Yine bir efsane başlıyor, çekirdeğimi kaptım geldim.
Konuyu açan abi benim nazarımda 'survivordaki taner' karakterinde bi insan.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
son postlarına baktımda biri sana fena saplamış sende burda benim arabam şu kadar pahalı diye egolarını tatmin ediyosun...anladık zenginsin allah daha çok versintalihsiz bi konu.
ortaligi karistirmak icin actim caktirmayin asdofinasixfafd, Yoksa benim yarismakla alakam yok, kamyonetime biniyorum silverado, dolaniyorum.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
dostum şahsen benm hıc bı PORŞ hosuma gıtmıyo inankı 300 bın tl lık porşu s2000e degısmem
ferrarıde de sadece f355 cok cok hosuma gıdıyo.
yoksa kımse ferroya porşa salya sümük akıtmıyo![]()
Param cok olsa tutupta ferrari dir lambo dur almam gerek yok Nissan Gtr Alırım
Porsche alırım bmw alırım mercedes alırım ama 2 markayı kesinlikle almamgider helikopter alırım trafik le ugraşmam hatta
![]()
bu değil
bu değil
bu da değil
bu hiç değil
daha farklı bişi lazım..
işte bu..
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Bu site şahiniylede, hondasıylada, German StyledaJDM siyle mutlu bir site.. Bence Fazla uçmalara gerek yok.. Çok yüksek arabaların varsa abicim Ferrari com, Lamborghini com adlı sitelerde takıl kendi klasmanında.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Boss302 bence imzan bicok seyi acikliyo
Herkesin kendi zevki kendi istegi amaci sen keyfine bak..
Bide su var,bi sabah bi uyanirsin belden asagisi tutmuyo..ozaman listendeki hicbi araca binemezsin.insanlara yukardan bakmak yerine sukretsen iyi edersin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)