o zaman welcome 2023 :D
Printable View
o zaman welcome 2023 :D
M_PROJECT abi konuda beni banlıcak galiba
2 yil once bugun baska bir sehirde gordugum ve o gunden beri bir daha hic gormedigim bir arkadasimi simdi baska bir sehirde gordum. Ateistler bir zahmet bunuda aciklasin :)
evde tek basima girdim.tavsiye ederim gayet hostu
Yeniyıl meniyıl bitti , sabah mesaisi başladı spor gazetesi....
Yollar bomboş,hava güzel,zemin müsait ama işteyiz :D
Beklenmedik bir yılbaşı oldu :D
Bakalım 2013 bize neler yapacak
bu sene abazanlar yok sanırım tv de: d
Yeni yıla girmeden önce bulaşık makinesi yüzünden ev yanıyordu, bitmedi anneannem kalçasını kırdı, az bulunan kanı için fellik fellik kan aradık, çok şükür bulduk, bugün ameliyatı var, umarım kan ihtiyacı olmaz, ameliyat sırasında kaybedeceği kan yüzünden kalbi zorlanmaz.
Anneannem ambulansla hastaneye götürülürken bir zahmet .ötünü kaldırıp yol vermeyen hatta arıza şeridini ek şerit sanan egoist ve angut sürücülerin umarım teker teker başlarına ya da ailelerinden birilerinin başına benzer hatta daha beter bir durum gelirde, ambulans içinde sinirden tepinmenin, zamana karşı yarışmanın ne demek olduğunu anlarlar.
Konuyla ilgili ayrıca bir başlıktanda ambulans, devlet hastanesi ve angut sürücüler ile ilgili daha geniş bir anlatımda bulunacağım, şimdi yine hastaneye gidiyorum, bu hafta komple iptal durumdayım.
4 arkadaş ev partysi yaptık balık+4kg viski +çikolata + 1 kasa bira + fantastik mezeler :) yeni kendime geldim :)
yeni yıla girdik kalktık eve geldik yeni yılın ilk süprizi angutun biri garaj kapımın önüne arabayı park etmiş ulan hayvan önüne park edeceğine gir bari içeri park et bari içim yanmasın alıp çay kaşığını önden girip arkadan çıkayım dedim ama acıdım audi ye
Ufak bir kerat cetveli hesabıyla kelle başı 1 adet 100lük viski ve 4 adet bira ediyor.
Bu kadar alkolü ve mezesini mide kabul etmez şu anda sizin bilgisayarın başında değil klozetin başında kusuyor başağrısından kendinize bi daha içersem miksinler beni diye küfretmeniz gerekiyor. Kusura bakmayın ama 20 yaşında normal makul bir insan 4 birayla İstanbulu fethedecek kafaya sahip olurken sizin bunun üzerine 100lük viski içmeniz pek inandırıcı gelmedi. Ha viski Ankara Viskisi ve biralar alkolsüz ise olabilir :icon_tup:
daha yeni yeni kendime geliyorum
bugun iş yok ya en çok ona seviniyorum tüm gun yatış :D
gece bir ara mustu yu gördüm nişantaşında herhalde :D