RJH vtec
EH vtec
elpadre Nickli Üyeden Alıntı benı baglamaz bız sendıkalıyız lıste dısı kaldın kayboll Ne yani katırcı bedrinin torunu sendikalı olamaz mı
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Selamın aleyküm
Na-Crx...
Aleyküm selam
Tuncay aslan taksim meydaninda Sallandiricam seni Aleme İmret
DRİLL Dr.Ecu
56 saatin kaldi haci yildiz gibi kayacaklar ))
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Tuncay aslan taksim meydaninda Sallandiricam seni Aleme İmret İmret ne la
.
İbret demek istedim
sonuç olarak kayacaksın bu gezegenden Tuncay aslan obey
Seyyar Tayyar
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı sonuç olarak kayacaksın bu gezegenden Tuncay aslan obey Ahahahaa Orhan güney gezegenindenmi
vallahi ben birşey anlamadım obey bu işlerden ama 56 saat sonra herkes şaka yapacak birbirine
Şaka yapmayı severim
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Şaka yapmayı severim 56 saat sonra yağmur görülüyo biliyosunuz dimi))) hava şaka yapıcak asıl
doldurun geliinn boşaltıcaz
Pazar sabahı yapcaz gündüz videosu olcakl
gelmeyin moraliniz bozulacak
Dometes biber alayina gider
pazar sabahı şööölee saat 4-5 lerde denesek te bitince güzel bi yerde kahvaltımı patlatsak??
dc_crx Nickli Üyeden Alıntı no don't gizli spec VB=AJ diyorum o akşam sende gel kankaa.. millet kafa burun görsün Kardes ayarlayabilrsem gelirim söz vermin zaten belli benim arabanın me kadar gittiği
34VB2882 Hb Stock VTEC Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Orhan abi + 1 diyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları