Ciddi sormuyorum bunu, fakat cidden kimsenin emegine lafim yok, ama millet exotic, super spor araba gecince sinif atliyo yada "godomanlara haddini bildirdigiini" saniyor, Durustce soyleyin, imkaniniz olsa sanki sizde aventador yada italiaya binmeyecekmisiniz? Istediginiz kadar modifiye edin, emek verin, hep o gecip tatmin etceginiz araclara salyaniz akarak bakcaksiniz, Ben anlamiyorum, adam atmosferik type r yukluyo king saniyo, Ha tamam tartisma cikar sivri dilliym, batan varsa doktora gitsin dikenleri ciakrtsin, Kimsenin emegine laf etmiyorum, Ama sanki o kendi arabasindan 20 tane alcak araci gecince bi tatmin, bi eziklik kompleksini yenmis hissetmek nedir ya?... Kardesim istediign kadar gec onu sen, gunun sonunda o arabayla adam gider bebekte turunu atar, manitasini gezdirir, tek bi sorun yasamaz, (piston kol cikarmaz..), zevkini alir dublex villasina gider, sense varini yogunu arabana yatiridigin icin annen babanla yasadigin apartmandaki odana gidersin, elindeki tek olan sey "gecen gece ferrariye 10 boy koydum" olur... Dogrulari soyledigim icin kufretceksinizde, briaz honda fanatiklerinin egosunu bi iki merdiven assagi cekmek lazim bende gerekeni yapiyorum cok ucani kacani optugunu sanan dolmus alem, Cidden, tamam ben demiyorum ferrari sahibiym, assagidan bakiyorum turbo hondaciya yada herhangi arac sahibine, ama sapina kadar kotulerim 458 yada aventador gibi araca "ya kanka birak o turbo type r a gecilyio" diyen mallara... Statu sembolude degil, bildigin adam bi otobanda onu iplemeyen 10 kati ust sevitede araci, arabasindan fazla degerde para yatirdigi her an kol cikarcak araciyla gecti diye kral sanmasina sinirleniyorum, Hadi burdan yakin...
Kim burda verseler imkani olsa exotic yerine modifiyeli onden ceker (ki onden ceker ekonomi icin yapilmis, en assagi sinif cekis turudur, Kimse savunmasin, onden ceker ustun olsa formula 1 fwd olurdu..), Turbo bi civic tercih eder? isterse type r olsun, sonucta basladigi arac, ekonomi esnaf araci, o sizin sapladiginizi sandiginiz araclar ise 0 dan spor araba olarak tasarlaniyo, yol tutus, prestij ve performans on planda olarak, Simdi gelipte bana dese biri ben 458 italia yerine yuklu tayyar yada s2e1000 tercih ederim dese kicimla gulerim, o anca kendini tatmin ediyodur