2008 Dumlupınar Makine Mühendisliği mezunuyum.
Araya askerlik girdi ***** 2009dan bu yana Endüstriyel Sektörde Makine, Basınçlı kap, Otomotiv vs. pek çok sektörde belgelendirme ve gözetim denetimleri yaptım.
Şimdi de Notified Body (Onaylanmış Kuruluş) ve aynı zamanda TSE'nin yurt dışı çözüm ortağı olarak çalışan firmamızın TSE Yurt Dışı belgelendirme ve İthalat Gözetimleri Departmanı Direktörüyüm.
Gelecek soruları içtenlikle yanıtlayabilirim![]()
Malzeme konusunda gelince malzemelerin davranışları (bir arkadaşın da belirttiği gibi) pek çok değişken parametreye göre farklılık gösterebiliyor ancak genel geçer davranışlara ilişkin en doğru bilgiyi EN 10025-1 ve EN 10025-2 standartlarından edinebilirsiniz. Temin etmek isteyenlere yardımcı olabilirim![]()
yakın bir vakitte hepinize danışmak için konu açacaığm mühim mevu bi araya gelip tartışmak lazım![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Sabancı Üniv. mühendislik fakültesi öğrencisi veya mezunu var mı? 2008 - Bilgisayar müh. mezunuyum, varsa dürtsün haberleşelim![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Ogu makina mühendislği![]()
jeofızık muhendısıyım bende Turkıye petrollerınde calısıyorum..yardıma ıhtıyacı olanlar pm atabılır..
Bende 4.sınıf makina mühendisliğindeyim.2 sene oto genel servisinde mekaniker olarak çalıştım şimdi okul bitirmeye uğraşıyoz 1 sene uzattık.
BRİSSA makina mühendisi arıyor başvuruda bulunan var mı ?
Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezunum. Otomotiv anabilimdalında yüksek eğitimimi yapıyorum. Varsa yardım edebileceğim konu, elimden geleni yapmaya çalışırım.
kocaeli jeoloji mühendisi/ c sınıfı isg uzmanı![]()
Selçuk Üni Jeoloji Müh. UzatmalardayımSayısalcı geldik ezber yapıyoruz spor gazetesi
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)