Abiler selamlar.Belki hatırlayan vardır.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-alanlari.html
Şöyle bir konu açmıştım.
Şu anda aklımda bir yanda mekatronik var.Tam olarak birisi bana bu alanı,iş tanımını,iş olanaklarını anlatabilir mi ?
Printable View
Abiler selamlar.Belki hatırlayan vardır.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-alanlari.html
Şöyle bir konu açmıştım.
Şu anda aklımda bir yanda mekatronik var.Tam olarak birisi bana bu alanı,iş tanımını,iş olanaklarını anlatabilir mi ?
Hacı araştırcam Alanya fakülteye gidip :)
Bir de sınava gireyim fantazi olsun biz 50 binle girdik bu yılkiler 120 binle girmişler bzm okul bizim bölüme, şu şartlarda ben kazanamazsam ayıp ederim :D
Hala matematiksel ve fensel konularda sıkıntım yok ancak, okul ortamını ve hocaları sevmiyorum, açık ve net olarak.. bu da en büyük sebep zaten soğumak için..
Bi çok dersten denklik alırım (verdiklerimden) 2 sene daha burda geçireceğime Akdenizde 3 yıl daha geçiririm..
Bi hocanın facebook'a final dönemi yazdığı yazı aynen bu bak, bu hoca "en baba adam" diye tabir ettiklerimiz içinde fakültede ilk 3 e oynar sen düşün halimizi :D
Mezun yada transfer olursa buna vereceğim cevabı biliyorum, "sizi s.ktiler diye illa bizi de mi s.kmeniz lazım hocam"..
Alıntı:
malzeme dersini yıllık aldım ben sevgili öğrenciler..siz daha doğmamıştınız..eylülden hazirana kadar konular anlatıldı ve haziranda soruldu..size önümüzdeki yıl "mühendislik malzemeleri" dersinde anlatılacak konular da dahildi sizin şuan çalıştığınız ve "çok" dediğiniz konulara...tahribatsız malzeme muayeneleri korozyon demir dışı malzemeler plastikler camlar vs..hiç boşuna öldük bittik bilmem kaç yüz sayfa diye ağlamayın...nokta..
Bizimkiler de farklı şeyler söylemiyor babo. Yaşamımızı yeme içme tuvalet ve ders çalışmadan ibaret sanıyorlar. (uyumayı saymıyorum).
levo kaçıncı senen kaçıncı sınıfsın ?
Anatayım mekatronık açıklaması adınında sahip oldugu anlamsal olarak makıne eletronik ağırlıklı bir mühendislik fakat bil alanı içerisinde yazılım sofware üretim ve daha bir çok alanıda kapsıyan asıl uğrasım dalları ınsansın ürünler hava araçları uzakdan kontrol edilebilen araçlar veya kendisi karar verebilen mekanık araçları üretimini yapıyorlar ben 4 sınıftayım suan birde odtu makine okudum bundan önce çok memnunum...
Çalışma alanları çok geniş makine eletronik sistemlerin mevcut olduğu tüm fabrikalarda platformlarda iş imkanı çok fazla havelsan roketsan aselsan ilk tercihleri ve daha bir çok firma ama tabiki her zamanki gibi bilğiyi öğrenmekte değil o bilgiyi iyi kullanan arkadaşda bitiyor herşey ben bölümü 1. olarak bitiren ile orta düzeyde bitiren iki arkadaş arasında farkı fazlasıyla gördüm
1. November 2012 06:21 | Facebook
buda bizim üst devreler ile hazırlamış olduğumuz ilk ve en gelişmiş quadrocopter bunu yapan arkadaşımızın tezide bunun üzerineydi tabiki çok araştırmanın sonucu ve çok paralar harcandı
http://www.atilim.edu.tr/haber/mekat...miza-odul-3372
herkese 4. sınıfı tavsiye ederim ne güzelmiş bütün derslerin a lı gelmesi :D
4. sınıftayım valla öyle rahat bi yanını görmedim şu ana kadar :)
bana katya lazım gençler ya nerden nasıl buluruz_? pm.
dokuz eylül makinadayım öyle kolay bi okul değil ben biraz çalıştım :p yoksa 2. 3. sınıflar komple d li :D