evet doğru biliyorsun, kasko şirketi tutarı onun sigorta şirketinden talep edecek.
Trafik sigortası 11.000 TL nin üzerindeki hasarları karşılamıyor diye biliyorum.
Printable View
Geçmiş olsun biz kendimiz den daha çok türkiye de karşı tarafın hata larını gidermeyi öğrendik. kafa kafa ya da girebilirdiniz maazallah çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun , cana gelmememiş neyseki... :)
çok geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun tekrardan..Allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun benimde geçenlerde tır lastiği çıktı aniden önüme kazanın nerde geliceği belli olmuyor
büyük geçmiş olsun kötü bi durum olmuş canından kıymetli değil sağlık olsun
Hakan çok geçmiş olsun şimdi gördüm.
Canına bir şey gelmemesi ise sevindirici.
Çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun kardeşim sende bişe yok ya araba her zaman olur.İnş daha iyileri nasip olur. sıkma canını;)
off büyük geçmiş olsun :(
Büyük geçmiş olsun. Emniyet kemeri çok önemli. Benim ailemde kilerde özellikle emniyet kemerini arkadan bağlıyorlar uyarı vermemesi için. Başımıza bir iş gelmeden emniyet kemerinin önemini anlayamıyoruz veya anlamak istemiyoruz. Bundan 2 sene önce memlekete giderken görmüş olduğum bir kaza aklımı başıma getirdi. Kango tarzı bir araç tarlaya girmiş ve taklalar atmış muhtemelen o aracıda bu şekilde sıkıştırmışlardı. Kaza daha yeni olmuştu biz durduğumuzda. Tarlada ki kan kokusunun tarifi yok. Araçta ki herkes bir yere uçmuştu. Sağ çıkan yoktu herhalde ama aracın bagaj kısmında ufak bir çocuk sıkışıp kalmıştı ölüp ölmediği belli değildi. Oraya acil ne ambulans ne itfaiye gelebilir. Sanırım iki araç gidiyorlardı ve diğer araçtaki kişi çok yakın akrabasıydı. Adamın feryatları gidip hepsini tek tek yerden kaldırmaya çalışması gözümün önünden gitmiyor. Yani emniyet kemeri böyle bir kazada ölmeyeceğinizin garantisi değil ama ihmal edilmeyecek çok önemli bir önlem. Lütfen sizde başınıza gelmeden bu önlemi alın.
Gecmis olsun :(
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun cana gelmemiş gerisi halolur...
teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun eksik olmayın
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun abi.