User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
98 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz?

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz?

Ciddi sormuyorum bunu, fakat cidden kimsenin emegine lafim yok, ama millet exotic, super spor araba gecince sinif atliyo yada "godomanlara haddini bildirdigiini" saniyor, Durustce soyleyin, imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz? Istediginiz kadar modifiye edin, emek verin, hep o gecip tatmin etceginiz araclara salyaniz akarak bakcaksiniz, Ben anlamiyorum, adam atmosferik type r yukluyo king saniyo, Ha tamam tartisma cikar sivri dilliym, batan varsa doktora gitsin dikenleri ciakrtsin, Kimsenin emegine laf etmiyorum, Ama sanki o kendi arabasindan 20 tane alcak araci gecince bi tatmin, bi eziklik kompleksini yenmis hissetmek nedir ya?... Kardesim istediign kadar gec onu sen, gunun sonunda o arabayla adam gider bebekte turunu atar, manitasini gezdirir, tek bi sorun yasamaz, (piston kol cikarmaz..), zevkini alir dublex villasina gider, sense varini yogunu arabana yatiridigin icin annen babanla yasadigin apartmandaki odana gidersin, elindeki tek olan sey "gecen gece ferrariye 10 boy koydum" olur... Dogrulari soyledigim icin kufretceksinizde, briaz honda fanatiklerinin egosunu bi iki merdiven assagi cekmek lazim bende gerekeni yapiyorum cok ucani kacani optugunu sanan dolmus alem , Cidden, tamam ben demiyorum ferrari sahibiym, assagidan bakiyorum turbo hondaciya yada herhangi arac sahibine, ama sapina kadar kotulerim 458 yada aventador gibi araca "ya kanka birak o turbo type r a gecilyio" diyen mallara... Statu sembolude degil, bildigin adam bi otobanda onu iplemeyen 10 kati ust sevitede araci, arabasindan fazla degerde para yatirdigi her an kol cikarcak araciyla gecti diye kral sanmasina sinirleniyorum, Hadi burdan yakin...

Kim burda verseler imkani olsa exotic yerine modifiyeli onden ceker (ki onden ceker ekonomi icin yapilmis, en assagi sinif cekis turudur, Kimse savunmasin, onden ceker ustun olsa formula 1 fwd olurdu..), Turbo bi civic tercih eder? isterse type r olsun, sonucta basladigi arac, ekonomi esnaf araci, o sizin sapladiginizi sandiginiz araclar ise 0 dan spor araba olarak tasarlaniyo, yol tutus, prestij ve performans on planda olarak, Simdi gelipte bana dese biri ben 458 italia yerine yuklu tayyar yada s2e1000 tercih ederim dese kicimla gulerim, o anca kendini tatmin ediyodur
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondacılar cok sinirlenicek yine cekirdegi alıp gelmek lazım yazıda sonuna kadar katılıyorum

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen lamboya saplasam dilimden kurtulamaz hiç çıkmasın o arabayla piyasaya istediği kadar gitsin villada kalsın manitaya çaksın ben ona çakmışım tek odalı evimde orgzamı ben yaşarım oda arabam var diye dolanmasın ortalıkta

edit: aventadora kim hayır der o ayrı konu ,istedikleri kadar saplasınlar sorun sıkıntı olmaz o araçla razıyım gelsinler geçsinler dalgada geçebilirler bende gülerim verdik o kadar parayı tşak geçiyolar arabayla diye,ama ben hondayla geçersem o aventadoru konuşurum böbürlenirim kimseninde zoruna gitmesin bu iş böyle.

BORKED

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yapilan isler motorsporlarin bir daliysa deger kazanir digerleri ici n
    yerden goge kadar haklisiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanoğluyuz. Hep daha fazlasını isteriz..

Herkes öyle bir araca sahip olmak istemese bile; illâ ki bir sefer de olsa binmek ister.

O tip araçlar evet; sadece bizim ülkemizde değil dünyadaki çoğu yerde maalesef statü sembolü. Zira 700-800K Euro'lardan başlıyor fiyatlar..

Ama dedim ya; hep bir fazlasını isteriz. Yani o araçlar süper spor ve onları geçebilmek elbette başarıdır. Senin gibi iplemeyenler oldukça fazla iken az da olsa ipleyip bu tip araçlara madara olanlar da yok değildir.

Lâkin Turbo Civic sahibi X kişisinden yakınırken sen de onun gibi düşünmüşsün. O, şöyle Ferrari geçtim diye anlatır ama günün sonunda Ferrari sahibi villasına gider, o apartmanına dönüp tek göz odasına geçer demişsin ya; işte bence sen de aynı düşünmüşsün burada o X kişisiyle.

Nasıl ki o yaptığı aracıyla Ferrari'yi ya da başka bir süper sporu güya küçük görmüşse; sen de maddiyattan ötürü o X kişisini küçük görmüşsün bu söyleminle.

Ama bu muhabbet hep olacaktır. Maddiyattan muhabbeti de olacaktır. İnsanoğlu hep bir fazlasını ister ve o süpersporlar illâ ki hep geçilmek istenilen araçlar olacaktır.

Dediğin doğru. İmkan olsa herkes biner ama üslûbun yanlış. Bir yanlış düşünceyi aynı tarzda başka bir yanlış düşünceyle örneklemişsin.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ama bu açtığınız konunun amacı nedir?
    Benim anladığım şu, ne yaparsanız yapın siz ben 'porşuma' biner gezerim siz sidik yarıştırın durun, ben zenginim ben zenginim diyor yazınız. Herkesin görüşü tabi ama hani bu ezmenin amacı nedir?
    Araba dediğin şey de bir statü değil ki, dublex ev de. Ha 'porşunuz' olmuş, ha şahin'iniz. Herkesin değer yargısı farklı. Talihsiz bir yazı olmuş.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız bi taraftan ama emeğe de saygı duymak lazım.

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen. .bazı kısımlarına katılmıyorum ama,
    . sport olarak satışa çıkan araçlar ile sonradan modifiye edilen araçlar arasında çok fark var
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

tasmany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben burda bi kuyruk acisi sezdim
    My Vtec Goes BWAAAAAAHHH

http://www.makinamakina.com/

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Butun sulale araclarini oraya yazip sonrada boyle bi konu actiginda burdan nekadar komik durdugunu biri sana keske soylese...
    Dr.Ecu

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsen lamboya saplasam dilimden kurtulamaz hiç çıkmasın o arabayla piyasaya istediği kadar gitsin villada kalsın manitaya çaksın ben ona çakmışım tek odalı evimde orgzamı ben yaşarım oda arabam var diye dolanmasın ortalıkta
    Bence konunun en iyi yorumu bu olucaktır

Burdaki her insan tabiki biner ama eminim ki %50 dan fazlası popülerliğine ya da parasına değil "Kaputun altında yatanlara" bakıcaktır çok klişe olucak fakat; "Biz Zengin Çocuklarının Pahalı Makinalarını Yollarda Ağlatan Cadde Cocuklarıyız..."

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey bütçeye göre bence unutuğunuz kısım bu bir honda alan ( honda örneği verdiğinizden bende hondayı sevmem ) ona para harcar hızlandırır aynı kişi lambo veya italiada alsa ve parası olsa onlarada para harcar ve dahada hızlı yapmaya çalışır burda olan o hastalıktır o tutkudur bunun hangi arabaya bindiği ile alakası yok bence , bu durum tamamen hobby hırs veya hastalık hep daha iysini geçmeye çalışmak ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak-Akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu supra yuklenirse ne olur biliyorsunuzdur heralde

tabiki alt klasman araclar yapılıp üst sınıf aracları gecince basarı sayılır , ama her zaman bu süper spor araclarında yüklenme ihtimli oldugunu unutmayın yani sonuc olarak yine super spor lar kazanıcaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Butun sulale araclarini oraya yazip sonrada boyle bi konu actiginda burdan nekadar komik durdugunu biri sana keske soylese...
    Sulale araci degil rahat ol, benim hepsi

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    458'e hayır demem ama kendi arabalarım en güzelleri.
    çünkü benim.
    ok kib bye.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barkın Rolex takaslı Vtec var düşünürmüsün?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o gectigin lambo bi twin turbo yapsinda, birak suprayi, Allahi gelse gecemez

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hadi söyle kim yaktı canını )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)