z5500 sagolsun gümbürt gümbür sallıyo altta bizim okuldan öğrenciler var bişeyler açıyolar ama sanmıyrumkı doğru dinlemeyebildiklerini:D z5500 şuan full boost ta:D
Printable View
z5500 sagolsun gümbürt gümbür sallıyo altta bizim okuldan öğrenciler var bişeyler açıyolar ama sanmıyrumkı doğru dinlemeyebildiklerini:D z5500 şuan full boost ta:D
DANsöz :D
dansöz ecevitin karısına benzıyor kafam acıldı amk gazeteye cıkacak :)
hayatımda hiç alkol sigara kullanmadım:D şöle günlerde neşe saçan arkadaşlarim, abilerim hatta babam gibi olmak istiyorum :D
Evde :) herkese mutlu yıllar :)
1 şişe şarabımız bitti 2.ye devam ediyoruz :) Evde olmak gibisi yok. Evdeki ses sistemiyle apartmana disco havası yaşatıyorum bu saatte :D
http://i49.tinypic.com/xeo57q.jpg
Böyle giriyorum ben. Nice sarı krmızı yıllara. :D
yatağmda elimde laptop kös kös oturuyorum :D
Bağdat caddesindeydim. Baya kalabalıktı. Işıkta beklerken, karşıdan karşıya geçen ve ağzıyla içmesini bilmeyen hıyarın birinin kusmasını izledim.
Eve döndüm geldim..
bizim ev error :D
kafalar güzel kuzenler babamlar felan içkileri tükettiler ankara misket benzeri bi oyun oynuyorlar o kafayla :D haha
Arkadaşın evinde mesaj attım cevap vermiyor çok dertliyim :D
Muraatt :) Ballantines içiyon paso sende :) O Bardaktan lazım bana :)
salonda koltuğa uzandım. kucağımda laptop yanımda cips, kola, meyve... bir yandan internet bir yandan da 1 kadın 1 erkek :) değişiklik yok dün gecenin aynısı yani :D
Volkan konağı seyredip laza bağladılar :D hehhee
Hersene oldugu gibi bu senede evde gecirdim daha keyifli
evde yalnız olanlar starı açsın bari :D az efkar iyidir yalnızlığa :D
Çok hoş girdim yeni yıla o da sene içinde bana girecek anlaşıldı. :D