o kmlerde o arabanın turbosunun bı sıkıntı cıkarması zaten muhtemel bence ''frk'' dogru soyluyor sız baktırın eger varsada arabayı begenırsenız dert deıl cunkı bakacagınız dıger s3 lerdede degısmemısse turbosu olması normal bı durum
Zamanının hızlı arabalarından ancak o ağırlık ve 4 çekerle stock arabadan şu zamanın spor arabalarının performansını beklemeyin bence.
IN BOOST WE TRUST
Kalitesine kimse bişey diyemez. stock olarak sağlamdır. Sadece anlamadığım nokta S3 ler motor içi olarak A3 1.8T lere göre daha kırılgan Savaş abinin dediğine göre. A3 lere istediğin gibi yüklen bişey olmuyor 28 tak 30 tak dayanıyor S3 e hafif yüklen hemen kol kırılıyor demişti.
IN BOOST WE TRUST
Arkadaşlar ben bu arabayla 8-10 km test yaptım daha önce standart S3 kullanmadım ancak a3 1.8t 150 hp lik kullandım belki kilodan belki quattro belki turbodan belki başka birşeyden bilmiyorum ancak standart A3 kadar gitmediğini düşündük yalnız değildim yanımdaki arkadaşım benden daha bilgiliydi aynı fikirde idik. yakınınızda zaten standart s3 varsa sizin kıyasınız daha dogru olacaktır.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
araci bugun 3 tane yere gosterdim ne motorunda ne turbosunda hic bisey yok stok s3 ile denedik denedigimiz araba hic ellenmemis 80k de3-4 boy geride kaldi inanamadik gidisinde hic bi sikinti yok hatta az once stok bi vti ile denedim 2-3 boy gectim 200 e kadar deneyebildik yol bitti
yani araci aldim cok sukur bi sikintisi yok sabahtan beri tepesindeyim
![]()
Hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun güzel araç aldınız benimde hoşuma giden bir araçtı sen beğendiysen gerisi hikayekazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)