τθ = Kayma gerilmesi, kg/cm2
τθ = [σc/2.sin(2θ)]
σc = Tek eksenli basma dayanımı, kg/cm2
σc = F/A
en yakın kayma gerilmesi ayrıntılı gerekirse pm yollayabilirim.
Printable View
Ayrıca bol bol köpek gibi ezber yapmak cabasıdır bu işin :D
Şuan ben öyle yapıyorum abuk subuk ne varsa ezberle babam ezberle :D anasını satayım hafız olacağım galiba ajsdkalşsd :D
2 günde 3 sınav uyku yok iş çok :(
Muyendizlerin konusuna salça olayım: medeni usulden büte hak kazandım :D
arkadaşlar diferansiyel denklemlerden anlayan arkadaş varsa ve vaktını ayırıp bana yardımcı olursa cok sevınırım walla.... fınalden kaldım 35 almam gerıkıodu 20 le kaldım.... fınal ve vıze soruları elımde toplam 8 adet sorum var... cevremde soruları cozdurebılecegım kımse yok... butlerde muhtemelen bu sorulardan cıkar... 3 senedır bu dersle cebelleşiorum... :)) allah rızası ıcın yaparım dıyen olursa fotosunu cekıp yollıyayım :))) ben de ezberleyıp gecmeye calısacagım :))
Difin ezber yapıldığını ilk sizden duyuyorum :D birebir aynı sorularımı soruyor hoca?
Finaller ne alemde arkadaşlar ? son 2 sınavım kaldı , Unix C & Computer Architecture :)
finaller 21 inde bitiyor :(
makine muhendisliği öğrencisiyim.finallerim 19unda baslıyor :) vizeler iyiydi ,matematik hariç.1.sınıfım.
uykusuzluk başıma vurmuş mübareklerin konusu diye okudum :eek: :hahaha:
Vizeler Finaller anaam ne kadar uzak geliyor şimdi. Nasıl stresli günler olduğunu düşünürdüm. Bir bitsin de rahatlayayım derdim. Ulen mezun olduk işin içine para girdi, şimdi her gece sınav gecesi gibi :)
Okuldayken hayatınızı yaşayın sonrası daha boktan... :D