User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
198 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: trafik canavarı S2000

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru zaten makas atmak icin ve abuk sabuk direksiyon cekmek icin urettiler bu araci .

iste boyle zihniyette olunca farketmiyor ki aracin markasi modeli
    s2000 olupda böyle kullanmayan bir kişi tanımadım ben zihniyetle alakası yok ...

ben bu kadar riskli sürüş yapmadım ama yalan söyleyecek de değilim...

sosyal mesajda verecek değilim gerçeklerin üstünü kapatacak da değilim...

s2000 sahibi olmayan onu kullanmayan sosyal mesaj verir.ben yapılanları doğru olduğunu söylemiyorum bu videolar gün yüzüne çıkmasaydı yada çekilmeseydi zaten burada sayfalarca yorumda olmayacaktı.s2000 neden pahalı niye ucuzlamıyor sorusunun cevabı zaten o videolarda.

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ülkümezdi coğu insanların empati kurmadığını düşünüyorum bu işin araba marka modeli ile alakası da yok aramızda coğu kışının hızlı arabası var veya vardı , önemli olan kendini bir başkasın yerıne koymak çaresizliği bilmeyen konuşur durur , yüz üstü asfalta uzanmış acı içinde kııvranırken bir yabancın elini simsiki tuttup ondan yardım dilemek kadar acı bişey yok bence

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ülkümezdi coğu insanların empati kurmadığını düşünüyorum bu işin araba marka modeli ile alakası da yok aramızda coğu kışının hızlı arabası var veya vardı , önemli olan kendini bir başkasın yerıne koymak çaresizliği bilmeyen konuşur durur , yüz üstü asfalta uzanmış acı içinde kııvranırken bir yabancın elini simsiki tuttup ondan yardım dilemek kadar acı bişey yok bence
    kesinlikle katılıyorum son yazdığınıza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000 olupda böyle kullanmayan bir kişi tanımadım ben zihniyetle alakası yok ...

ben bu kadar riskli sürüş yapmadım ama yalan söyleyecek de değilim...

sosyal mesajda verecek değilim gerçeklerin üstünü kapatacak da değilim...

s2000 sahibi olmayan onu kullanmayan sosyal mesaj verir.ben yapılanları doğru olduğunu söylemiyorum bu videolar gün yüzüne çıkmasaydı yada çekilmeseydi zaten burada sayfalarca yorumda olmayacaktı.s2000 neden pahalı niye ucuzlamıyor sorusunun cevabı zaten o videolarda.
    ben böyle kullanmadım şu anda ikinci s2k'sını alan avukat arkadaşımda böyle kullanmadı.
    Makas atmakla, amaçsızca yan vermek arasında baya fark var birinde gidiceğiniz yere daha hızlı varmak gibi bir bahane bulabilirsin ama burda bi bahane bulunmaz. Makas attım atıyorum da fakat bir yere varmak için atıyorum sol şeritte 60'la giden adamı geçmek için atıyorum.
    s2k, vti, ep3 neden pahalı hepsine sahip olsamda ben bu zamana kadar çözemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle kullanmadım şu anda ikinci s2k'sını alan avukat arkadaşımda böyle kullanmadı.
    Makas atmakla, amaçsızca yan vermek arasında baya fark var birinde gidiceğiniz yere daha hızlı varmak gibi bir bahane bulabilirsin ama burda bi bahane bulunmaz. Makas attım atıyorum da fakat bir yere varmak için atıyorum sol şeritte 60'la giden adamı geçmek için atıyorum.
    s2k, vti, ep3 neden pahalı hepsine sahip olsamda ben bu zamana kadar çözemedim
    avukat arkadaşın satmak isterse pm atarsan sevinirim bu zamanda yanlanmamış agresif kullanılmamış bir s2000 bulmak imkansızken nevaleyi kaçırmayalım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90-95 lira verirsen hemen satar vsa'lı siyah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90-95 lira verirsen hemen satar vsa'lı siyah
    hımm ok bye...

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu videonun haberlere düşmesi beklenen bir durumdu sanırım

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımm ok bye...
    rakam iyimiş

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ceza ne geldi acaba plakaya

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araç satılmış araç plakadan düşmüş ne gibi yaptırım cezai işlem olabilir kamu davası açılabilir.

bu haberler suç duyurusu olarak nitelendiren bir savcı dava açıp kişi hakkında cezai işlem yaptırabilir.

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç gündür konuyu okuyorum hadi yazmayayım diyorum ama arkadaşlar bu işin savunulacak tarafı yok "sosyal mesaj" kaygım falan yok 30 yaş üstü evli ve öocuğu olanların yorunları ile genç arkadaşların yorumları farklı ama doğru olan tek şey kamuya açık yerde bu yapılan harektlerin cezai yaptırımları da var Marka city ve Beyliciumun önu toruiuma kadar olan yol her sabah ve her akşam eşimin oğlumu okula götürdüğü yoldur illa benim canımın yanması gerekmiyor duyarlı olmak için oradakilerde birinin eşi veya cocugu sonucta.Arkadaşlar 1987 yılında babamı trafik kazasında kaybettim 11 yaşımdan beri neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Arkadaşlar sizden rica ediyorum hatta YALVARIYORUM lütfen kimsenin hayatını riske atmayın illa gazlayacaksanız çıkın teme hadımköyden sonrası bomboş sadece bir kaç altına girilecek kamyon ve tır var
    baymustang affına sıgınarak linki paylaşmak istiyorum http://www.techturkey.com/forum/sohb...ti-onemli.html

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya bir kaza videosu konulsa 3-5 gün arabaya binerken tekrar tekrar düşünürsünüz..

Makas atmak var, makas atmak var.. Bilmiyorum ben hayatım boyunca trafiğin içinde böyle süreceğime inanmıyorum.. Ben de 20 yaşındayım ama arka arkaya makas attığım 3 aracı geçmez, o araçların aralarındaki mesafeden yanımda aynı anda 1 araba daha girebilir.. Bunun nedeni de ya bir şeye çok sinirlenmişimdir trafikteki bir hareketten, ya da o an o sıkışıklıktan kaçmak içindir.. Bu kadar imkan varken çıksın körfeze madem çözmüş s2000'i, yapsın yapacağını.. En azından elinde süresi olur..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben egzoz sesinden dolayı gaza basmaya korkuyorum kendi s2000' imde sehir icinde insanları rahatsız edip arkamdan küfür yememek için. Çünkü araba asırı bağırıyor. İnanılmaz agresif ve etrafi rahatsiz edici bir egzoz sesi var. Bize bu ses hernekadar senfoni gibi gelse de gercekten ses çok yüksek. Sırf bu yüzden her s2000' ımde mutlaka Varex kullandım.

Atılan Makaslara diyecek pek birşey yok. O an kafan atar sinirlenirsin veya müziğin gaziyla heyecanlar basarsın gaza. 20 li yaslarda hepimiz Cook yaptık bu tür tehlikeli ve riskli davranışlar. Ama zamanla duruluyor insan. Şimdi bu genc kardesimize ne desek boş. Ne kadar nasihat etsek bir kulaktan girer diğer kulaktan çıkar. Zamanı gelecek o kendi kendine anlayacak yaptığının ve yaptıklarımızın ne kadar tehlikeli ve gereksiz olduğunu. O yüzden sıkıntı yapmayın olur böyle seyler

Bi arkadas da s2000 fiyatlari düşer mı bu videodan sonra demiş. Güldüm içimden Millet senelerce VTİ larla ne hareketler yaptı ne makaslar attı da fiyatlari hala düşmedi. Bu video ile düşmesini bekleyenlere Cem Yılmaz'ın bir sözü ile cevap vereyim. Siz şimdiden zıplamaya başlayın

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben egzoz sesinden dolayı gaza basmaya korkuyorum kendi s2000' imde sehir icinde insanları rahatsız edip arkamdan küfür yememek için. Çünkü araba asırı bağırıyor. İnanılmaz agresif ve etrafi rahatsiz edici bir egzoz sesi var. Bize bu ses hernekadar senfoni gibi gelse de gercekten ses çok yüksek. Sırf bu yüzden her s2000' ımde mutlaka Varex kullandım.

Atılan Makaslara diyecek pek birşey yok. O an kafan atar sinirlenirsin veya müziğin gaziyla heyecanlar basarsın gaza. 20 li yaslarda hepimiz Cook yaptık bu tür tehlikeli ve riskli davranışlar. Ama zamanla duruluyor insan. Şimdi bu genc kardesimize ne desek boş. Ne kadar nasihat etsek bir kulaktan girer diğer kulaktan çıkar. Zamanı gelecek o kendi kendine anlayacak yaptığının ve yaptıklarımızın ne kadar tehlikeli ve gereksiz olduğunu. O yüzden sıkıntı yapmayın olur böyle seyler

Bi arkadas da s2000 fiyatlari düşer mı bu videodan sonra demiş. Güldüm içimden Millet senelerce VTİ larla ne hareketler yaptı ne makaslar attı da fiyatlari hala düşmedi. Bu video ile düşmesini bekleyenlere Cem Yılmaz'ın bir sözü ile cevap vereyim. Siz şimdiden zıplamaya başlayın

Hakikaten haklıymışsın.

O arabayı kullanan kişinin yerinde olmayı isteyen bir sürü insan olduğunu fark edince, düşmek ne kelime prim bile yaptı piyasası. tuhaf ama gerçek.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam bi video ile değeri filan düşmezde. abartmayın primde yapmaz. şuan neyse öyle devam eder.

ancak şundan emin olun, şu saatten sonra s2000 ile polisin gözüne batan olursa ceza yemeden yırtması artık nerdeyse imkansız. normalde çevireceği yoksada çevirecekler artık. buda bir gerçek.

bir ara polisden bizzat duyduydum bu honda videoların azdığı dönem adam emir aldık özellikle hondaları çeviriyoruz demişti. gene böyle bir durum patlak verebilir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam bi video ile değeri filan düşmezde. abartmayın primde yapmaz. şuan neyse öyle devam eder.

ancak şundan emin olun, şu saatten sonra s2000 ile polisin gözüne batan olursa ceza yemeden yırtması artık nerdeyse imkansız. normalde çevireceği yoksada çevirecekler artık. buda bir gerçek.

bir ara polisden bizzat duyduydum bu honda videoların azdığı dönem adam emir aldık özellikle hondaları çeviriyoruz demişti. gene böyle bir durum patlak verebilir.
    Polis hususunda haklısın. Daha fazla göze batacağı aşikar.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün Yaz Az Mı Bağırta Bağırta 8 Tur Attı Kumburgazda E5 Çıkıp Bi Oraya Bir Buraya Herşey 7 Saniyelik Seyran ve Keyifin Önü İçin

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün Yaz Az Mı Bağırta Bağırta 8 Tur Attı Kumburgazda E5 Çıkıp Bi Oraya Bir Buraya Herşey 7 Saniyelik Seyran ve Keyifin Önü İçin
    Ben o kafayı bir türlü anlıyamıyorum hayır bu hareketi yapınca E5 üstünden seyran ve keyfin önünden geçince kızlar vuhuuuu ne gitti beee mi demelerini bekliyolar bildiğin herkes bu ne ya diyolar bu ne ses

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)