/s çıkmak mı gerekli
Şubat ayında halkalı - sirkeci hattı boylu boyuna 2 seneliğine kapatılıyor diye bir söylenti mevcut. Marmaray'ı komple halkalıya bağlayacaklarından dolayı ray iyileştirme çalışması yenı istasyonlar gibi çalışmalar yapılcakmış.
O yuzden Sahil yolunda boydan boya EDS (busline) varmış yoksa o yol üzerinden giden 2 hat var 96T ve 81 hatları. ama tren'i kaldıracakları için muhtemelen artık sahil yolu otobüs sıkışıklığı ile de biraz daha sıkılaşacak.
Şuan da bile akşam 6da unkapanı-bakırköy durkalk geliyoruz o zaman neler olcak bakalım bakalım :D
esas boğaz içi bakıma alınıcak ve onun bakımı fsm gibide olmıycak bütün halatlar falan değişicekmiş yani köprü komple kapatılıcak.. düşünün fsm de 2 şerit kapandı istanbul felç olmuşdu boğaz içi kapanırsa fsm o yükü tek başına katiyen kaldıramaz..
Bu sabah saat 7:45 de Kasımpaşadan yola cıktım okula doğru (B.Çekmece)..
Resmen işkence :D 70 le orta seride bile gecemedim bir tek şirinevlerde tıkandı ama nerdeyse tıkansın diye dua edicektim dalıp gidiyosun cünkü :D:D. Arkadan gelen servis ve kamyonların yokuşlardaki sellektörlerini saymıyorum bile :D